:|

Nu drar jag hem till Jossan, äter där med mina brudar. Sen vidare till Ödåkra.
Ingen mer uppdatering från min sida idag, men antar att de flesta av er som läser ändå är ute på partaj precis som jag, så ni överlever nog!

I alla fall:



Puss! /Elin

:|

FUCKING HELVETES-MENSVÄRK! Bra tajmat lagom till nyår och allt.. fuck den.



Puss! /Elin

:$

Hej sötnosar ! gick upp för ett litet tag sen (a) Snackade med juliasötnos som tappade telefonen i vattnet så man inte hörde ett skit haha hon e alltid lika klumpig, men vi älskar henne ändå!

Alla ska göra något idag förutom jag för jag kan inte gå hahah jippi, livet e kul (y) Men men, ida kanske kommer hit. Men får inte tag i den lilla skiten !

Men nu måste jag göra ve mig känner jag, puss på er / emmie

:|

Va uppe och jobbade klockan 6, sen gick jag hem och la mej igen och vaknade inte förrän klockan var över 1. Vilken panik jag fick! Slängde mej in i duschen och for runt som en idiot eftersom jag skulle vara helt färdigfixad, hunnit städa hemma och packa alla grejer för att sen kunna ta bussen till Jossan klockan 4.
Så kommer pappa in när jag stressar som mest och frågar om jag vill ha skjuts . Man bara 'tack för du frågar det NU!'. Haha! Nej, jag får vara glad att han frågar! :)

Går rundor här hemma i mina nya älsklingar. Jag ska fanimej gifta mej med dom! Ska bara komma på ett snyggt efternamn som jag får ta över sen. He-he-he..









Nu ska jag börja med sminket.
Puss! /Elin

:|

Sen försökte jag bli lite mer seriös, drog av mej det hemska fjortissminket och pluggade lite matte. Applåd till Elin!

Sen att jag inte höll mej så seriös, det är väl en annan femma?



Nu ska jag nanna. Imorgon blir det upp och jobba klockan 6, och sen äre NYÅR! Wiho! Peppa peppa!
Puss! /Elin

:|

Som Emmie sa, ni lär bli chockade..

Tiiiiieewp sssooooewta? (a'§§§§§§§










Sen joinade Maria också ja!


Mjaaaaaoooow!

Hehe!
Puss! /Elin

:$

Maria sitter och spelar icy tower, elin sover, jack gör ngt vet inte vad och jag sitter och tittar på ahhaha (a) Ni ska bara se dom fina bilderna på mig, maria och elin sen. Jag lovar, ni kommer bli chokade ! Nu ska vi fortsätta göra det väldigt roliga som vi gör haha puss så länge / emmie

:|

Jag säger som Jossan, ÄNTLIGEN är nyår fixat och jag har varit på bra humör hela dagen bara för det!



Fyfan vad vi ska peppa!
Puss! /Elin

:$

Nu e elin här ! Och vi tramsar som vanligt. vi vet att ni älskar oss / emmie o elin

:$

Hej sötnosar. Tänkte blogga imorse men det kom massa annat i vägen. Så hann inte publicera det. Men men, bloggar ju nu.

Har flyttat alla mina saker från där nere till övervåningen så är i mitt vanliga rum igen. Sjuktskönt ! Hata det andra, för litet och alla kläder va här uppe.

Just nu väntar jag på att min bby ska komma hit. Vi har inte träffats på jättelänge käns det som. Det blir så nu för jag kan ju inte åka ngnstans eller gå ut så.

Nu ska vi flytta min säng. Inte för jag kan hjälpa till men ändå. haha puss så länge / emmie

:|

Kycklingben till frukost!



Finn två fel..

1. Klockan är tjugo över tre
2. Min frukost ser ut som hundmat..

Puss! /Elin

:|

Tjingeling på dej du! Ganska mysig kväll igår, massa mat och massa godis. Och så en mormor som kliade mej på ryggen heeeela kvällen. Kan inte bli bättre!

Hade ett gräl med mamma igår. Hon tycker inte att jag gör något vettigt om dagarna, så nu har hon begränsat min data-tid till två timmar om dagen. Så suger uppdateringen så vet ni varför!

La ansiktsmask innan och ni anar inte så len min hud är nu! Babyface, haha! Använde mej av masken som jag fick av mormor i julklapp:


Kommer från Yves Roche och är 'fuktighetsgivande'. Mjao vad bra!

Nu får jag göra något annat än sitta vid datan så jag inte slösar på min datatid, hehe!
Puss! /Elin

:$

Ni ska bara veta hur duktig jag e asså ! Har städat mitt rum! haha e det inte duktigt? Ska flytta upp igen så kände att det var nödvändigt (a) Annars har jag inte gjort ett skit, men ändå.

Väntar på att julia, maria och anton ska komma hit. Slipper va ensam då. Ringe och snacka med patte precis. Sjukt längesen vi snacka. Brukar bli så när vi inte träffas på länge. Juste ! skulle ringa henne igen. Får väl göra det annars får hon väl damp (a) Puss på er / emmie 

                  
                                         miin bby och jag !


:|

Nya rubriker! Vår vanligaste msn-smiley.

Nu drar jag på släktträff och kommer hem med magen full av julmat. Revben, here i come!





De enda bilderna jag hann ta, stå ut!
Puss! /Elin

JANUARI

Håller på och sminkar mej nu, så kom på idén att visa vad jag använder för produkter! :d


Börjar med att använda Dream Matte Mousse i färgen 21 Nude (ca. 135kr) runt ögonen


Sedan lägger jag H&Ms concealer under ögonen för att täcka mörka ringar.


Sedan böjer jag ögonfransarna på ena ögat, i ungefär en halv minut


Sen snabbt som fan på med mascara innan fransarna böjs tillbaka, haha! Har två stycken mascaror av sama sort, en lite torrare till överfransarna och så en helt ny till underfransarna. Från Maybelline.
Sen böjer jag det andra ögat och så på med mascara.


Under tiden som första och andra lagret mascara får torka blandar jag ihop dessa två foundations och sprider ut i huvudet.
Den första är från Yves Roche, och den andra från Maybelline.


Sedan bygger jag på fler lager efterhand med den här mascaran från Isadora.


Till sist lite solpuder på kinder, panna och näsa.

KLAR!
Nu måste jag fixa håret,
ska åka om en halvtimme, oj.
Puss! /Elin

AUGUSTI

hahahha jag somna i soffan (a) Så går det när man går upp sju. Nu e jag iaf lite piggare. Ska försöka dra hit någon så jag slipper va ensam, haha jag e så snäll mot mina kompisar. 

                      

Saknar sommaren som fan ! Nu e det bara mörkt och tråkigt. Sommaren är så mycket bättre. Ge mig tack (a) puss! /emmie

JANUARI

HAHAHAHAHAHAHA! Det trodde ni va!
Att jag gått och blivit blond.. vilket skämt! Det är Julias löshår som jag fäst på huvudet, och så Olivias mössa ovanpå för att dölja mitt eget hår.
Fast jag måste erkänna att jag inte hade haft något emot att ha det där håret, blondt och rakt. Alla bara: 'Jamen färga det blondt då?' , men det är faktiskt mest det raka jag är ute efter och rakpermanenta är bara att glömma..


Fortfarande en brun krylltott..

Puss! /Elin

AUGUSTI

Hej sötnosar. Bloggade inte igår för mådde skit. Men bättre idag, tror jag iaf. Gick upp kl sju sen blev det sjukgymnasten sen stan lite snabbt med mamma. Skönt att komma ut, händer ju inte för ofta. Blev lite saker, kan visa sen. Men nu ska jag ääta, har inte gjort det än. puss på er / emmie

JANUARI

Helt plötsligt knackar det på fönstret, och vem står där och sjunger om inte Maria och Julia? Gullungar. Stack ut en snabbis med dom. Men har huvudvärk nu så ska sätta på en film och sen sova.

Jag skulle gjort vad som helst för dej, det vet du va? Din närhet gör mej sjuk.

Puss! /Elin


JANUARI

Är på ett jävla humör just nu, så kommer bara bli bittra, sura inlägg om jag skriver nu. Därför hör jag av mej lite senare om jag är på bra humör då.
Puss! /Elin

JANUARI

Åh vad jag är tjurig nu. Känner att nyår kommer skita sej i år också. Vi är fyra stycken som bestämt att vi ska träffas, men allas föräldrar har ju olika regler och eftersom vi fyra ska hänga ihop hela kvällen har vi fyra par föräldrars olika regler att rätta oss efter. Någon får inte åka buss sent på kvällen, någon får inte sova borta, någon får inte.. bla bla.

Kan inte föräldrar fatta att allting inte måste planeras så jävla mycket? Det kommer lösa sej i alla fall, så länge vi får sköta det själva.
Japp, jag räknar med en jävligt fail nyår. Blir det kul så är det ren tur, men nu har jag i alla fall ställt in mej på att ha skittrist, så grusas inte förhoppningarna i alla fall.



Puss! /Elin

JANUARI

Ojsan! Skulle blogga vid typ 2, men så ringde Emmie och alla vet vi väl att jag och Emmie kan snacka i timmar? Aja, samtidigt som vi snackade fick jag för mej att måla naglarna, så då tog vi tånaglarna också när vi ändå var igång.


Före. SKABBIGA NAGLAR!


Målat ena foten. Kom på att det va fult så..


.. målade den andra foten röd, hahaha! Ska ta bort det mörka och måla dom röda dom också. Men för tillfället har jag två olika färger på fötterna! HAHA!


Och så händerna då! Passade mycket bättre med mörkt där än på tossingarna minsann!

Puss! /Elin

AUGUSTI

kan verkligen inte somna så tänkte skriva av mig lite ist.

Jag stör mig sjukt mycket på personer som tycker synd om en. Okej det låter fel. Visst det e "kul" när någon bryr sig om en. Men ibland kan det bli för mycket. Personer som man inte annars brukar snacka med eller va så bra vän med plötsligt börjar snacka med en, tycker synd om en för det har hänt en sak. Man blir inte mer intressant för det har hänt något?

Och alla ljuger. Man kan inte lita på någon. Jag erkänner, jag ljuger med om vissa saker. Ibland måste man, men jag brukar ha som regel att inte ljuga för mina kompisar. Att säga sanningen e alltid bäst, det kommer ut förr eller senare. Sanningen är inte lika hemsk som sveket som blir när någon ljuger för en. Det gör så ont. Speciellt om det är någon som står en nära. Och killar, det e nästan lika hemskt. Nästan ALLA killar ljuger om att dom gillar en. Inte alla men nästan. Dom säger en sak och sen visar det sig vara exakt tvärtom. Säg bara sannigen från början, lovar det blir mycket bättre. Visst man kanske blir ledsen då men inte lika mycket som om när man får reda på att något inte e sant. Att den personen har bara lekt hela tiden.

Nä nu får jag skriva massa jobbiga saker som ingen kommer läsa ändå. Fick skriva av mig iaf. Nu måste jag försöka sova. Godnatt / emmie


JANUARI

Haft en megamysig dag med mina brudar! Först Väla med Frida, Jossan, Corre, Julia och Olivia, sen hem till Julia en stund. Fick akut godissug så vi stack till Bogarts och handlade, sen var vi bara ute ett tag. Behövde det, tack Julia!

Dagens fynd:


ASSÅ! JAG ÄR FUCKING KÄR I DOM! :'d Så grymt jäkla fina!


Två par pärlor till öronen. Mina gamla har jag tappat bort, så behövde nya, hihi! 20 resp. 50kr.


Trosor från Gina, 30kr.


Foundation från Maybelline, 135kr.


Genomskinliga strumbyxor från Cubus, 40kr.

Nu ska jag stänga datan och smsa lite istället, hörs imorgon! Ska inte jobba, så ska få sova ut för en gång skull, skönt!
Puss! /Elin

JANUARI

Ojoj vad jag blev bombad med sms om att jag skulle visa mitt nya hår!
Here we go!


 

 

 
Numera TRE blondies! Julia, jag och Olivia!


Julia hade mördat mej om jag inte satte dit den där pricken!



Hihi, jag ÄLSKAR DET! Därför det blev så mycket bilder, hehe. Tack för hjälpen Julia och Olivia, ni är bäst! Det brukar ju alltid bli oranget, men det blev faktiskt bara lite gult i hårbottnen (därav mössan), annars SKITfint! Bli frisörer babes!
Puss! /Elin

AUGUSTI

Sorry för dålig uppdatering. Hände en sak så har inte kunnat blogga. Skulle bara berätta att jag lever, bloggar mer imon. Nu ska jag sova / emmie


JANUARI

Åkte hem från Väla och stack hem till Julia med Olivia. Ni anar inte vad jag gjort! :o  Vi köpte hårfärg på Väla och nu har vi färgat mitt hår cepeblondt. Shit. Är INTE van vid detta. Lägger in bilder när jag kommer hem. Vet inte om det är snyggt eller inte.. Ganska fint när det är plattat, som nu, men har inte sett det lockigt. Vi får väl la se när jag duschat.

Menmen, bloggar sen.
Puss! /Elin

JANUARI

Nu drar jag till Väla med mina töser Frida, Jossan & Corre. Ses vi i trängseln måntro? ;)





Flätorna åker ut sen. Dom är där bara för att mitt hår inte ska leka afrokryll.
Puss! /Elin

AUGUSTI

Godmorgon ! Blir lika rädd varje gång jag ser den nya designen. Har heller inte vant mig än, den e mycket mörkare nu tycker jag. Men den blev sjuktsnygg. Precis som jag trodde, det va ju elin som gjorde den ;)

Ingen aning vad som händer idag. E sjukt sur för nu e det mellandagsrea och jag kan inte gå. ÅHH ! blir så sjukt irriterad. Var jag tvungen att operera mig nu? haha men nu måste jag göra ve mig, kommer nog ta ett tag. Mitt hår vill inte riktigt som jag vill idag. Lycka till ? puss så länge / emmie

JANUARI

I'm sorry I am the one I am
sorry I couldn't change for you

I'm sorry you said you loved me
sorry if you felt compelled to say it

If you've just told me the truth I could have changed, but you stayed cold for protecting yourself
I'm sorry I am the one I am


Visst var den väl ganska fin? Sådär som man kan känna sej ibland liksom :} Som att man blivit rålurad, att någon smällt i en en massa falska ord. Finns för mycket sånt äckligt folk..
Haft den sparad på bloggen jättelänge efter att jag hittat den på någon hemsida, men glömt publicera den. So here we go!
Puss! /Elin

JANUARI

Usch.. jag har inte riktigt vant mej vid den nya designen asså. Jag är så ruggigt van vid att allting är rosa och gulligt, och att det blinkar och har sej. Ska jobba vidare lite på den så får vi se om jag vänjer mej! :)

Just nu är jag ruggigt trött, var uppe klockan sex och jobbade. Brukar ju alltid gå hem och lägga mej sen igen, men inte idag. Skulle hålla mej vaken tänkte jag.

Saker jag redan hunnit konstatera idag:

- Kaffe må vara energigivande, men fan så jävla äckligt



- 'Heta kräftstjärtar i aoli' är ruggigt starkt

- Jag vill färga håret mörkt!



- Jag har världens sötaste ponny

- Mina ögonfransar är jättesnälla mot mej idag! Långa och fina!



- Jag har redan hunnit skriva 'ruggigt' tre gånger i ett och samma inlägg. Nya favoritordet måntro?

Nu ska jag fortsätta med min sminkning. Och försöka komma över det faktum att jag suger på Paint.
Puss! /Elin

AUGUSTI

Nu ska jag sova, e sjuukt trött ! vet inte vad jag ska göra imon så får se vad som händer . pussgodnatt ! / emmie

AUGUSTI

Glömde en sak !

                Tack så jättejättejätte mkt jonte ! du e bäst <3


AUGUSTI

Nu har julia gått hem. Asså seriöst, hon är den roligaste och klumpigaste person jag känner ! ahahah hon typ satt med mina kryckor och plötsligt så ser jag hur hon e påväg att ramla av stolen så försöker fånga henne men lyckades inte så bra. Så julia åkte i golvet och råkade sparkade till julmusten som va öppen så vi fick det över hela golvet hahah Riktigt lyckat !

                     
                                    Myyyysigt, eller hur ?

                    
                                     Sen fick julia städa :$

E vi inte smidiga ? haha Nu händer inte så mycket. Jag och elin ska bara komma överens hur vi ska ha den nya designen. Den blir säker sjukt snygg som vanligt ;) puss på er / emmie

JANUARI

Designen är inte klar, men grunden är ju satt i alla fall!
Nu ska jag sova, ska upp och fodra klockan sex. Hujeda mej.

Puss! /Elin

JANUARI

Nu börjar 'Förtrollad' på fyran, så den ska vi ju självklart kika på! Designen får vänta.

Puss! /Elin

JANUARI

Skulle egentligen pallrat mej hem till Emmie nu, men det blev ändrade planer. Istället kommer jag att se ut såhär ikväll:



Under tiden ska jag pilla med en ny design! Har vi tur kommer den upp redan ikväll!
Puss! /Elin

AUGUSTI

Nu e juliabby här ! Nu ska vi ha massa skoj och leta efter min mobil som e heelt försvunnen ! Icke bra ! Men men , bloggar när jag har något vettigt att skriva. Puss / emmie


AUGUSTI

Tränat klart ! haha det gick fort. Asså jag tränar inte på "riktigt" utan det är mer träning för mitt knä så det läker fortare.

Känns som julen e över nu. Kan bero på att all snö e borta också. Men men, julen va rätt dålig det här året. Kan bero på att jag inte direkt har kunnat göra något :/ men har fått många julklappar ! Hur va er jul? (: 
 
har fått:
- Krämer
- Nagellack
- Halsdukar
- skor
- mini plattång
- film
- böcker ( som jag antagligen inte kommer läsa)
- smycke
- underkläder, strumpor

kommer inte på mer, men antagligen typ godis och mer småsaker. (a)



Nu ska jag äta, sen kanske julia kommer en stund. Puss så länge / emmie


AUGUSTI

Förlåt för kass uppdatering. Har verkligen inte hunnit med. Har varit iväg hela tiden och när jag har varit hemma har jag sovit (a)

Igår va det jul igen fast hos mormor nu. Bara en julafton kvar, tror det blir den 5/1 hos farmor och farfar fast jag kan inte riktigt då för då fyller min bby år ju! haha men men, fick en liten platttång och jätte söta strumpor av min moster och mina kusiner !

                  
                                     Visst har vi fin gran? 

                           
                                Mormors söta hund 

Har inga bilder från igår så det fick bli från julafton. Nu ska jag träna sen göra ve mig. Har fortfarande inte gjort det (a) haha inte för jag ska någonstans men känner mig frächare (: men bloggar sen, puss på er / emmie


JANUARI

Elin likes läppglans! And she likes to ta en massa foton på det också!









HAHAHAHAH, förjävla sexig min alltså..

Nu blir det stallet!
Puss! /Elin


JANUARI

Jag säger bara; Tack för igår Fridagumman! Jag hade skitkul!
Egentligen borde man väl sluta när man är på topp, men nu hade jag så roligt att jag vill dit igen. Vi får väl se hur det blir med den saken!

Men en annan sak som ju faktiskt var lite kul var att jag fick syn på ägarna till två stycken bloggar jag läser, och nyfiken som jag är var jag ju tvungen att stövla fram och fråga om det var dom, och visste var det det! :)
Ni kan läsa deras bloggar här:

Linnea Stråhle www.linneaastrahle.blogg.se

 

Josefine Bengtsson www.josefinebangtsson.blogg.se 



Hoppas det är OK att jag lånar bilderna!
Puss! /Elin

JANUARI

Jag hann! Hinner till och med blogga dessutom. Fasiken vilka skills!
Ny hämtas jag snart upp av Frida sen blir det dans hela kvällen. Ses där kanske!



Värre fjortisbild på mej har aldrig skådats.. menmen, fjortisar på 'Fjortisbo' liksom!







Och näe, jag har absolut ingenting märkvärdigt på mej. Jeans, svart urringat linne och pumps. Whatever, jag gillar det!
Puss! /Elin

JANUARI

Vi kan säga som såhär; det som i stallet annars tar ca en och en halv timme tog idag nästan tre, bara för att mamma skulle snacka. Och nu är jag stressad! Jag ska duscha, sminka mej, föna håret, platta håret och hitta kläder innan kvart över 8. Jisses.

Puss! /Elin

JANUARI

Emmie, nya rubriker! Månaden du är född i!

Mina julklappar detta året blev (förutom det jag fick av farmor och bror då, som jag redan visat):


- Mjuka strumpor
- Armband från Ms. Bijoux
- Ögonskugga från FACE Stockholm
- Pensel från FACE Stockholm
- Någon sak som torkar håret snabbt? :|


- Prenumeration på Veckorevyn
- Sminkspegel


- SKITFIN ring!


- Självklart godis, haha!
- Mascara från Loreal


- Presentkort på Väla
- Presentkort på bio


- En hel korg med skönhetsgrejer, kolla nästa bild!


- Glittrigt puder/rouge
- Sminkservetter
- Ansiktsmask
- Färgad dagcreme
- Bodylotion vanilj
- Duschtvål vanilj
- Boudylotion hallon
- Duschtvål hallon
- Två mascaror

Skulle få en data av mamma och pappa också, men hittade ingen jag gillade, så den får vänta. Så fort jag hittar en jag vill ha köper dom den till mej dock! :d
Nu blir det stallet lite snabbt och ikväll blir det Ekebo! Wiho!
Puss! /Elin

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Ouff vad jag är trött idag, somnade inte förrän vid kl. 3 inatt. Men det var himla mysigt igår, så jag klagar inte!
Lite bilder:


Min söta moster!


Och min söta bror!


Bengan (min mosters man) läste rim, fyfan vad vi garvade!


Kusin smygfotade mej framför datan. Känner att det är mer 'hår med elin' än 'elin med hår'..

Visar paketen i nästa inlägg istället!
Puss! /Elin

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Kanske blir det Ekebo med några av mina favoritbrudar imorgon, vi håller tummarna för det! Det blir nog sista gången för mej då tror jag, börjar känna mej lite för gammal för det där nu. Det känns liksom som att de som åker dit är jag och.. resten av alla fjortis-97or?
Men jag har fetelust att skaka rooompa en sista gång, och var gör man det bäst om inte på Eket?



Hehe, vad säger ni? När är man för gammal för Ekebo?
Puss! /Elin

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Haft en mysig julafton med hela tjocka släkten hemma hos kusinerna. God mat, massa godsaker och fina paket. Jag älskar min släkt! Nu börjar stämningen dock bli något lugnare så därför hamnade jag här. Inte mycket att säga dock, det kommer bilder imorgon.

Puss! /Elin

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Jag fick ett par rosa morgontofflor av min bror imorse, som substitut eftersom jag inte fick några rosa uggs som jag önskat mej. Han är för söt!




Nu bär det av hem till kusinerna. Troligen ingen mer uppdatering idag. Men vem sitter egentligen och läser bloggar på julafton? Aja, skulle ni råka göra det så vet ni varför jag inte uppdaterar.
Puss! /Elin

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Usch nej, nu får vi snart se till att byta rubriker, riktigt irriterande att skriva en hel lång bloggadress så fort man ska blogga. Hehe, dagens i-landsproblem.

Lite fler bilder från igår, när vi tjuvstarts-firade julen hos farmor:


Moi et mon frère


Skrapa trisslotter! Jag vann....... INGENTING.


Pappa skulle spexa och leka tomte. Herregud..


Jag, farmor och Anton :)


Om vi bortser från att jag ser lite drogad ut så är den faktiskt lite rolig. Hehe..


Och så presenterna! Jag fick:
- en tröja från MQ
- pengar
- trosor från Puma
- en miniplattång (wiie, i'm in love)
- plånbok från Björn Borg

Nu ska jag platta håret.
Puss! /Elin

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Och ja, jag säger som Emmie, jag glömde ju:



Puss! /Elin

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Hann aldrig blogga igårkväll, jag och Hampus hade snöbollskrig på vägen hem så det tog liiiite längre tid att komma hem än jag hade tänkt mej.

Jag och Emmie bytte julklappar:


Vaaaaaaaaad kan detta vara?


Wiho! Jag fick en jättefin sjal!



Nu blir det en snabbissväng till hästen. Ska försöka blogga mer sen!
Puss! /Elin


ALEXANDRAHLINDBERG.BLOGG.SE

juste ! jag glömde en sak (a)

                                 GOD JUL SÖTNOSAR !

ALEXANDRAHLINDBERG.BLOGG.SE

Tjingeling ! Haft sjukt tråkigt ikväll. Suttit vid tvn i sådär fyra timmar haha. Seriöst, jag måste komma ut snart. Jag blir GALEN! Tänkte bara skriva att jag fortfarande levde. Men nu ska jag snart sova. E grymt trött så vi hörs imon ! puss / emmie


JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Sitter hemma hos Hampus med Jonte nu, bloggar när jag kommer hem. I think.

Puss! /Elin

ALEXANDRAHLINDBERG.BLOGG.SE

Hej hej !

Glömde blogga efter dom hade stuckigt (a) förlåt !
Fick jäättefina julklappar ! Tack sötnosar. Jag har fotat dom, ska bara hitta den där dumma sladden också. Fick en rosa halsduk av elin. Sån som hon har ni vet. Har varit jätteavensjuk på henne men inte längre ( inte på halsduken iaf). Av julia fick jag en sak vi kanske inte ska skriva här. Liiite mer privat haha men jättefin ändå! och i rosa ;) haha och av maria fick jag chokladtomte !

Men nu ska jag äta (a) bloggar senar! Puss på er / emmie

GRATTIS HAMPUS BTW !


ALEXANDRAHLINDBERG.BLOGG.SE

Godmorgon, eller inte för mig. Blev väckt kvart över sju för mamma tyckte vi skulle se julkalendern. haha ! inte sett den innan men tydligen skulle vi se den. Kan säga att jag somnade. Fy vad dålig julkalender ! Varför är dom inte som när man va liten? Mysteriet på greveholm tex?! varför gör dom inte sånna mer ? Detta va ju bara jättelöjligt. Tycker synd om alla barn asså. 

               
                                       BÄSTA JULKALENDERN!

Men men, idag kommer mina babes och så ska vi ge julklappar och sånt (a) myys. Men nu måste jag göra ve mig, puss så länge ! / emmie

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Haha, jag ser jätterolig ut idag. Mitt smink ville inte som jag ville, håret ser megaslitet ut trots att det fått självtorka och jag har dragit på mej en skjortklänning eftersom vi ska till farmor ikväll. Ha-ha.
Men snäll som jag är bjuder jag på bilder i alla fall! Jag ser ju i alla fall brun ut..





Nu pyser jag hem till Emmie för lite julklappsutdelning, hihi. Sen till farmor, inte säkert jag hinner uppdatera där emellan.
Puss! /Elin

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Grattis Hampus! Hoppas du får världens bästa födelsedag, det är du värd!



Puss! /Elin

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

En sak som stör mej helt enormt är personer som lägger sej i ens liv utan att egentligen ha rätt till det. De frågar inte för att de bryr sej. De frågar inte för att de vill hjälpa dej. De frågar enbart för att de är nyfikna och vill få känna sej viktiga.

Säg att du skriver en liten text på din blogg, din bdb eller din msn. En mening som kanske väcker personliga minnen hos dej. En dikt du tyckte var fin. En liten kort berättelse med ett viktigt budskap.

ALLTID ALLTID är det någon som måste fråga, måste lägga sej i. Jag har ingenting emot personer som frågar om det hänt något för att de bryr sej. Säg att jag skrivit en ledsen dikt och lagt in på bdb, självklart undrar man om det hänt mej något då. Men om jag svarar 'nej, det är lugnt, tyckte bara dikten var fin', MÅSTE man då fortsätta tjata om att 'jo, men kom igen, säg nu, ljug inte!'. Jag väljer väl förhelvete själv om jag vill berätta för dej eller inte? Ni är välkomna att fråga, men då ska det vara av rätt anledning också.

Det värsta är när folk tar åt sej och är bombsäkra på att just den där texten handlar om dem själva, trots att det inte ens är så. Jag menar, skärp till er! Hur speciella tror ni att ni är egentligen?

Ingen har fått mej att gråta som du, men du är fan inte värd alla dessa tårar, därför fortsätter jag slå huvudet mot väggen i hopp om att du ska trilla ut.

Där ser ni. En fin mening, men inte fan har jag riktat den till någon.
Nu ska jag sova. Godnatt.
/Elin

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Jaaa-a, jag VET att min mobil är typ stenålders, men jag gillar den ändå. Som jag brukar säga: ' Jag ska fan behålla min mobil tills den brakar sönder, bara för att störa alla som klagar på den'.

Den är går snabbt att smsa på, den har en del (hemliga), skitbra funktioner och den.. ähm.. där va det nog slut på fördelar. Men jag älskar den ändå!

Men för att komma till saken, nu är den blingad! Tyckte den behövde julpyntas den också. Även om det kanske inte blev så juligt, men ändå.





Nu ska jag se film, 'Välkommen till familjen' på trean.
Puss! /Elin


ALEXANDRAHLINDBERG.BLOGG.SE

FÖRLÅT SÖTNOSAR ! har inte bloggat på jättelänge ! världens dåligaste uppdaterning. Har inte mått så jättebra och har mest sovigt. Mitt knä vill aldrig bli bra.

Jag har letat efter min mobilsladd till datorn i en timme och kan fortfarande inte hitta den. Jag som hade så fina bilder haha. Har faktiskt bakat pepparkakor och pepparkakshus (a) e jag inte duktig? Har fotat mina fina julklappar också. men men, ni får väl se det när jag hittar sladden.

Inte hänt så mycket idag. ( som vanligt) Snackat med julia i tele lite. Varit hos sjukgymnasten och han va lika elak mot mig som vanligt. Ska nog filma någon gång när jag e där så ska ni se hur elak han är ! haha. Men nu ska jag äta, bloggar imon för har inget roligt att skriva idag (a) puss på er / emmie

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Detta är vad jag kämpat med den senaste timmen. Men nu är jag klar med mina klappar. Typ. Jossans julklapp har jag inte ens köpt än. Hihi, upps.



Puss! /Elin


JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Usch och pi och blä vad jag mår dåligt. Har så äckligt ont i min hals att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Skulle tränat dressyr idag också, men det sket ju sej rätt rejält.

MEN TILL EN LITE ROLIGARE SAK! Elin Dahl har skaffat facebook! Är ni inte lite stolta över mej? Vet inte hur många som tjatat på mej om att jag måste skaffa det, och se! Nu är jag en riktig liten fb-are jag med. Adda mej så att jag får många vänner, hihi!



Puss! /Elin

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Nu ska jag försöka sova bort det onda som spökar i min hals. Håll tummarna för att jag slipper en vit jul. Ja, för ni vet väl att Panodil är vita?

Puss! /Elin


JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Ja, mina scones blev inte riktigt så fina som jag tänkt mej, så det var liksom inte värt att fota. Men tog i alla fall två bilder när jag fortfarande hade hoppet kvar:




Puss! /Elin


JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Maria, Julia och Jonte är här nu. Maria har precis piercat naveln, sjukt fint!


Maria till vänster och julia till höger. Åh så fint, vill också ha navelpiercing! :'(

Puss! /Elin

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Alla ni som kikar in här då och då., jag har ju inte en SUSNING om vilka ni är! Alltså, släng in en kommentar och länka till era bloggar om ni har lust med det, lovar att gå in och läsa varenda en.



Jag tar och bakar scones undertiden.
Puss! /Elin

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

FÖRLÅT! Hemsk uppdatering idag, har haft fullt upp. Men ikväll blir det andra bullar, jag lovar!
Först upp i ottan och dra sej till frisören, lika hemskt som vanligt. Hon och mamma bildar pakt emot mej och mina idéer om att inte klippa så mycket på längden. Buu...
Sen hem och göra vid sej, ner på stan med mamma och handla lite julklappar och nu är jag hemma och har precis ätit.

Mammas bil är sönder och pappa hade den andra bilen, så jag och mamma fick ta bussen ner till stan.
Mammas kommentar:
- ' Herregud, är det det här du gör varenda dag? Jag känner mej som en tönt.'



Jahapp, det är alltså så mamma ser på oss bussåkare. Bör tilläggas att hon inte åkt buss på tio år.
Puss! /Elin

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Visste ni att jag var kändis redan i trean? Förstasidan i skoltidningen minsann!



Syns kanske inte så bra, men ser ni vem som skrivit texten om inte självaste Elin?


Jag kunde mina poser redan då ser jag!

Men nu ska jag strax sova. Ska klippa mej klockan tio imorgon, så måste upp tidigt. Döda mej.
Puss! /Elin

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Känner att jag kryddar med videor här på bloggen för tillfället, det bara blir så.
En liten video jag filmade idag. Efter jag ridit klart släppte jag min häst i ridhuset och så löslongerade jag henne. Styrde henne alltså bara med hjälp av pisk och rösten. Hon är så duktig min lilla ponny!


Och jag vet jag låter som en.. invalid?

Puss! /Elin


JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Vad fan är detta? Brittany Murphy? Död? Eh.. va?



Nej, fan vad sorgligt, hon som var så söt. Det behövs lite snyggingar här i världen!
Puss! /Elin

JOSSANOCHCORRE.BLOGG.SE

Nya rubriker Emmie! En blogg du brukar läsa!

Lite bilder och videos från konserten:


Julia längst ut till höger


Alla va tvugna att ha såna där afrika-inspirerade tunikor på sej :d


Ja, sådär såg det ut! :d


Ja.. minns inte vad låten hette, haha!


Marys Boychild. Gulligt, lite juligt sådär! :d

Nu blir det stallet!
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Hihi, du va så duktig Julia! :d
Var och kollade på Julias marimbakonsert med Emmie, Maria, Jonte och Anton. Lite mysigt, även om jag inte kan fatta hur de lyckas träffa rätt.. pinne eller vad det nu kallas? :d Tog lite bilder och filmade, ska bara lägga in dem så ska ni få se alldeles strax.

Haha, en bild på mej och Julia, tagen igår på bussen påväg hem från Väla:


Så söta asså! Jag kör min vanliga 'fan, måste posa snabbt som fan!'-min.

Puss! /Elin


JAG ÄLSKAR EMMIE

Det blev ingen tupplur, jag fastnade framför datan som vanligt. Nu är Jonte påväg hit, så har vi sällskap till Julias konsert. Hihi! Hon ska spela marimba, och jag have no clue om vad det är. Men det får vi väl la se!


Googlade marimba, och det här kom upp? Oj :o Kameran åker med idag i alla fall!

Hörs sen!
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR ELIN

hejsan folket ! Har riiktigt ont i mitt knä idag, inte ett dugg kul. Bara att trycka i mig massa piller haha (y)
Idag ska jag till julias marimba konsert! Och ALLA ska komma dit tycker jag ! Det är på ad kyrkan och det börjar kl 2. (: 

Juste ! har klätt granen idag ! Den blev sjuukt fin asså ! Lägger upp en bild på den sen. Jag är nog bäst på att klä granar. Specielt när jag sitter på en stol och gör det. haha men men, ska göra ve mig sen ska jag till kyrkan. Puss på er, bloggar när jag kommer hem / emmie
 


JAG ÄLSKAR EMMIE

Godmorgon godmorgon! Eller ja, själv har jag varit uppe sedan klockan 6, skulle jobba imorse. Så, iväg till stallet, ge hästarna mat, skicka ut dem i hagen och sen börja städa stallet. Var väl klar vid 9 typ. Sen hem och äta frukost och nu ska jag ta mej en tupplur innan jag måste gå upp igen och börja göra vid mej för att kolla på Julias marimba-konsert.

Och herregud, detta måste vara det tråkigaste inlägget ever. Men jag är trött, så vi skyller på det.
Puss! /Elin


JAG ÄLSKAR EMMIE

Jag måste ut och snacka med en killkompis. Blir fan rädd av det här. Ingen mer bloggning idag.

Puss! /Elin


JAG ÄLSKAR EMMIE

Och så ännu en liten video från vår julavslutning. Här vaaare drag asså'!



Puss! /Elin


JAG ÄLSKAR EMMIE

Tjillevippen! Kom inte iväg till Väla förrän rätt sent. Först bussen till stan, sen fick jag vänta på Julia i stan eftersom hon också skulle följa med. Sen lyckades vi missa några bussar så vi var inte framme på väla förrän kanske.. klockan 3? (a) Menmen, sen pös vi runder lite där, mötte upp Corre, Jossan och Frida, åt lite och panikshoppade julklappar! Nästan alla klara nu! :)

Dagens shopping:



Halsduk från H&M. Jag har fanimej fått dille på halsdukar, men det var ju halva priset och allt! 75kr.



Tröja från H&M, 80kr. Och det är faktiskt ingen fettvalk på sista bilden, det är en sån där larm-grej.

+ juuuuuuulklaaaaaaaaaappar, men de kan jag ju faktiskt inte visa här i bloggen!

Orkade verkligen inte göra något ikväll, jag är trött och det är svinigt kallt ute, så det blir filmkväll för min del.
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR ELIN

Hej sötnosar ! Förlåt att jag inte har bloggat idag, har inte pallat (a) haha. Inte hänt så mkt om vanligt. Nu e anton, maria och jonte här. Trevligt med lite sällskap. Dom e så snälla att dom kommer hit och står ut med mig. haha men men, vi hörs senare / emmie

JAG ÄLSKAR EMMIE

Nu sticker jag! Skicka ett sms om ni ska dit, så ses vi!





Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Tack för igår alla, skitkul! :)
Idag blir det julklappsshopping på Väla med mina töser. Inte helt säkert att Frida kan, men det är i alla fall helt bestämt med Jossan och Corre. Men har vi tur så blir det en dag med sötnos 1, sötnos 2 och sötnos 3:



Nu ska jag fortsätta med att sminka mej.
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Slängt i mej lite pizza och nu ska jag hem till Julia. Hörs imorgon!

Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

En video från idag, när Johanna i parallellklassen uppträder på vår avslutning. Underbart fint!



Puss! /Elin


JAG ÄLSKAR ELIN

Tänkte bara infomera er om att mariaälskling är här nu! puss / emmie

JAG ÄLSKAR EMMIE

Nu ska jag pysa hem från Emmie och duscha, får se vad jag hittar på ikväll, hihi!

Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Sådärja, hemma från skolan och jag är faktiskt riktigt nöjd med mina betyg. Det blev 305 p, alltså:

Svenska: MVG
Matte: VG
Engelska: MVG
Franska: VG

NO-ämnena: MVG
SO-ämnena: MVG
Teknik: VG

Bild: MVG
Slöjd: MVG
Musik: VG
Idrott: MVG
Hemkunskap: MVG



Killarna var så söta idag, julavslutningen till ära hade de klätt sej i skjorta allihop:


Max, Conne & Mickey på bilden.

Nu ska jag hälsa på Emmie en sväng, hörs senare.
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR ELIN

Hejhej, kom precis hem från stan. Va hos min sjukgymnast. Nu kan jag lyfta mitt ben och jag kan gå bättre (a) haha dagens höjdpunkt. Nämen det brukar alltid gå bra när jag är hos honom. Har varit där innan och han är jättebra. Lite elak ibland men det får jag väl stå ut med (:

Inte hänt så mycket annat. Måste vara sujkt tråkigt att läsa mina inlägg för jag kan inte skriva något intressant för det enda jag gör är att sitta vid datorn eller sover. haha roligt liv. Men nu ska jag gå och lägga mig för e helt slut ! Jobbigt att träna ju :$ men bloggar senare. puss på er / emmie

JAG ÄLSKAR EMMIE

Nä, nu får vi banne mej snart byta rubriker, dessa är ju sönderanvända för länge sen.

Godmorgon! Vi börjar inte skolan förrän lite i tio, och går jag upp i vanlig tid hinner jag ju ändå blogga. Sååå smart!
Igår fick jag ett ryck och tog bort mitt gamla nagellack, kände för något nytt, och eftersom jag är så wannabe Sofia (www.moaochsofia.blogg.se) så gjorde jag likadana som henne :$ Zebranaglar, hihi, tufft!



Ser lite roligt ut där på ringfingret, men i verkligheten ser man att det är en liten strass-sten. Faktiskt.

Nu ska jag fixa det sista med håret, sen springa iväg till bussen!
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Jaja, jag veeeet. Tycker också det är grymt tradigt när folk lägger in en massa låtar på sina bloggar och man orkar verkligen inte lyssna på dom. Men snälla, för er egen skull, LYSSNA PÅ DETTA! Jag får rysningar..



Nu ska jag nanna! Imorgon börjar jag kvart i tio, får mina betyg, slutar elva, sedan blir det mat på stan med mina älsklingar Jossan, Corre & Frida.
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Bilder från igår.. har vi för lite att göra i skolan såhär i slutet kanske?


Sötnosarna Essie och Frida..


.. som ritat fina teckningar, haha!


Jag säger bara, vilka är mina slavar, vavava?!


Ungefär under det där ögonblicket började jag få panik av att sitta så högt upp.. Puh.

Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Såna här tramserier är vad jag och mamma sysslar med i stallet ibland.
Piggy- cirkushästen. Typ.


Piggy 'dansar'


Piggy gör piruett


Och så en liten bild från idag också. :)

Nu ska jag se Debatt, Anna Anka ska vara med och så det får man ju bara inte missa
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Mysdag idag!  Ishallen, Donken, Emmie.


Danne då!


Filippa och Jossan!


Danne, jag, Frida, Jossan och Lee.


Sötnos Corre!


Frida fick åka med kon! Haha!


Tååååg! Corre hann dock inte med..


Essie.. tutar? :d


Jag och Correbaby!


Älskar er!


Haha, varför hamnar vi alltid där?


Har en massa fler bilder, hinner inte lägga in dom nu dock. Fråga på msn om ni vill ha några andra än de som finns här!
Nu blir det stallet!
Puss! /Elin


JAG ÄLSKAR ELIN

Hej sötnosar! Kom hem för ett tag sen, va i skolan ungefär en halvtimme typ. Känndes väldigt lönt men ändå. Fick betygen också. Hm.. är inte riktigt nöjd men skitsamma ! Kommer ändå in på en linje som jag vill gå på.

Väntar på elin nu, hon ska komma hit och hålla mig sällskap en stund. Ida skulle egentligen också hit men henne får man inte tag på.

                           Men vi hörs sen, puss på er / emmie

                         
                                              Min bby <3

JAG ÄLSKAR ELIN

Glömde skriva en sak!

vet ni vad jag vaknade av idag? Någon som knackade på mitt fönster. Helt yrvaken öppnar jag fönstret och där står maria och undrar hur jag mår idag. haha hon e för söt hon asså! Så nu har hon sett mig nyvaken ! Inte för jag direkt bryr mig, gör inte det när det handlar om mina kompisar. Tror faktiskt dom snackar med mig ändå, fast jag ser ut som ett monster (a)

men nu måste jag göra ve mig ! pappa gnäller på mig, puss så länge / emmie

JAG ÄLSKAR ELIN

JAG KAN GÅ! eller ja på kryckor iaf ! Det e helt sjukt ! E typ jätteglad !

Operationen gick bra, hade inte alls ont första dagen. ( kan bero på att jag va proppad med medicin) Eftersom jag inte hade ont alls första dagen trodde jag det skulle håll i sig. Men icke. Kund e inte röra mig eller något i tisdag, kändes som hela benet skulle åka av. Känt så dom andra dagarna också men idag mår jag toppen! viss har lite ont men det tål jag (a)

Tack för alla söta sms ni skickat till mig ! Ni e för gulliga ! Tack alla som har kommit och hälsat på också. Inte överlevt utan er <3

Idag ska jag sticka till skolan och hämta mina betyg. Pappa kör mig dit eftersom jag fortfarande har liite problem att gå. Men det löser sig !

Har ni sett vädret btw? Helt underbart ! Tycker det e så jävla mysigt med snö! Fast det e så sjuktkallt ute. Det behövde det ju faktiskt inte va (a)

Men nu måste jag göra ve mig ! puss på er / emmie


JAG ÄLSKAR EMMIE

Vet ni? Det snöar ute..


Hihi, mysig bild va? Utanför Emmies hus.

Hade egentligen ännu fler bilder från idag, men de ville inte laddas in på blogg.se så det får vi spara till imorgon.
Imorgon blir det skridskoåkning med klassen för hela slanten, lovar att kameran åker med! Godnatt!
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Var ju och hälsade på Emmie innan idag. Tyckte så synd om henne, där hon låg i sin säng och inte kunde röra sej för fem öre. Sen att hon var hög på morfin, det är ju en annan femma..


En sån här ställning måste hon ha runt sitt ben :(


Tyckte det såg så mysigt ut där i sängen så jag bäddade ner mej bredvid. Självklart höll jag (som vanligt) på att somna.

Puss! /Elin


JAG ÄLSKAR EMMIE

Ojsan, blev lite sent uppdaterat nu ikväll, menmen!
Lite bilder från idag:


Kände mej lite trött på att gå runt osminkad jämt, så såhär såg det ut inne på en av Kunskaps toaletter imorse..


Frida fotade mej oavbrutet, men skulle hon vara med på bild själv? Absolut inte. Tråkmåns.

Ska duscha nu, men bloggar sen. Har en hel massa bilder från idag, så stay cool!
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Hihihih, nu är jag hos Emmie med Maria, Julia och Helin. Vi får hälsa på hemma hos henne eftersom hon inte kan gå ut efter operationen. Äntligen är hennes internet fixat också så att man kan blogga.

Först skola idag, sen ner på stan med Erik för att leta efter en plattång jag kan få i julklapp. Vill ha en sån där mini-plattång, men helst utan sladd, men det var stört omöjligt att hitta. Så jag och Erik drog runt i stan ett tag, sedan tog jag bussen hem till Emmie.

Nu ska vi skvallra vidare här hos Emmie, bloggar senare.
Puss! /Elin


JAG ÄLSKAR EMMIE

Titta vad viiiiiiiiiiiiiiiii fick igååååååååååååååååår! Hihi! Happyface!



Så nu får den göra mej sällskap i sängen, för jag va olydig flicka igår så måste lägga mej tio idag.
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Nu blir det telen med Emmie, måste snacka. Stackarn har ont efter operationen och jag mår skit. Fan vad jag uppdaterar nu. Tar igen allt jag inte gjort innan idag.

Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

En liten sak att påminna om bara.
Det är jättekul att ni gillar de bilder jag tar, och det är HELT ok att låna dem till era egna bloggar. Men snälla, en liten länk, eller i alla fall ett namn om vem ni har tagit bilden ifrån, är det för mycket begärt? Jag tar bilderna för att göra min blogg roligare, ledsen att låta bitchig, inte era. Då kan ni faktiskt knäppa egna. Men som sagt, skriv ut var bilden kommer ifrån så blir vi alla nöjda och glada! :)



Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Lite random bilder från idag.. vi gjorde absolut INGENTING på den lektionen kan jag lova. Massage, foto och lekar fick liksom gå före..


Frida djupt inne i en av våra lekar.. 'rita snyggaste djuret'.


Frida tha smygfotare!


Härlig närbild på mej osminkad asså..

Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Kass uppdatering idag, så blir det ibland. Men hemma nu, ska bara äta så bloggar jag sen.

Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Emmie överlevde operationen, och jag har spenderat hela eftermiddagen med Hampus, Maria och Julia. Tvingade först med Hampus ner till stan för att jag skulle handla godis, sen träffade vi Maria och Julia. Satt och glodde TV hemma hos Hampus. Sen drog Maria och Julia, så följde Hampus med mej hem och nu har vi bara chillat här ett tag.


Julia och jag, osminkade och söta som aldrig förr.


Så jäkla klockren och söt bild!

Nu ska jag ta en snabbdusch och sen ska jag sova.
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Jag känner starkt för att byta design. Eller ja, göra en helt ny alltså. Får se vad Emmie tycker om det. Kan börja pilla på en i phosothop i alla fall.
Våra gamla designer:







Nu ska jag och Hampus ner till stan, tvingade med honom, för jag va så sugen på godis. Hemskt vad jag tvingar folk till saker idag alltså.
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR ELIN

Idag ska jag opereras kommer dö. kmr sakna er allihopa! Men inte du för du e bög.
puss på er! /emmie

JAG ÄLSKAR EMMIE

Hallåja, hemma från skolan nu. Chill dag i skolan, gjorde ingenting på hela eftermiddagen i skolan förutom att snacka gymnasium. Såhär såg det ut:



Det va så jäkla kallt i klassrummet, så allihopa parkerade sej intill väggen där elementet var. Tvingade Erik att massera mej också, när vi ändå var igång med mysstämningen liksom!
Puss! /Elin


JAG ÄLSKAR EMMIE

Såg precis klart på 'Soltstorm'. Den va väl.. okej. Fast fatta knappt hälften, rörig som fanken. Nu ska jag sussa, bloggar mer imorgon!



Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Mamma köpte en ny foundation till mej eftersom min gamla nästan va slut. Lite mörk, men det är bara på med lite brun utan sol, och räcker inte det får vi väl blanda ut den med något. För fjortis, det vill jag inte se ut som.




Den verkar lovande. Och gott luktar den också!
Puss! /Elin

update: gammalt inlägg som jag glömt att publicera bara. använt den några dagar nu, fucking underbar! lite mörk bara, så blandar ut den med en ljusare, men annars perfekt, köp den! kommer från yves roche.

JAG ÄLSKAR EMMIE

Fasen, det va ju inte alls Wallander, det va ju en film, Solstorm. Men whatever, vill se den också!
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Tja.. ibland har jag och min häst våra små ryck..



Ser kanske inte ut att gå så snabbt, men kan säga att jag inte hade riktig kontroll så fort det gick. Det va lite svårt att rida med en hand om vi säger så.
Nu laddar jag inför Wallander, wihooo!
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Inte kunna somna my ass. Kort efter jag skrivit förra inlägget var jag så trött att jag höll på att säcka ihop. Så det gjorde jag, sov i en timme för att vara mer exakt. Ungefär såhär känner jag mej just nu:



Jag är fortfarande ganska trött alltså. Men nu är det bara att ta nya tag. Först mat, sedan stallet!
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Hihi, titta vem som bloggar tidigt idag! : d Jag har varit uppe sedan klockan 6, skulle till stallet och jobba. Slutade vid 9, och då hade jag som tanke att åka hem och sussa igen, men mina ögonlock ville annorlunda. De vägrade stängas, så jag gav upp ganska fort.

Tack så mycket för igår alla, trevligt! Blev lite omkringfarande, men det gick bra ändå ju! Nu ska jag.. öhm.. äta godis eller något.
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Sådärja, då var jag klar. Ska antingen hem till Marcus eller Julia MED Marcus ikväll, får se vilket det blir.
Målade precis naglarna röda, och bara lite sådär för skojs skull målade jag läpparna också. Men jag ska inte skrämma slag på någon ikväll hade jag tänkt, så det tas av alldeles strax. Men det var kul så länge det varade!




Ingen mer uppdatering ikväll i think.
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Efter data-turen blev det mat på 'Restaurang Camilla'. Tja, restaurang och restaurang. Det är väl inte riktigt vad jag skulle kalla det, det lutade mer åt gatukök, men whatever, maten va god!



Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Hemma från datajakten nu. Hittat en jag blev totalt kär i, men icke, den va inte bra nog enligt mamma och pappa. Så har tittat ut en annan som det troligen blir, nämligen HP pa dm3 eller vad fasen den nu heter.




Himla tråkig design, så troligen blir det ett riktigt tjejigt dekor att ha på "baksidan", om ni fattar? Ett sånt här, fast snyggare då:




Nu ska jag duscha. Bloggar sen!
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Nähepp, nu skulle mamma med iväg också, så nu fick vi andra vänta på att hon skulle duscha, haha. Menmen, då kan jag ju passa på att visa en liten snutt från vårt Luciatåg i skolan igår. Man ser asbolut ingenting (det gjorde inte jag heller kan jag säga) och jag börjar filma mitt i en låt. Men detta var i princip det enda bra i hela tåget..



Detta är alltså en KILLE, fattar ni? En kille som sjunger så! Jag vill kastrera honom.
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Myspys hos Johanna igår. Känner dock att nåååågot gick snett..

Nikki och Johanna med godiset. Än så länge helt normalt.


Frågan är bara varför jag äter GURKA..


.. när det finns sånt här!


Ja, innan jag somnade och Nikki och Johanna roade sej med att fota mej alltså.


Herregud. Menmen, nu ska jag iväg med pappa och bror för att kolla ut julklappar. Jag ska få en data, tihi! (a)
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Nuuuuu äre brått! Ska hinna till bussen på tre min! Blir idolkväll med Johanna och Nikki, fifasen vad mys!

Puss! /Elin

Det där skulle jag postat för tre timmar sen, uppsie. Är iaf hemma hos Johanna nu. RÖSTA PÅ ERIK SÄGER JAG BARA!

JAG ÄLSKAR EMMIE

..men lite senare på dagen va jag faktiskt sminkad! :)
Hela eftermiddagen har spenderats med Julia och Hampus. Haha, fyfan vad ni två är grymma alltså!



Gosh så snygga bilder!
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

En typisk Elin i vår typiska skola mitt på typiska dagen..




Detta är ju fan som terapi. Minns ni inlägget där jag skrev att jag skulle sluta bry mej om vad folk tyckte om mej utan smink? Detta får funka som övning, hehe.
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Är hemma hos Julia, Hampus är också här. Tanken var att jag skulle hjälpa Julia med att packa, men det sket sej. Bloggar senare i think.

Puss! /Elin (Julia & Hampus)


JAG ÄLSKAR EMMIE

Vi såg precis på Luciatåg i skolan. Jag ber till Gud att vårt inte va lika kasst förra året.

Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Vad vi pysslat med i skolan de senaste dagarna..



Fjäska för läraren? Va? Vi? Neeeeee..

Nu ska jag packa gympakläder till imorgon, eftersom jag var dum nog att glömma det i onsdags. Sen blire bingen!
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Det har ändå varit rätt skönt utan bloggen, har liksom sluppit känna press att jag måste blogga, och det passade ju bra för det har varit sjukt mycket i skolan. Men nu är det äntligen slutpluggat!
Fast okej.. vi har väl våra inte SÅ seriösa stunder i skolan också:



Skulle väl kunna beskriva videon ungefär som 'Joel stryper Joel och Joel låter som han snabbspolas.'
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Jag va precis jättebusig. Trots att vi inte har något vatten här i Helsingborg tog jag en smygdusch. Men tänk positivt Helsingborgsbor, jag kommer i alla fall inte lukta lort, och det kan det väl vara värt att offra lite vatten för för er egen skull, eller hur?

Och ja just det, bloggpausen är över!
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Jag kan inte blogga, lite jobbigt just nu. Och Emmie kommer ju som sagt inte in på blogg.se.

Bloggpaus.

/Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Jag fick precis reda på mina resultat i några av mina ämnen. Svenska, idrott, SO, jag säger bara:



HAHAHA!
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Är inte detta typ det finaste ni hört.. ?

& smärtan gör att du känner att du lever, för alla hjärtan måste gå sönder ibland

Älskar det citatet. Buhu! :') Inget som handlar om mej själv just nu, men det fick lov att vara här på bloggen ändå.
Nä, nu ska jag nanna innan jag blir helt övermegasuperduperhyper, för då är jag inte rolig, det kan jag lova!
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Så, nu har Emmie left me again. Vi kom fram till att det är konstigt att jag har MVG i matte. Men jag gör så, jag panikpluggar till ett prov, gör provet, sen glömmer jag allting igen. Betydligt mycket enklare än att behålla allt i huvudet, hehe!

Nu blir det en snutt Ullared på tv, kan ju inte missa Morgan liksom.
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Sådärja, då var man hemma igen, jäkligt mätt och belåten, haha!
Såna här skulle vi trycka i oss, fleeeera stycken:



Min söta bror, haha! Och mormor där i bakgrunden.

Nu kommer Emmie, vi ska plugga.
Puss! /Elin

JAG ÄLSKAR EMMIE

Sådärja, sagt och gjort. Nu är rubrikerna utbytta!

Erik i min klass har skaffat sej en liten fanclub bestående av en massa tjejer i sexan. Häromdagen fick han ett fan-brev. Vad säger ni om det? Inte dåligt för att va en kille i nian som inte är kändis ;)



Nu blir det fika hos släktingar!
Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Jag måste verkligen byta rubriker snart, dessa har fått vara på tok för länge.

Slutade redan halv tolv, vilket jag självklart glömt bort. Så det va ju en trevlig överraskning, haha! Tanken är att vi ska plugga hemma när vi får sluta så tidigt, men tror ni det är någon som gör det? Knappast.
Redovisade franska (vi skulle skriva om en stad vi besökt, jag hittade på "La ville bleu" och skrev om mina bravader där. La ville bleu betyder förövrigt "Den blåa staden". Min lärare tittade faktiskt lite konstigt när jag lämnade in den. Undra varför..) och lämnat in svenska idag, skönt! Ännu några saker att bocka av på min milslånga "att göra-lista".

Har lovat mamma att följa med till hennes moster och morbror och fika, de hade visst bakat kakor, mysigt. Sedan ska jag träffa Emmie och hjälpa henne med matten.



Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Sorry, hann inte uppdatera igårkväll. Vi blev några stycken, men sen stack alla andra hem så jag och Hampus höll på och tramsade oss som vanligt. Vi har kommit fram till att båda vi två är cepestörda, och allra värst är vi tillsammans.


Ja, jag frös om fötterna. Vad gör man liksom?


Himla söta! En Hampus som fular sej och en osminkad Elin. Great! (y)

Nu: skola!
Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Nu pyser jag ut med Maria och Hampus. Kanske träffar på lite mer trevligt folk, vem vet? :)

Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Snart får vi våra julbetyg, och sen är det bara en termin kvar tills jag slutar på Kunskapsskolan. Det känns skitkul att få komma till en ny skola, med nytt folk och, förhoppningsvis, ämnen som jag gillar. Men samtidigt blir jag nästan stum när jag tänker på att jag måste lämna min klass.

Jag började på Kunskap i sexan, där jag redan sedan innan hade kompisar, Johanna och Nikki. Det blev ju så att jag till en början mest var med dem. Självklart hittade jag andra kompisar också, men jag kände aldrig någon riktig sammanhållning i klassen. Inte förrän i slutet av åttan ungefär. Då började vi blandas mer, tjejerna och killarna började snacka mer, man kunde sitta och plugga med de flesta osv.

Allvarligt talat älskar jag vår klass. Varenda lärare säger åt oss att vi är den värsta klassen att ha att göra med, vi blir kallade för fjortisklassen, enligt många har vi en jävla massa bitchar bland tjejerna, men vad fan bryr vi oss om det för? Vi är vi, och vi älskar oss! Haha! Hade aldrig velat byta klass.

Vi har
..världens bästa lärare Karin
..världens snällaste Andy
..störtsköna Amanda
..skitroliga Frida
..lugna och snälla Johanna
..flummiga Moa
..gulliga snobben Conne
..söta Nikki
..glada Louise
..bästa Essie
..roliga Mickey
..gulliga Erik
..snälla Elsa
..söta och lugna Michelle
..lättsamma Sofia
..retsamma Max (som vi ändå gillar för det mesta, haha!)
..snygga Jonna
..irriterande Jack
.. ELIN!
..underbara Cornelia
.. och Jughanya som inte gör så mycket väsen av sej

Vi har alltså världens, bästa, blandning!

                                                       9:1


Vi i åttan, skillnad?


Haha, japp, bara det jag skulle säga. 9:1 är bäst. Punkt.
Puss! /Elin


MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Mina naglar höll uppenbarligen inte för lite stall-arbete. Jävla skitnaglar, bröts och hade sej. Fick helt enkelt klippa ner dom.. Det tyngsta jag gjort på länge.
RIP Elins naglar..




Målade dom rosa för att försöka återfå lite av min kvinnlighet. Huh.
Puss! /Elin


MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Här var det dåligt med uppdatering ja, haha! Va uppe klockan sex imorse igen, jobbade till nio, sen hem och sova igen. Vaknade vid lite över ett. Inga planer för dagen än, blir väl antagligen träffa folk, alltid lika mysigt.

Jag har hittat min själsfrände inom.. eh ja, läppbalsam-världen..?
HELT JÄVLA UNDERBART!



Ger en ljus, diskret färg, minilite glans, sitter hela natten/dagen och gör läpparna sjukt mjuka. MmmMmMmmMMmmm..

Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Vad säger vi om Elin i mörkbrunt hår och bruna ögon?



Eller Elin i sitt vanliga hår och sina vanliga gröna ögon..



Fan vad jag kände för att färga håret mörkt och skaffa linser helt plötsligt..
Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Tycker ni ska göra som jag och knarka den här låten:



Puss /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Hemma nu :) Stack först ut och träffade Maria och Julia, sen kom typ Johan, Viktor, Hampus, Jonte, Anton och några till. Skitkallt ute så vi stack hem till Hampus ett tag. Sen ut igen, träffade ännu mer folk, och sen skulle jag hem. Va tvungen att va hemma halv elva idag igen, ska fodra imorgon också. Make some money liksom! Wiho!

Helt oinspirerad, ingen aning om vad jag ska skriva, höhö! Så slutar nu så ni slipper dö av tristess.
Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Sådärja, varit i stallet, duschat och ska äta strax. Ska ut lite senare så ska fixa håret lite snabbt nu. Skiter i att sminka mej, orkar faktiskt inte det idag.

En bild som råkade glömmas bort förra gången jag bloggade om våra whiteboard-skills. Säg hej till Jack:


Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Godmorgon! Ja, för mej är det morgon med tanke på att jag vaknade för typ tjugo min sen. Eller ja, vaknade för ANDRA gången idag alltså. Gick upp klockan sex och fodrade i stallet, sen gick jag och la mej igen vid 9 och har alltså sovit fram tills nu. Extremt skönt.

Riktigt roligt hos Julia igår, tyvärr fick jag sticka hem redan vid kvart över tio eftersom jag skulle vara hemma halv elva, bara för jag skulle upp tidigt och jobba. Synd.

Nu ska jag äta frukost och äta upp alla bitar fram tills den femte i min fina chokladkalender som jag köpte igår, hihi.


Mina naglar är helt ojämna.. buhuuuu!


Efter frukost blir det stallet, hörs efter det!
Puss! /Elin


MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Titta vilken söt liten (liten.. host!) halsduk jag hittade på H&M. Oh vad jag är kär i den!



Nu ska jag hem till Julia!
Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Sådärja, hemma från Väla nu. Jag och Emmie va helt sjukt trötta båda två, så vi gick mest runt och såsade, lite myspys sådär :} Lite bilder som vanligt:



HAHAHA!


MC.. vem är förvånad?

Nu blir det lite pizza!
Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Sitter i skolan nu, slutar om tio minuter men orkar faktiskt inte jobba.

Har ni någon gång tänkt på vilka man verkligen kan lita på? Vilka som kan behålla en hemlighet utan att säga ett knyst till någon annan?
Kanske tar man för givet att man kan lita på alla sina kompisar, man tänker att de aldrig skulle sprida det där ryktet vidare. Eller?
Jag tror att många gör det utan att tänka. De får reda på en hemlighet och lovar att absolut inte säga det till någon, men de tänker att "äh, jag berättar det bara för min bästa kompis, hon/han säger ändå inget". Men om du sprider det vidare, varför skulle inte din kompis kunna göra det?

Det värsta är när en person inleder med "lovade att inte säga det till någon, men jag bara MÅSTE säga det till dej!". Jag får mej alltid en tankeställare då, kan jag verkligen lita på den här personen? Om du lovar mej likadant, hur kan jag då lita på att du inte säger det vidare?

Jag själv har som princip att ALDRIG sprida vidare något som någon annan sagt till mej i förtroende. Jag vill vara en som folk känner att de kan lita på. Spelar ingen roll om det är min bästis eller en ytlig vän, jag vägrar sprida det vidare. Visst kan det hända att folk blir sura för att jag inte berättat om det t.ex. är något som handlar om dem själva, men jag låter hellre folk bli sura på mej för det än att jag brutit deras förtroende.

Nu ska jag hem och hämta mitt busskort, sen Väla med Emmieälskling.
Puss! /Elin


MAJSAN, SNORRE & NAFFY!

Äh, jag är rätt så trött på dej nu. Kan du inte snacka normalt och ens försöka ge mej en chans kan du dra åt helvete.



Godnatt. /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Stallet, Mammas pojkar, läsa bloggar, plugg. Ingen mer uppdatering idag med andra ord!

Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Hahaha! Emmie ringde mej innan när jag satt på bussen påväg hem. Vi snackade så mycket att jag helt glömde bort att jag skulle hoppa av på GA, så helt plötsligt fick jag panik och i princip skrek ut över hela bussen att jag skulle av. Som det kan gå!

Tyckte att efter jag skämt ut mej lite var värd en påse godis. Snart helg ju..



Nu blir det stallet.
Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Jag klarade av både samtalet med min lärare och med SYO:n gaaaalaaant! Toppen! Kanon! Haha, nä, men man försöker väl hålla sej på god fot med de vuxna, hehe. Nu är jag hemma!

Här har ni personer i vår klass, oehört vackert ritade av oss som stannade kvar i skolan idag:



Från vänster:
Elin:
Stort krulligt hår och små ögonfransar.
Jossan: Stort krulligt hår och lurigt smile.
Frida: Tofs på huvudet och väldigt glad.
Nikki: Snäll och änglalik. Ja, inför lärarna alltså.
Corre: Eh ja.. det svarta är alltså.. brunkräm enligt Frida, HAHAHHAHA!

Jack: Ganska liten och ganska evil.
Erik: Blond fixat hår och tjocka ögonbryn!

En liten närbild på Corre..


Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Sitter i skolan nu, ska ha både personligt handledarsamtal och samtal med SYOn. Uh-oooh..
Och så har vi roat oss med att rita vår klass på vita tavlan. Ni får se bilder sen!

Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Föresten, tänkte att det kanske inte va alla som hade koll på vilka mina kära skolkompisar är, alltså Majsan, Snorre & Naffy. I korta drag:

Majsan:
Fullständigt namn: Johanna "Jossan" Holtenäs
Ålder: 15,5
Utseende: Blond krulltott med hejdundrades fina ögon!
Namnet uppkallat efter: Jag säger bara "mattanten"..



Snorre:
Fullständigt namn: Cornelia "Corre" Edefell
Ålder: Fjortis..
Utseende: Samma svar som ovan. HAHAHHA, nej, nu kommer Corre döda mej. Mucho söt människa!
Namnet uppkallat efter: Cornelia -> Corre -> Snorre.. ni fattar grejen!



Naffy:
Fullständigt namn: Frida "Fridolf" Jansson
Ålder: Snart 16
Utseende: Ännu en oehört naturlig, söt krulltott!
Namnet uppkallat efter: Fråga mej inte? Corre tyckte hon behövde ett smeknamn helt enkelt.



Nu ska jag sova!
Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Sådärja, nu har jag fixat en liten "extra"-rubrik i menyn, "Läsvärt". Där hittar ni de lite längre texter vi skrivit om viktiga, och ibland hyfsat oviktiga, åsikter vi har. Kan ju va värt en titt kanske! :)

Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Mamma fick sej ett ryck och hämtade mej efter skolan, så åkte vi och shoppade skönhetsgrejer. Tvålar, lotions, smink, sminkborstar.. you name it! Hehe, precis vad jag behövde!
Jag skulle nog vilja kalla det storshopping..


Ungefär en tredjedel av det vi handlade






Äntligen ett nytt bronzepuder! Mitt gamla från H&M (som jag älskar!) är slut, så passade på att köpa ett idag. Ska bara prova det i dagsljus också, men det verkar lovande.

Tack mamma! :}
Nu ska jag gå ut med soporna, wihoo! Typ. Lovade mamma att ta det lugnt idag, har haft det lite jobbigt på sista tiden med oehört mycket i skolan och press från flera håll, så idag stannar jag hemma.
Puss! /Elin


MAJSAN,SNORRE & NAFFY

Jag blir så ledsen, det va 6 minusgrader imorse. Nu blir det simning med klassen.

Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Jo, tänkte skriva om en sak jag tänkt på ett tag, det här med att använda smink eller inte. I stort sett alla tjejer sminkar sej, mer eller mindre. Vissa nöjer sej med lite mascara medan andra har hela lådor fulla med olika produkter.

Men det jag skulle komma till är det här med att killar och tjejer för det mesta tycker olika om saken. De flesta av mina killkompisar är av åsikten "sluta sminka er, ni är mycket finare utan!" medan nästan alla tjejer är mer "åååååh, jag hann inte sminka mej imorse, katastrooooof!". Jag är en av dom.

Man känner sej lite fräschare och betydligt snyggare om man är sminkad, för allvarligt talat, de flesta ser bättre ut med smink. Så är det bara. Jag sminkar mej för att se mer tjejig ut. Men varför? Ska man alltid behöva oroa sej för att killen man gillar en dag ska råka få syn på en när man är osminkad och vara rädd att killen ska sluta tycka om en? Ska man behöva gå upp mycket tidigare på morgonen för att hinna med att sminka sej?

Jag har bestämt mej för att sluta bry mej så mycket. Jag ska sminka mej när jag känner för det, och inte för att jag känner mej tvingad. Jag vet att mina vänner kommer finnas för mej lika mycket i alla fall, och resten skiter jag allvarligt talat i. Nu ger jag upp! :)



Nu blire bingen!
Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Snackade precis med Emmie i telefon, har aldrig någonsin mött någon med värre humör när man har PMS. Men jag fick mej ett gott skratt i alla fall! ;)



Men älskar henne lika mycket för det! Min lilla biaaaatch!
Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Gick bra i stallet, red först ett dresyrpass, sedan tramsade jag och mamma oss i ridhuset. Försökte lära Piggy cirkuskonster genom att muta henne med godis. Det gick.. sådär!

Har precis krängt en massa, massa mackor till kvällsmat. Insåg precis att vi har simning imorgon. Fan! Uppblåst mage here i come!

Bloggar sen!
Puss! /Elin

MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Kom precis hem från skolan. Skulle egentligen tränat dressyr idag, men min lärare ringde och ställde in. Attans! Inte tränat på flera veckor nu, antingen blir jag sjuk eller så kan inte min tränare, haha! Aja, så kan det bli. Ska fika nu, och sen åker jag till stallet i alla fall. Hästen behöver ju motioneras i vilket fall.


En koncentrerad Frida och Jossans fina hår där till vänster!


Söta Corre!


Essie hade vår kära klass som bakgrundsbild på mobilen.

Puss! /Elin

RSS 2.0