EMMIES FRU

Mitt huvud är so not fine, så imorgon stannar jag hemma från skolan.
Ni har väl inte missat vår nya bakgrund föresten? Den är dock bara tillfällig, men behövde lära mej hur jag fick den att 'stå stilla' även när man rullade neråt.



Nu ska jag nanna, smsa!
Puss! /Elin

EMMIES FRU

Jag och Emmie snackade i telefon i 2 och en halv timme. Det är en jäääävla tur att man inte betalar per minut när man ringer till hemtelefoner..



Puss! /Elin

ELINS FRU

Kom hem från julia för någon timme sen men har inte hunnit bogga för jag försökte hjälpa patricia med sin gymnasieansökan och det gick ju.. sådär. haha och nu snackar jag med elin och hon bara äter..

                             
Pussen / emmie

en liten hälsning från elin: VILKEN FRUKSTANSVÄRD BILD! emmie lilla älsklingsgumman, hämnden är ljuv.. (:


EMMIES FRU

Shit vad jag är trött! Gick upp tidigt imorse eftersom jag skulle tävla, sen var jag i stallet till typ 2, och när jag kom hem mådde jag INTE bra, så har sovit sedan dess, hehe.

Tävlingen gick inte alls bra, Piggy var inte framme för mina skänklar vilket gjorde att jag inte fick ett ordentligt stöd. Dessutom fick min häst för sej att domaren var läskig och skyggade, vilket gjorde att jag bara fick en fyra på mina serpentinbågar. Slutade på 63,79% och placerad 3a. Men ett stort grattis till Nikki som vann första och kom tvåa i andra klassen! :D


Mitt program

Puss! /Elin


ELINS FRU

Sitter hos julia nu. Vi gör inte så mycket. Packar hennes väska typ. Bloggar när jag kommer hem för detta blev ett jättetråkigt inlägg (a) pussen / emmie

ELINS FRU

Precis skickat in min gymnasieansökan ! Blev så sjukt sur för man kan inte direkt välja skola om man väljer skolstaden. Jag vill gå på olympia men måste söka in på skolstaden sen placerar dom en. Men men, nu får man hoppas man kommer in där då.


                   
Nu ska jag slänga massa kläder.
Hatar det, men får inte köpa fler om jag inte gör det. :/ Sen kanske jag sticker till julia eller stan. Får se. Puss på er / emmie


EMMIES FRU

Nu hade jag tänkt nanna, ska ju faktiskt upp tidigt och tävla imorgon trots att jag inte känner mej helt kry. Har ont i halsen, så har bara suttit hemma ikväll och försökt bli frisk (alltså ätit en jeefla massa apelsiner, c-vitamin ska ju tydligen göra underverk!).

Usch, börjar bli lite nervös nu. Yeye, det värsta som kan hända är ju att det går åt helvete, och det ska vi väl överleva liksom? :d
Puss! /Elin

EMMIES FRU

Har ni någon gång tänkt på hur mycket skit s.k. 'tokkar' får ta? För att de råkade födas med en hårfärg de inte själva valt. Precis som du själv säkert blev född med något du ogillar. Vill du då dagligen få det påpekat för dej? Från andra, på ett nedlåtande sätt? Knappast.

Jag personligen har inget emot folk som är rödhåriga, tycker det är precis lika normalt som att födas som brunett eller blondin. Men så fort man snackar om en rödhårig person kommer alltid kommentaren 'jamen vafan, han/hon är ju tokke?!' flygande från alla håll och kanter. Alltså, ursäkta mej, men vadådå? Ska jag sitta och säga 'jamen vafan, hon har ju jättesmå bröst!' eller 'jamen vafan, hans näsa är ju enorm!' varenda gång man nämner en annan person i ett samtal?

Det allra värsta är när man råkar slänga ur sej att en viss rödhårig person är snygg. Då blir man snead i en evighet innan någon kaxig jävel öppnar munnen och påpekar att eftersom personen är 'tokke' kan denne inte vara snygg. Ursäkta? Klart att de kan! Precis lika snygga eller fula som en blondin/brunett/svarthårig kan vara. Det har liksom bara blivit en grej att man SKA tycka att det är konstigt att vara rödhårig.

Och jag bryr mej inte om att ni kallar rödhåriga för tokkar 'på skoj'. Tänk att få höra det flera gånger om dagen, år ut och år in. Jag tror inte någon kan säga emot att det till slut sätter sej på hjärnan. Varför tror ni det är så många rödhåriga som färgar sitt hår och sedan håller käften om att de i grund och botten är just rödhåriga? Antagligen för att de är så jävla trötta på att bli kallade för 'tokke'. Jag säger bara en fet jävla tummen upp för de som skiter i vad andra säger och bär upp sin hårfärg med stolthet!

Men snälla, håll käften nästa gång du tänker kalla någon för 'tokke'!
Puss! /Elin

ps. japp, jag har INGEN aning om hur man stavar till 'tokke',
      så jag chansade. rätta mej om jag har fel!

EMMIES FRU

MhhmmmMMmmmmhMmm.. ! Älska nya parfymer, yes!


Vanilla Blues, påminner jättemycket om min förra, najs!


Love Dance, förjävla fult namn, men vad gör det när den luktar SÅ JÄVLA GOTT?!


Två par vantar för 15kr styck. Så himla söta, haha!

Puss! /Elin

EMMIES FRU

Nu blir det först en sväng in om Rusta med mamma och sen blir det fix i stallet inför tävlingen imorgon. Hörs senare!

Puss! /Elin

ELINS FRU

Godmorgon ! Vaknade precis så kan verkligen inte tänka just nu. Men tack för igår maria.

Nu ska jag försöka äta frukost. Har riktigt svårt att äta på morgonen. Mår illa när jag bara tänker på mat. Inte bra asså. Och nej, jag har inga ätstörningar. Kan bara inte äta frukost. Måste alltid vänta några timmar efter jag har vaknat sen kan jag äta. Väldigt konstigt..  

Pussen / emmie


EMMIES FRU

Fyfan vad jag är trött nu! Vi somnade vid halv två eller något och vaknade redan halv nio. Tidigt för att va helg! Men tack för igår tjejer, sådana här myskvällar behövs ibland.

Lite bilder:


Vi har alltid varit sjukt nyttiga!


Vi fick vara barnvakter till Fridas helt extremt söta lillasyster Fideli också


Och hund- och kattvakt med, haha!


Och så den bligatoriska egobilden, höhö

Puss! /Elin

EMMIES FRU

Okej.. 'Vingar av glas'. Helt jävla fucking underbar film!
Jag tror jag har kärat ner mej i Alexander Skarsgårds roll. Så bör alla killar vara. Om vi skippar den kriminella delen då alltså.

                     

Puss! /Elin


ELINS FRU

Jag och maria sitter och lyssnar på gammal musik och sjunger sjukt fint till! och nu va tanken att ni skulle få höra någon av låtarna så jag ringde elin och frågade hur man gjorde men det blev inte så lyckat kan jag säga. Är inte så teknisk av mig..

Nu ska jag snart följa maria till bussen. Puss / emmie

                      Om det är en lek du leker kan du sluta nu.

EMMIES FRU

Hos Julia:









Nu ska jag till Frida. Hörs imorgon!
Puss! /Elin

ELINS FRU

Förlååt, är usel på att uppdatera. Men har helt enkelt inget att skriva om. Bloggtråka kanske? Men men. Slutade sent som vanligt idag men sen blidde det stan med elin och fika. Kom precis att vi inte tog några bilder. Inte likt oss asså haha eller elin iaf. Skärpning nu asså.

Men försöker jag få tag på maria men det går inte lyckat kan jag säga. Får ta och ringa henne tror jag. Skulle också säga att min bby åker på läger i helgen så kan inte träffa henne. Riiktigt sorligt !

Pussen / emmie

EMMIES FRU

Idag slutade jag redan kvart över ett så jag följde med Moa och Sofia ner på stan för att köpa godis (fredagsmyyyyyyys!) och sen stack vi en sväng in om Kicks eftersom jag skulle köpa parfym. Självklart hade de inte den jag ville ha.. Moa trodde dock den fanns på Maxi, så sagt och gjort, jag tog bussen till Maxi på Dalhem, men självklart fanns den inte där heller. JÄVLA FAIL! Så nu sitter jag här.. utan parfym.



Sen träffa Emmiebaby på stan,
fikade och så. Sen tog vi bussen till Julia så nu sitter jag här. Ska strax hem och äta, sen blir det myskväll hos Frida, hihihi. Bloggar när jag kommer hem.

Puss! /Elin

EMMIES FRU

' ska vi gråta en skvätt blod, bara för nöjets skull? '

Godnatt! /Elin


EMMIES FRU

Här har jag suttit hela kvällen och plonkat på min brors (ostämda) gitarr. Det låter inte vackert. Men jag måste faktiskt lära mej de där ackorden till musiklektionen i skolan imorgon. Dö.




Min musiklärare tyckte jag borde klippa ner mina långa naglar eftersom de var ivägen så fort jag skulle byta ackord på gitarren. Sagt och gjort. R.I.P Elins naglar.



Puss! /Elin

EMMIES FRU

Jag är så trött på vår gamla design. Den är så dyster och tråkig att man bara vill dö lite grann. Så pussmunnarna får bli en tillfällig lösning, tills jag snubblar över lite andra kul idéer. Några tips?



Puss! /Elin

ELINS FRU

Kom precis hem från stan. Träffade juliabby där ett tag och fikade på espresso house. Mysigt som alltid, synd att det e dyrt.

Nu måste jag plugga så bloggar senare. Puss så länge / emmie

EMMIES FRU

Gick hem tidigare från skolan idag eftersom jag hade så sjukt ont i min mage. Så de senaste timmarna har jag bara legat på soffan med en vetekudde på magen. Jag som hade tänkt hitta på en massa saker idag, menmen, ganska skönt ändå.

Och så åt jag det här då, hehe. Man får faktiskt vara onyttig när man är sjuk. Sådeså.





Hihi, orättvist va?
Puss! /Elin

EMMIES FRU

Sitter i skolan, har lunch. Har tänkt en del på det här med att folk säger att om man går på Kunskapsskolan bör man dela ens betyg med två för att det ska stämma. Kort sagt att vi har lättare för att få bra betyg här än på andra skolor.

Jag är dock inte riktigt säker på detta. Självklart kan jag inte säga något till hundra procent, eftersom jag aldrig gått i högstadiet på en kommunal skola, men jag har ju kompisar som gör det, så en liten aning har jag faktiskt.

Grejen är den att anledningen till att många på min skola har bra betyg är för att vi får bättre hjälp av våra lärare, inte att vi lär oss mindre. Visst får vi mycket gratis tack vare ordentliga betygs-mallar, tydliga riktlinjer och liknande, men det innebär ju inte att vi inte får samma kunskaper som på en annan skola. Våra lärare måste ju självklart gå efter samma betygsunderlag som alla andra lärare.

Jag själv fick 13 MVG och 4 VG i höstterminsbetyg, och ofta får jag då kommentaren 'Du går på Kunskap va? Det är så jävla orättvist, ni får MVG hur lätt som helst!' Men om vi säger såhär, att om ni tycker att ett MVG egentligen bara är värt ett VG eller i vissa fall t.o.m. G, tycker ni då att de som har ett snitt på G ska ha IG i alla ämnen? Tål att tänkas på.

Jaja, nu börjar snart min lektion. Men det jag ville ha sagt är att ni bör tänka efter och ta reda på fakta innan ni öppnar käften. För jag är stolt över mina betyg och blir lika irriterad varje gång jag får höra att jag inte är värd dom. Tack.

Puss! /Elin

EMMIES FRU

' ibland måste vi flyga för att förstå att vi hör hemma på marken '

Godnatt! /Elin


EMMIES FRU

Nya rubriker. Ni som är uppmärksamma har väl redan sett att jag och Emmie gift oss (Facebook), så detta passar ju SKITbra!

Som ni antagligen redan fattat håller jag på och fixat med mina naglar väldigt ofta. Jag tycker det är jättekul, och nagelteknologi är absolut något jag skulle kunna tänka mej att i framtiden jobba med vid sidan av mitt vanliga jobb.

I alla fall. Har haft ett rosa med glitter på några dagar. Himla sött, men tröttnar snabbt så nu ryker det. Nu blir det vita tippar! För er info.


Essie och Corre ville också ha med sina fingrar. HAHA, det där lät ju lite kul om man tänker efter.

Puss! /Elin


ROSA skrivet av ROSA 2

Har inget internet, därför jag inte bloggat idag. puss på er! /emmie

ROSA 2

Ojdå, jag som trodde att Emmie hade uppdaterat. Fy på oss!
Skola, stallet, handla, hem och plugga. KUUUUUL!

Nu ska jag duscha, jag är not so fresh efter att ha kämpat som ett djur med att få min häst arbetsvillig.



Puss! /Elin

ROSA 2

90-talet på musikhistorian, jovisst!
Minns ni?




'



Pusssss<33 o godnaaatt blogggen!!! §§§§ <33333333  (som jag hade sagt om jag var en liten fjortis på 9 bast med för mycket hårspray)
Puss! /Elin

skadeglädje är den enda sanna glädjen, för hämnden är ljuv

ROSA

Sanni stack hem vid halv sex sen så hamna man vid datorn. Har ingen fantasi just nu så bloggar sen. Puss så länge / emmie

                               Känner du dissen? det borde du göra..

ROSA 2

Jag har fått nya tröjor, najs!


Söt (lite barnslig, men vad gör det om hundra år?) t-shirt. Pris: okänt, men troligen billigt


Söt (lite barnslig, men vad gör det om hundra år?) t-shirt number 2. Pris: okänt, men troligen billigt


Vanlig vinröd kofta, 25kr.


Konstig t-shirt, 25kr


Och så den fina t-shirten jag fick av Olivia i födelsedagspresent. Visade aldrig bild med den på, men nu så. Bättre sent än aldrig. Lägg märke till att jag sträcker på mej överdrivet mycket. Jag har alltså inte för vana att stå och puta med magen.

Puss! /Elin

ROSA 2

Jag är arg. Arg på min mamma, min bror, min häst och inte minst mej själv. PMS är ett jävla helvete.

/Elin

ROSA

Hej sötnosar, kom nyss hem. Träffade sanni vid knutpunkten sen tog vi bussen till mig och nu sitter vi här. Har inga bilder på den nya datorn så ni får överleva utan det.

puss så länge / emmie

ROSA 2

Dagens störningsmoment:

Man duschar sent på kvällen och orkar inte föna håret. Därför ligger man sen i sängen och skakar av kyla eftersom kudden plötsligt blev dyngblöt och iskall.

Puss! /Elin

ROSA 2

Skola, följa med Ida när hon gjorde hål i öronen, hem till Julia, hem till Emmie. Helt okej dag, helt okej. HAHAHAHHA, skoja bara! Skitbra dag!

Julia bjöd mej på apelsiner. Jag gillar Julia.





HAHAHAHAHHAHAHAHA, så jävla söt!
Och glöm att jag visar bilder på mej. Osminkad och dann.
Puss! /Elin

ROSA & ROSA 2

Detta är vårt största blogg-fan. Han heter Aldin Hodzic, en stor applåd till honom! Wie!



Han hittade oss genom youtube banne oss. Så, lägg in tramsiga videor på youtube så får man visst läsare på köpet! Najs!
Puss! /Elin & Emmie

ROSA 2

Emmie har skaffat Facebook och nu bölar hon för att hon inte har några vänner. Så, se till att adda henne nu genast, annars får ni med mej att göra! (:



Hihihihihi, och ser ni där längst ner? '.. har angett Elin Dahl som sin syster'. I got the power! Sen att det var jag som la till mej själv har inte med saken att göra..
Puss! /Elin

ROSA

Just nu har elin låst in sig på min toalett och tjurar hahah min älskling e för söt. Hon e lite sur över att hon inte fick titta på min mobil. puss / emmie

HON HAR KOMMIT UT NU ! ( mutade henne med godis )

ROSA

Är helt slut nu. Tränade längre och mer än vanligt idag. Duktig emmie. Ska börja träna fler dagar i veckan hos honom också. Kommer ju kanske bli snygg asså ! ;)

Annars har det inte hänt ett skit idag, elin e påväg hit. Vi har varit sjukt dåliga på att träffas på senaste tiden. VI får skärpa oss. Men får träffa min snygging idag iaf. Puss på er / emmie

                           

ROSA 2

Jag och Julia drev med varandra innan om hur ful den andra är. Tänkte bara hälsa till henne nu:

JAG SKOOOOOOOOOOOJA SÖTNOS! Du är sjukt söt vad du än säger!

Sitter i skolan nu, men ska dra snart. Ska hem till Emmie lite senare, vi har inte träffats på evigheter. BUHU!
Puss! /Elin

ROSA

Hej sötnosar ! Sitter i skolan och har musikteori. Jag och Patte jobbar sjukt bra. Jag längtar riktigt mycket tills jag slipper min skola. Värre skola kan man inte gå på. Har bestämt mig vilket gymnasie jag ska gå på nu och det blir sp på olympia. Inget kan få mig att ändra mig. Men nu ska vi forsätta va duktiga. Pussen / emmie


ROSA 2

Ibland undrar jag hur mycket otur jag och Julia kan ha egentligen. Vi åkte till Ödåkra för att träffa Filip och Jonte, men nejdå, då bestämmer sej Jonte för att han inte kan, så vi fick inte gå hem till honom. Så vi fick tillbringa vår tid inne på ett solarie under tiden vi väntade på Filip för att inte frysa ihjäl. Haha, herregud.
Men! Effektv som jag är så passade jag på att plugga lite. Dutti Elin!









Puss! /Elin

ROSA

Nu blir det sängen, e sjukttrött. Puss / emmie


ROSA

Min mamma kom hem nyss och hon hade köpt en sjuuuktsöt datormus till mig. Den e rosa och miniliten. Är helt kär ! Ska egentligen ha den till min laptop som jag ska köpa sen men använder den redan nu (a)

                       
                                        Visst e den urgullig !

Puss på er / emmie


ROSA

Har hittat kameran nu. Hade tagit bilder på mig när jag hade ansiktsmasken på, men dom får ni faktiskt inte se. Så hemsk ut. Men ni får se den failade ansiktsmasken i alla fall!

                        
                 Det jag skulle ha till den.. redan här va jag skeptisk

                           
                           ja, detta ska föreställa en anisktsmask

                 Puussen ! / emmie

ROSA 2

Nu ääääre brått! Visar bilderna från igår lite snabbt, sen ska jag och Julia dra oss iväg till Ödåkra och träffa Filip och Jonte!


Jag roar mej bäst jag vill!


Vi provade vem som hade störst käft. Julia vann..


Sen fick jag gå hem alldeles själv i kylan, buhu!

Puss! /Elin


ROSA 2

Behöver jag säga mer än att vår bil var bland de snyggaste på Öppet hus? Mjaou!




Frigolit i hela håret, najs!

Puss! /Elin

ROSA



Snackar med julia, puss / emmie

ROSA

Godmorgon bitches ! Skämt o sido. Inte sjuk längre, yees. Synd bara att jag inte blev frisk tidigare. Hatar att vara sjuk på helger. Men idag ska jag kanske träffa sannigumman. Blev inget i söndags för mamma ville att vi skulle snacka om gymnasie och sånt, plus va jag lite sjuk.

Måste hitta kameran. Använde den igår och nu är den helt borta. Tror jag har en sjukdom som gör att jag tappar bort saker. För det gör jag jävligt ofta. Men ska leta efter den sen måste jag göra ve mig. Puss / emmie




ROSA

Snackar med emma i telen. Beundrar henne verkligen. Hon har gått igenom så mycket "hemskt" men är endå än så glad människa. Undrar verkligen hur hon gör :| Inte bara att hon e glad utan hon e sjukt söt också!  Men en tråkigt sak e att hon ska flytta till Malmö till hösten. Kommer sakna henne sjukt mycket. Många konstiga minnen tillsammans. Vi har inte träffats så mycket på sistone men det får vi göra nu! Bara ett halvår sen flyttar hon. Men nu ska vi fortsätta snacka skit. Sånt tjejer brukar göra (a) pussen / emmie

ROSA

Ojdå, har uppdaterat sjukt dåligt idag haha. Förlåt. Ligger bara framför tvn och tycker synd om mig själv för jag e sjuk. Hur löjlig kan man va egentligen.
 
Men gjorde en ansiktsmask innan. Det gick.. sådär. Asså min hy blev jättefin men masken såg inte lika fin ut. Har fotat men hittar inte kameran så lägger in det sen. Ska sitta och vara social vid datorn sen blir det sängen. Puss på er / emmie

ROSA 2

Jag ska hem till Julia nu, alltså blire inga bilder från idag. Attans!

Puss! /Elin

ROSA

Tycker så synd om min älskling som har sytt 6 stygn ! Krya <3

NU ska jag in i duschen, det kom massa saker i mellan så han inte hunnit än (a)  pussen  / emmie

ROSA 2

Härlig kväll igår, tack för det ni som var där!
Jossan, Corre, Frida, Jonte, Filip, Oliver & Alex.
Lite bilder:


Den lille negern där hon trivs bäst!


Puss på mitt hjärta!


Jag & Oliver. Hihi, vilken killerblick!


Vääääldigt cool! :)


HAHAHAHAH, Oliver!


Jag & Alex

De andra var där tyvärr inte mycket bilder på.
Idag var det Öppet Hus i skolan,
visar bilder sen. Nu ska jag till stallet.
Puss! /Elin

ROSA

Godmorgon ! Vaknade vad 11 sen somnade man i soffan igen. Mår piss ! Ont i huvudet, ont i halsen och snuvig. Usch, vill inte va sjuk mer.

Har inte lust med att göra något idag men har ändå sjukt mkt saker som MÅSTE göras. Och jag ska plugga, på en lördag ! Då måste jag verkligen vara sjuk haha men ligger efter i allt så måste jobba igen det. Men nu ska jag duscha, pussen / emmie


ROSA

Förlåt, har inte uppdaterat på hela dagen. Det va massa tjat om att jag skulle göra mitt gymnasieval plus så mår jag kasst ! Feber och ont i halsen. Nu när det är helg också, jippi.

Men nu ska jag sova för det känns som mitt huvud ska sprängas i miljontals bitar. Puss på er så länge / emmie


ROSA 2

Nu drar jag iväg på släktkalas. Äter där, sen pyser jag vidare till Ödåkra. Hihi, blir nog en bra kväll det här! ;)






Ingen mer uppdatering från min sida ikväll. Förhoppningsvis bloggar Emmie lite åt er.
Puss! /Elin

ROSA 2

Av någon anledning går mitt humör upp och ner hela tiden för tillfället. Så såhär kan det mycket väl se ut under en lektion i skolan, Elin sittandes i fönstret och tjurar.




Känner ni sur-blicken?

Puss! /Elin


ROSA 2

Japphapp, sitter i skolan nu då. Kommer troligen inte hinna blogga förrän ganska sent idag, så tänkte höra av mej redan nu. Det enda jag kan säga just nu är att mitt ben har förväxlat en timmes step-träning med att ha bestigit Mount Everest.

Puss! /Elin

ROSA 2

En liten dos brun utan sol och en liten klick mjukgörande creme i håret and i'm done for bed.


REKOMMENDERAS!
- Smoothing lotion från Schwarzkopf
- Self tanning lotion från Kicks

Och ett tips till er BUS-are; använd INTE ansiktsmasker. Färgen försvinner på ett kick.
Puss! /Elin

ROSA 2

Nu ska jag fylla i min gymnasieansökan. Är hundra procent säker på mitt val och ser verkligen fram emot gymnasiet. Jag vet att det är sjukt många som har ångest inför gymnasiet, då de inte vet vart de vill gå, vad de vill bli i framtiden osv. Tyvärr har jag svårt att sätta mej in i deras situation eftersom jag själv är så pass säker på vad jag vill.

Jag går efter mottot ' hellre lycklig än rik '. Det är ju så, tvingar man sej till den, enligt dej själv, frukstanvärt jobbiga och tråkiga linjen varje dag bara för att du på den 'kommer in på vilken utbildning du vil på högskolanl', kommer du troligen att få fortsätta tvinga dej själv till saker även i framtiden, och det är inte så jag vill ha det. Jag vill jobba med något jag tycker är roligt. Jag tror att om man bara är tillräckligt motiverad till det man gör, kommer man att lyckas bättre än om man valt något man inte gillar bara för att det är en 'bra linje' eller ett 'prestigefyllt jobb'.

Tänk efter, vill du sitta och dö på ett litet kontor varenda dag bara för att du vill bli rik? Är det inte bättre att du kommer ut och får göra det du vill och därmed får känna dej lycklig? Alla är vi olika, men så känner jag.

Och ja just det ja, för min del blir det Media på Filborna.
Puss! /Elin

ROSA 2

Tillskott i garderoben AGAIN!
Ett vitt linne från Gina
(de bästa vita linnena, LOVAR!) och en svart t-shirt som jag fick i försenad födelsedagspresent av Olivia. Så himla gulligt av henne, tack sötnos!



Puss! /Elin

ROSA

Är inte på så bra humör just nu så ska ta och dricka oboy sen blir det sängen. Puss / emmie


ROSA 2

SKULLE KUNNA STRYPA NÅGON FÖR TILLFÄLLET SÅ ILSKEN/ LEDSEN/ARG/BESVIKEN/SUR JAG ÄR!
Det värsta är att jag inte kan göra ett skit åt det. Frustrerad? Nejdå..

Bloggar ordentligt snart..
Puss! /Elin

ROSA

Chaa sötnosar ! Kom precis hem från skolan. Har suttit hos syon typ hela dagen. Tummen upp för det. Men nu sitter jag och patte här och ska på öppethus vid typ 6. Men nu ska vi äta och "plugga". Fick massa läxor för vi inte va på lektionerna. Aja pussen ! / emmie

                           
                               Söta på hm´s golv (a)


ROSA 2

Najsig skoldag idag faktiskt. Nu ska jag slänga i mej lite nybakta scones (min bror är bra ibland asså) och sen blir det stallet. Hörs sen!

Puss! /Elin

ROSA 2

När jag va hemma hos Julia i måndags fick hon för sej att hon skulle platta mitt hår. Sagt och gjort, en halvtimme senare var jag klar och då var vi ju tvugna att prova olika frisyrer, som jag inte kan ha annars när jag har lockigt hår.

En av dem var mittbena. Tycker det är sjukt snyggt på vissa, mindre snyggt på andra. På mej vet jag inte riktigt vad jag tycker.. någon som har en åsikt att dela med sej av?





Nu ska jag nanna!
Puss! /Elin


och jag fucking bryr mej inte längre!

ROSA 2

HÖRREDUDU EMMIE! Du vet mycket väl att jag älskar rosa lika mycket som dej, såååå ta dej i brasan va! Nu äre jag som är rosa nr. 2!



Och ja jag vet, grym redigering. GRYM!
Puss! /Elin

ROSA

Börjar tröttna på rubrikerna så elin, nya rubriker ! Favorit färg!

Naglarna blidde inte så fina, sorligt. Har typ brutigt massor så dom flesta e korta men aja.

                        

 Nu måste jag stänga datorn innan dom blir galna. Puss på er / emmie

ROSA 2

Jag säger bara:

SUNES JUL FTW!

Yiepp, bra tidsfördriv när man har en databegränsning på 2 timmar..
Puss! /Elin

15

Kom precis ut ur duschen. Så skööönt ! haha

Kunde inte blogga innna för va tvungen att plugga först och det tog sin lilla tid. E man seg i hjärnan så e man ! Kan icke hjälpas.

Men måste ska jag fixa mina naglar för just nu ser dom hemska ut. Vill egentligen göra på salong men får i så fall göra det efter navel piercingen och se om jag har några pengar kvar. hehe Men nu ska naglarna bli fina.

                 
                                           Visst e jag duktig !



 Pussen / emmie

16

OMG OMG OMG! Så himla fint!
Följde ju med Maria
när hon skulle pierca sej innan, blev jättefint! Dock rös jag i hela kroppen när hon satt och åt is och försökte prata utan att läspa. Såg ut att göra sjukt ont.. :|

  
Före                                                              Efter

Och visst har hon sjukt fina tänder föresten?
Puss! /Elin

16

Var på ett jävla humör imorse eftersom jag sov dåligt inatt, men efter min, Jossans och Corres failade dansuppvisning på gympan blev jag på bättre humör och nu är jag nästan överhyper.
Men nä, nu ska jag lämna skolan och dra ner på stan. Ska glo när Maria piercar tungan.



Puss! /Elin


16

This is turning my world upside down..

Godnatt! /Elin

15

Har panik ! Varför ska jag alltid tappa bort saker ! Innan så försvann min mobil mins en gång i veckan men nu har jag varit duktig och hållt reda på den. Men nu e en vääääldigt viktig sak borta som e dyr som tusan och jag e dödens om jag inte hittar den :| Ett lycka till kanske skulle va bra?

Elin hade rensat alla mina bilder så när jag gick in där så hitta jag massa gulliga bilder jag inte har lagt upp så kan ju passa på nu! Hon har gjort väldigt fina mappar där det står, rensa själv emmie hahaha

                              
                                              E dom inte söta ?

                                  
                                    Sen kan man ju undra vf jag har
                                       massa bilder på hampus :|

                                  
                                                Riktigt sexiga  !!!
 
                                  
                                                Patte äter smör..

Nu måste jag stänga datorn innan dom blir galna, Puss på er/ emmie

16

Både jag och min mamma är riktiga fynd-shoppare, och älskar att handla på rea! Så just nu handlar vi ENBART reagrejer, haha. Halva reapriset på de flesta ställen nu dessutom ju!

Lite nya fynd:


Tröja från MQ. Kostade typ.. 100kr eller något.


Vanlig kofta från.. MAXI! HAHAHAHAHAHA! 27kr!


Linne från H&M, 20kr. Lite småkär i det asså!

Puss! /Elin


16

Hade ju dataförbud hela dagen igår, annars hade de här bilderna åkt in redan igår kväll. Tillbringade min måndagseftermiddag med Julia:

SER NI ATT MITT HÅR ÄR PLATT?! Titta noga nu, för det händer då inte ofta!




Ma sexy laaaaaaaaaadyyyyyyyy!


HAHAHA, fruktansvärd bild på mej. Meeeen, SKIT I DET!

Julia är min druva, bara min!
Puss! /Elin


16

Usch vad vår blogg är tråkig! Det måste ändras. Genast!

I alla fall, tränade dressyr med min lille pålle idag, gick faktiskt sjukt bra! Är riktigt pepp inför tävlingen den 31e nu asså! Det är så himla mycket roligare att träna när man har ett mål att sträva mot. Så är det nog med det mesta. Har man inget mål blir man helt enkelt inte motiverad till att satsa.

Vill ni se något roligt? Kolla då på videon nedan. Det är en film från när jag provred Piggy första gången. Behöver jag säga något annat än att jag rider fruktansvärt dåligt?



Checka in sitsen liksom! Vadå fötterna för långt fram?

Puss! /Elin

15

Kom nyss hem igen. Var och kollade på Cultura som inte verkade va en skola för mig kan jag säga. Usch nej, det får bli Olympia i think!

Inte hänt så mycket annars idag. Julia kom till min skola efter jag hade slutat och så va vi där ett tag. Inte gjorde så värst mycket.

Har inget kul att skriva om så ska försöka plugga lite nu, bloggar sen / emmie

                                           
                       


16

Inget dataförbud idag inte!

Igår skulle jag och Julia handla godis,
och Julia skulle då betala med kort. Dock hade de själva kort-automaten väldigt högt upp, så Julia såg inte riktigt, och det kunde ju killen bakom disken inte låta bli att påpeka.

- Du är visst lite för kort för att ha kort!

 

Det skrattade jag och Julia åt länge. För er info.
Puss! /Elin

15

Godmorgon sötnosar ! Sitter i skolan och gör inte ett skit. Hoppas nu inte mamma ser detta (a)

Ingen aning vad som händer idag. Men antagligen ut eller ngt. Men nu ska vi fortsätta jobba, "host"

Pussen / emmie

15

Snackade med elin i telen IGEN ett tag. Ni e väl antagligen inte förvånade? hahaa

Men nu måste jag stänga datorn innan mina föräldrar blir galna. Dom har en väldigt roolig regel att jag måste stänga datorn vid tio. Jippi. Men bloggar imon. Puss på er / emmie

15

Elin sa fan en jätterolig sak precis.

elin: Kan du inte hitta en kille som inte e idiot?
emmie: HAHAHAHAH dagens skämt. Varfan hittar man en sån ?  

puss / emmie

15

Snackade precis med julia och elin i telen. Orkar inte dra ner till stan så dom får klara sig med varandra. Anledningen till att elin inte har bloggat är för hon är så smidig så hon har datorförbud. DUKTIGT ELIN!

Har inte hunnit blogga idag. Kom hem för en stund sen. Direkt efter skolan åkte jag ner till sjukgymnasten och va där en stund sen hem och äta och nu sitter jag här och försöker komma på något mer meningslöst att skriva. Tummen upp för dålig fantasi ! (y)

Hade tänkt att jag skulle vara duktig och plugga ( mamma tvingar mig) men jag är lika smidig som elin så alla mina böcker ligger i skolan. Inte för jag tror att jag skulle plugga så värst mycket men kunde ju lekt lite inför mamma. hehe

            
         
   Så ser det ut när jag är hos sjukgymnasten! Visst äger jag på paint ?

pussen ! / emmie

16

Nu ska jag sova, skola imorgon. Faktiskt hyfsad uppdatering idag för en gångs skull! Och japp, jag har ett liv trots att jag bloggar mycket, jag råkar bara tycka att det är kul att skriva om det.

Godnatt!
Puss! /Elin

16

Det va banne mej inte bara hästsaker mamma kom hem med idag. Jag fick även det här efter att mamma varit en tur på Väla:


Ett par svarta shorts (som faktiskt är liiiite snyggare än på bilden) 25kr.


Tränings/sovshorts, 30kr.


Röd (jättefin!) kofta, 50kr.

Hey, 105 kr för allt det där va inte dåligt!
Puss! /Elin

15

Glömde skriva innan (a) : Jag lovar elin, ska inte mörda dig. haha Tack för sommaren, året. Skulle inte varit lika bra om du inte fanns. Det var vår sommar och nästa kommer också va det ! / emmie


15

Kom hem från väla för en timme sen. Sen har vi suttit och tittat på resor. Vi ska antagligen till Grekland i sommar. Två veckor innan man börjar skolan så kommer vara brun. Gött !
 
Köpte två jättefina koftor på väla. En grå från HM för 299 och en typ aprikos färgad från Gina för 149. Fick Finnmedel och sminkbortagningsmedel av mamma. Väldigt snällt av henne!

                      

                         

Visst va dom söta ? Jag tycker det iaf haha. Nu ska jag ner och äta varma mackor. mummms ! Pussen / emmie







16

Titta vad mamma kom hem med precis! Det var halva rea-priset på allting på Hööks, så hon köpte ett jättefint pannband till min häst, som jag tittat på tidigare!
För er som inte vet vad ett pannband är, så är det en del av tränset.





Nu ska jag äta, sen blir det stallet.
Puss! /Elin

16

Det är ganska troligt att Emmie kommer mörda mej, eftersom hon hatar de här bilderna, men vi ger det en chans så får vi se om jag överlever.

Jag kan inte släppa tanken på hur bra sommaren -09 var. Jag träffade en jäkla massa nytt härligt folk, och jag förändrades som person. Detta var också min och Emmies sommar, vi tillbringade varenda ledig sekund tillsammans. Det gick till och med så långt att våra föräldrar började undra om vi hade bråkat om vi inte hade träffats på en dag. Vi gjorde egentligen ingenting speciellt när vi träffades, vi gjorde vad man kallar för 'bara vara'. Men det räckte, för vi är så lika att vi alltid hade kul. Det var som att tillbringa sommaren med sej själv, fast i en annan kropp.

Dessa bilderna är bland det bästa jag vet. Ni som läser bloggen ser kanske inte det speciella med dem, 'ja, där står dom på en studsimatta och posar' ungefär, men för mej river de upp en massa minnen, om vad vi gjort tidigare på dagen, vilka vi träffade på kvällen och vad vi pratade om. Några foton, och hela dagen är förevigad och bevarad.









Jag har haft många av mina bästa stunder denna sommaren, varav i princip allihop var med Emmie. Min bästa vän. Ville bara säga tack för det. För att du är du.

Mycket vill jag ha ogjort, men denna sommaren var fan den bästa någonsin.
Puss! /Elin

15

Godmorgon sötnosar ! Förlåt för jag inte uppdaterade igår, mådde inte så bra. :$

Idag ska jag till väla antagligen. Har inte varit där på en månad eller mer ! Och det e sjuuukt länge för att va mig ! haha

Min pappa är rätt sur på mig också. Han tycker jag pratar för mycket i telefon. Snackade med julia en timme och sen elin en och halv timma. Så just nu så får jag inte röra telefonen. Upps !

Men nu måste jag göra ve mig
för ska åka snart. Puss på er så länge / emmie

                            
                                          ÄLSKADE VÄLA !

16

Tjingeling! Faktiskt varit uppe hyfsat länge redan, och klockan är bara lite över 1. Duktig Elin!
Blev en trevlig kväll igår till slut, trots en jävla massa strul med bussen i början. Det började med att jag missade min första buss, sen stack jag bort till en annan busshållplats för att ta en annan buss istället, men då missade jag den också. Så det slutade med att jag fick SPRINGA hela vägen ner till stan hemifrån mej. Fruktansvärt.



Men kom till slut på 219,
och så hoppade Alex på en hållplats senare. Så skulle Julia hoppa på på 'Konsterhuset' och där är två stycken busshållplatser. En för gula bussar och en för gröna. Då stod tydligen Julia på fel busshållplats enligt busschauffören, så han bara körde förbi, trots att jag sprang fram och skrek på honom att jag faktiskt hade en kompis som skulle med. Bör tilläggas att det kanske skiljde tio meter mellan de olika hållplatserna, så så jävla fel ute var hon faktiskt inte. Jävla fittchaufför. I alla fall så fick jag och Alex hoppa av på nästa hållplats och vänta på nästa buss, så vi var väl inte hos Thomas förrän klockan var åtta eller något. Väl där tittade vi lite film och så. Mysigt ändå! :)

Långt och tråkigt inlägg, men behövde få av mej lite aggressioner efter den hemska busschauffören. Blä.
Puss! /Elin


16

Ledsen att det inte blir mer uppdaterat idag, har helt enkelt inget intressant att skriva om. Julia var här innan, sen stack hon hem och duschade och sånt, och nu åker jag hem till henne innan vi möter upp Alex och tar bussen till Thomas. Hörs senare om vi har tur, annars imorgon!




Hinner inte redigera bort de röda ögonen nu. Men whatevah liksom!
Puss! /Elin

16

En kul kväll igår, tills det spårade ur och någon jävel snodde Julias dyra parfymer. Så frukstansvärt dålig stil.. men vi har ju våra misstankar i alla fall.

Ikväll blir det Hittarp med Julia, så ska slänga mej in i duschen nu, hörs sen!
Puss! /Elin

16

Spenderat eftermiddagen med Julia. Träffade några killkompisar och lite så. Nu har jag varit hemma och ätit, men nu ska jag bege mej hem till Julia igen med lite folk.

Lite bilder från idag (ja, speglarna vid dunkers är sjukt roliga):


Lååååånga tungor!


Hehehe, långa sexiga ben.. graow!


Julia goes.. vampyr?


Tihihihi, så söta såååå!

Puss! /Elin

15

Kom precis hem från skolan. Slutar tjugo över tre ! Fy fan vad segt det är. Men hk sista lekionen och där gör man inte så sjukt mycket. Inte vi i alla fall (a)

                 
                                    Ungefär detta vi gör haha

                 
                             Fast måste medge, vi äger på hk !

Nu måste jag städa annars blir min mamma galen. puss på er / emmie

16

Så, vad säger ni? Passar jag i Eriks mössa? :d




(och nej, jag hade på mej samma kläder idag som igår. jag tog ju dessa bilderna igår, men postade dom idag, SMARTASS!)

Själv älskar jag den, men vad vet jag, går det verkligen att ha lockigt hår och mössa? Uh-ooooh.. Nej men allvar, lite bud på att köpa en likadan faktiskt!
Puss! /Elin

16

Titta vad jag lånade av Jossan idag! En hel dvd med Sunes jul! Åh, ajm inn hevven!



Så detta är vad jag ska glo på fram tills jag somnar. Och när jag vaknar äre fredag! WIHOOOOOOOOOOOOO! Längtat hela veckan!
Puss! /Elin

16

Detta är jag och min kära bror Erik Dahl in da skola!





Det är lite sådär.. samma style på oss asså!
Puss! /Elin

16

FÖRLÅT! Inte hunnit blogga idag! Jag måste verkligen komma ihåg att blogga från skolan lite oftare!
Idag; först skola, sen stallet, sen en runda till Hööks och sen hem. Skulle egentligen stuckit ut med lite kompisar nu, men näe, det är det faktiskt för kallt för!

Shoppingen från Hööks (en hästaffär):


KOLLA SÅ GULLIGT TÄCKE! Min häst kommer se ut som en burk karameller. Kan säga att det krävdes en aaaaning övertalning (inklusive löfte om att jag betalade hälften) för att mamma skulle gå med på att köpa det.


En svart väst. Faktiskt snygg på! 


Läderchaps, eftersom mina ridstövlar gått i sönder, IGEN! Blä.

Och det bästa av allt, allting var på rea, hehehe!
Puss! /Elin

15

Kom nyss hem från skolan. Har redan tröttnat och har gått två dagar. haha det e bra jobbat ! Och ni ska bara veta vad jag gör. Jag PLUGGAR! Det är inte klookt vad duktig jag är. Eller ja. jag fattar inte ett skit. Men jag gör det i alla fall !

När jag har pluggat klart så sticker jag till julia och kommer inte kunna uppdatera så jättebra. Blir ingen bild heller för är på mammas dator. Men nu ska jag fortsätta va duktig. Pusssen ! / emmie


16

Ha-ha! Sa jag att jag och Jossan tillbringade rätt mycket tid inne på en av skolans toaletter idag? Vi ägnade ungefär en timme till att stå där inne och fota..

Resultat:
(och för er som är nya; Jossan är den blonda och jag är brunetten)


Stort krylligt hår båååååda två yes!


- Jävla bitch!
- Eh.. DU är bitch?
- Ska du säga?!
- Daaah!


Denna posen kallar vi för 'drogade hamstern'. En klassiker!


Vet inte..


Jossan tyckte själv att hon var EXTREMT lik en hund. Jag lutar mer åt lampskärm.


ÅH ROMEO! ÅH JULIA!


Sen kom Jack. Fast han ville inte ha en puss av mej! :( Anledningen till att han kom och hälsade på var att han ville ha handkräm.. (like whaaaaaaaaaaat?!)


Sen blev vi 'seriösa'..


Grrrrr..!

Bör uppmärksammas att detta endast är en bråkdel av hur många vi tog. Det är säkert upp emot en 100-120 stycken totalt.. Linslusar? Vi? Neheeeedå..

Varit hemma hos Emmie tills för bara en liten stund sen. Herregud. Jag spenderar nog mer tid hemma hos henne än hemma. Ajdå. Nu har jag precis duschat och strax blir det bingen!
Puss! /Elin

16

Två bilder från idag. Träffade de här små nördarna en liten stund precis efter skolan, innan jag stack hem till Julia.
På bilden: Johan, jag, Julia, Maria, Lilleman & Marcus. Dennis står ute till vänster, men han syns knappt! :(




Varför är det alltid jag som ska vara i fokus på alla bilder?

Puss! /Elin

16

Som Emmie sa.. här sitter jag med Emmies kamera och fotar egobilder! Mycket läskig kamera, man ser varenda liten detalj! Man såg tom. de små strån jag missat när jag noppat ögobrynen! Hujeda mej.

Men här får ni några bilder ändå, bara för att jag är såååå himla söt! Och dessutom brukar jag ju faktiskt bjuda på några bilder på mej själv varje dag. Egotrippad? Hell yeah!







Nu ska Emmie träna sitt ben, och jag måste tydligen titta på. Määäärklig unge det där.
Puss! /Elin

15

Kom nyss hem från julia. Sen kom elin dit också. Kuligt som tusan ! Och sen så följde hon med mig hem. Så nu sitter elin och fottar sig själv och jag sitter vid datorn. Visst e vi sociala mot varandra? hahah Vi fick skjuts hem av julias snälla mamma också. TACK SÅ MKT !

                 
                         Söta som få ! Fast patte syns inte

Puss på er / emmie

16

Förresten Emmie lilla stumpan.. Gå på kurs hos mej i fransk manikyr-målning? Skärp dej! Dina naglar är ju minst lika fina för tusiken!


                             Emmie                  VS                   Elin

Vilka tramserier!
Nej, nu SKA jag sova.
Puss! /Elin

16

Jag hade ingen inpackning till håret hemma, så jag gjorde min egen..


Garnier hårbalsam


Tryck ut en ORDENTLIG klick i handen


Smeta ut i håret (blött) och upp med det i en tofs! Ännu bättre effekt får det om du lägger en varm handduk runt.

Håret blev faktiskt väldigt mycket mjukare. Passade på att lägga ansiktmask också. Najs!
Nu måste jag stänga datan.
Puss! /Elin

15

Har sjukt mycket mensvärk så ska sova nu, puss / emmie

16

Träningen gick jättebra! Min pålle va så duktig så. När en träning blir lyckad känner man sej verkligen sporrad till att fortsätta rida. Har ju haft mina up- and downs med det där, på sista tiden har jag inte haft någon ork över till hästen och jag har prioriterat annat. Men ska försöka komma igång på allvar med träningen igen och så har jag en dressyrtävling den 31e januari som mål. :)


Karro & Gambler och jag & Piggy på en tävling för ett och ett halvt år sen. Vilka framsteg jag ändå gjort sedan dess!

Puss! /Elin

15

Så ser patteälskling ut i skolan. Ni ska få se en väääldigt roligt video vad vi gör på rasterna. Men det tar vi sen. Nu ska vi äta.

             
                       
                                 Puss så länge / emmie

15

Julia ligger i min säng och halvsover, snart ska vi sticka. Vi hamnade framför tv så kunde inte blogga (a)

                   
                                       Visst är hon söt när hon sover!

puss ! / emmie

15

Julia ligger i min säng och halvsover, snart ska vi sticka. Vi hamnade framför tv så kunde inte blogga (a)

                   
                                       Visst är hon söt när hon sover!

puss ! / emmie

15

Usch vad jag hatar taxichafförer ! Eller inte alla. Men iaf en ! Nu när jag e "skadad" så tycker min mamma att jag ska ha taxi och det går på försäkringen. Så tog jag taxi imorse och det gick bra. Han som körde ( Mohammed) va sjukt kul och berättade om hela sitt liv för mig. Men nu när jag skulle hem så var det en annan, som va så jävla dryg. Sen när jag va framme försökte han tvinga mig betala ! Blev så sjukt sur och vägra så han var tvungen att ringa sin chef. HA-HA där fick han. Slapp betala och han sa förlåt. 

                   

Snart kommer julia antagligen hit. Nu ska jag gå ner och äta ngt. Puss på er / emmie


16

Skola idag. Hade fått en massa gjort om inte en viss Johanna och en viss Nicole hade stört mej hela tiden, haha! Ska strax till stallet och träna dressyr, men tänkte höra av mej lite snabbt.

Mamma sa åt mej att ta en macka innan vi stack. 'Visst' säger jag. Hon BEHÖVER ju faktiskt inte veta att allt som låg på tallriken inte var sådär jättenyttigt.





Ser ni mina öronhängen föresten? Köpte de på rea på Gina för typ 15 spänn. Gillas!


Jag vet inte.. det är kanske bara jag som måste misstolka allting..

Puss! /Elin

16

Tittar in i dina ögon och undrar var du blev av
Vart den sorgsna, oroliga flickan tog vägen

Hur du kunde växa upp till något så vackert, något så unikt
Jag visste att du var speciell, men inte många insåg det då

Det var inte alla som behandlade dig väl. Kom ihåg mig som en av de få.


Den texten får avsluta kvällen.
Puss! /Elin

16

Nämen se där, här är man ju helt överflödig minsann! Emmie uppdaterar ju som om hon fått eld i fingrarna!

Ett litet tips till alla de som kikar in här istället för att göra det de borde, PLUGGA! Kramsången måste vara tidernas bästa plugg-låt ever. Sen att kaninen är sötare än socker är ju en annan sak.



Min kväll: Ut med Jossan, träffade Dompan. Sen Julia lite snabbt. Hem till Johan. Ut och träffa lite folk. Hem, för det är KALLT SOM FAN!
Puss! /Elin

15

Bara för elin ska ta tag i skolan så tycker min mamma eftersom jag har sämre ( mkt sämre) betyg än elin, att jag också ska ta tag i skolan. TACK FÖR DET ELIN! Så nu har hon köpt en sån mapp som elin har. Och jag kommer använda den sååå ofta.. "HOST"



 Nu ska jag tvätta bort sminket sen ska jag försöka sova för ska gå upp sjukt tidigt imon. Pussen / emmie


15

Såhär ser det oftast ut när jag och julia snackar i tele.. ( inte för det syns så bra. julia ser intryckt ut, mitt fel. Suger på att redigera)



Puss ! / emmie

15

Hm.. funderar starkt på att gå en kurs för hur man målar fransk manikyr. Säger inte att jag suger men kan ju definitivt bli bättre haha

                             

Så blev det. Elin får nog lära mig hur man gör det bättre (a) Nu ska fortsätta snacka med julia, puss på er / emmie

15

Kom nyss hem från stan. Sjukt kul att träffa bby igen ! Sist va julskyltningen kom fram till. Det är för lång tid att inte träffas på ! Men vi bestämmde att vi skulle skärpa oss och träffas mer.   

Eftersom vi inte har träffats på länge så har vi ju inte bytat julklappar så det gjorde vi idag ! Sådär.. nästan tre veckor efter. haha Hoppas du blev nöjd gumman! Hon fick en vibrerande mascara och ni ska veta hur avensjuk jag är. Ville nästan behålla den (a) Anledning till att bilderna är suddiga är att jag kom på efter åt, att jag inte hade haft blixten på. Jag e så smart asså..
            
     
                                             

                  Av henne fick jag en parfym som luktar sjukt gott. Tack bby !!

                                

Nu ska jag måla naglarna, får se hur det går. Puss / emmie




16

Just det, vi tog ju lite bilder också. Smickrande som få..







NU SKA vi ut. Tjingeling!
Puss! /Elin

16

Tiiiiitta vad söta Ida kom med till mej imorse! En försenad födelsedagspresent.
Fick en jättefin neccessär (i samma mönster som mina älsklings-skor), två ansiktsmasker och en påse godis, iiiih!
Tack sötnos!




Och har ni sett påsen jag fick den i eller? Så jävla söt!



Nu är Jossan här. Vi fikade precis. Nu ska vi checka av lite saker på datan, sen ut och träffa folk! :) Smsa om ni vill ses!
Puss! /Elin


15

Nu ska jag till sjukgymnasten sen fika med sanni. Har inte träffat sötnosen på hur länge som helst ! Men måste springa nu! Pussen / emmie

16

Här sitter jag och Frida i skolan och gör ingenting. Hon väntar på sin mamma och jag är helt enkelt bara väldigt snäll och väntar med henne. Ska strax ta bussen hem, så kommer Jossan till mej sen. Trevligt!

Puss! /Elin

15

Nehe, mormor va inte alls på sjukhuset. Då kan man undra varför mamma skrev det till mig haha men men.

Asså omeletten blev kanske inte riiiktigt som den på bilden. Men den smakade gott iaf !

              

Nu ska jag "träna", sen blir det duschen. Puss så länge / emmie

15

Godmorgon, vaknade precis. Tydligen är mamma med mormor på sjukhuset. Har ingen aning om vad som har hänt. Så får se sen.

Nu ska jag vara duktig och laga frukost till mig själv. Får se hur det blir. Brukar inte vara för duktigt på att laga mat. (a)

                        Omelett
          Såhär ska det se ut egentligen. Får se hur resultatet blir.

puss ! / emmie


15

Bloggpausen över ! Lovade.. Julia och Elin tror jag det va, att jag skulle börja blogga den här veckan. Så here we go !

Tack för idag Julia och Olivia ! Mer än så orkar jag inte skriva för somnar vilken sekund som helst. Men jag lovar att jag kommer blogga imorgon och dagen efter det och dagen efter det.... Ska försöka blogga bättre också. Det jag skrev innan var sjukt tråkigt att läsa. Men ska försöka förbättra mig. Ska ha med kameran alltid också. Iaf försöka.

                   
         Sötaste Julia och Olivia. Lånade bilden från Oliva, hoppas det var okej (a)

Nu ska jag sova, puss på er / emmie


16

Att säga 'jag älskar dej'..

För mej är det tre ord med jävligt stark innebörd. Att älska någon är att kunna göra vad som helst för just den personen, att känna att livet inte hade varit samma sak utan denne. Att skriva 'jag älskar dej' till vem som helst har blivit alltför vanligt. Det skickas hit och dit på bdb, msn, facebook, bloggar. ÖVERALLT! Det har inte längre någon mening.

Tänk efter, älskar du verkligen varenda en som du säger det till? Man kan självklart tycka bra om folk, men att älska är en annan sak. Älska är ju för fan den högsta formen av kärlek och vänskap, och kom inte och inbilla mej att du är så bra vän med alla du skriver det till! Du kommer inte bli mer omtyckt för att du skriver 'jag älskar dej', jag lovar. Folk kommer snart att genomskåda dej, och tycka att du är patetisk.

- Jag älskar dej Elin.
Ord som jag vill ska komma direkt ur hjärtat. Inte något du säger för att göra mej glad. Hur ska jag då kunna veta vem som menar det de säger och inte?

Så, tänk på det nästa gång du skriver 'i love you', 'älskar dig gumms!', 'loveu!' osv osv. Menar du verkligen de tre orden? Jag älskar dej.

Puss! /Elin

16

Egentligen tar det här emot, för jag hade tänkt deala lite med Sven Svensson (läs några inlägg längre ner), men eftersom jag lovade Julia är jag så snäll att jag ger ut hennes bdb ändå.



Puss! /Elin


16

OJ, SHIT POMMES, FÖRLÅT! Eftersom jag va uppe sålänge i natt (somnade nog vid 3, halv 4) råkade jag försova mej imorse. Sen skulle vi helt plötsligt till mormor? Så där har jag varit hela eftermiddagen och kvällen och de har ingen data, buhu.

Detta var vad jag pysslade med efter jag stängt datan tills jag somnade igårkväll:





Hahaha, jag älskar att ful-sminka mej! Fast det gör nog de flesta tjejer?
Puss! /Elin

16

Nu orkar jag faktiskt inte plugga mer. Men duktig, det har jag varit!
Och har ni tänkt på att alla bandnamn låter väldigt mycket roligare på svenska?

Backstreet Boys - Killarna på bakgården

Black Eyed Peas - Svartögda ärtor

Pussy Cat Dolls - Fittkattsdockor (?)

Say no more.
Puss! /Elin

16

Elin idag:





Nu ska jag plugga. Gjort på tok för lite under lovet, så dags att ta igen lite!
Puss! /Elin

16

Hem till Julia nu, wiho!

Puss! /Elin

16



Ja, nu tänker jag efterlysa dej ännu en gång. Jag lovar att du ska få hennes bdb OCH msn om du berättar vem du är. Annars kan du glömma det. Okej, deal? :)
Vi gör såhär; du skriver vem du är i en kommentar, men jag godkänner den inte, så du kommer fortfarande vara anonym för allmänheten.

Puss! /Elin

16

Detta var nog sämsta uppdateringen hittills asså! Ledsen för det! Sov till typ 2, sen skulle det duschas, städas, ätas, diskas och bla bla bla. Whatever! Nu är jag här!

Jag fick en ansiktsmask av Julia i julklapp, så tänkte jag skulle prova den idag. Jag satte på den och så som jag brukar. Fick dock en chock när den helt plötsligt började LOSSNA i kanterna. Man skulle tydligen DRA av hela masken. Läskigt.






Sådärja, då var den avdragen!


Nu är Emmie här.
Puss! /Elin

16

Föresten.. igår fick jag en hel påse choklad av Maria och Julia som en försenad födelsedagspresent. Det var så mycket att det fyllde hela min väska. När jag kom hem på kvällen vände jag upp och ner på väskan över mattan, och behöver jag säga mer än att jag fick ganska mycket choklad med tanke på att detta kanske är.. en tredjedel av vad jag fick totalt?





Nä, nu MÅSTE jag sticka om jag ska hinna. Blir nog inte mer uppdatering today.
Puss! /Elin

16

Min dag: Hos Julia, stan, Espresso House, hem till Julia igen med Emmie och Olivia, sen hem och käka pizza.
Lite bildbomb från idag:


Jag i Julias söta mössa!


DU ÄR SÅ JÄVLA SÖT GUMMAN!


Graow så snygga!


Hårspray-reklam!


Snygga Helsingborgare, oh yes!


Vi köpte kaffe. Jag råkade hälla salt i min istället för socker. 40 spänn åt helvete!


Dagens sötaste bild!

Nu har jag varit hemma och ätit och nu blir det nog att träffa brudarna och några killar igen.
Puss! /Elin

16

Varit på kvartsamtal i en timme (hur går det till, är det inte meningen att KVARTSsamtal ska vara i just en kvart?) och nu är jag hemma hos Julia. Vi ska strax ner på stan och glo rea. Hörs sen!

Puss! /Elin

16

Nu ska jag plugga lite, har alltid mest energi till det på kvällarna när jag egentligen borde sova. Imorgon blir det utvecklingssamtal, så måste gå upp tidigt. Blö på det.

Såhär ser jag ut just nu, och man ser lite av min fina nya tröja:





Hörs tomorrow!
Puss! /Elin

16

Se där! Jag hann blogga ändå!
Åkte ner till stan
och träffade Maria, Julia, Alex och Olivia hos Julia, trevligt!


Olivia och Maria!


Vi målade våra naglar röda allihopa, haha! Sexiiiiii!


Smygbild på Alex!

Puss! /Elin

16

Jag fick ett sånt där så kallat 'arkiv' av mamma idag, äntligen! Så nu kan sklolan ta sej i häcken, för fan vad jag ska höja mina betyg denna terminen!





Nu ska jag träffa Viktor och Hampus en liten stund, sen Maria och Julia. Wiho! Kommer nog hem sent, så ingen mer uppdatering idag. Nås på mobilen!
Puss! /Elin

16

Okej, att epilera ett halvt ben var vad jag klarade av, sen fick min smärtgräns nog. Och nä, det var inte ens jag själv som gjorde det. Jag tvingade min bror eftersom jag inte hade gjort mer än ett drag om jag skulle gjort det själv..




Resterande ben tar vi.. en annan dag.
Puss! /Elin

16

 

16

Jag älskar beröm! Eller ja, vem gör inte det? Men ändå. Jag älskar när folk säger att de läser bloggen flera gånger om dagen, att vår blogg är deras favoritblogg och att vi skriver jättebra. Det är ju liksom sånt som får en att fortsätta!
Som Maria på msn för en liten stund sen:




Är hon inte för söt? Och ja, jag är väl medveten om att det kommer finnas folk som sitter därhemma just precis nu och stör sej på att jag måste lägga upp det på bloggen för att 'skryta'. Menmen, tyck vad ni vill, men Maria gjorde min morgon!
Puss! /Elin

15

På senaste tiden har jag mått dåligt och det blir bara värre. Har inte lust till ngt så tänkte ta en bloggpaus. Orkar inte känna att jag måste skriva ngt på bloggen. ( inte för att jag skriver så ofta) Men ni klarar er med elin. Puss på er / emmie

16

Det blev ingen film, det blev lite välbehövt matteplugg istället. Nu fattar jag, med pappas hjälp, steg 29, så nu blire bingen som belöning!



Puss! /Elin

i'm so damn confused


16

Nu ska jag sätta på en film och förhoppningsvis somna framför den. Är helt död i hela kroppen. Red två hästar idag, varav den ena var en riktig skata. Usch.

Jag har fått dille på mun-bilder.. ajaj!




Nightie!
Puss! /Elin

16

Min mamma är för söt ibland, haha! Igår när jag fyllde år så fick jag ju mina presenter på morgonen, men sen på kvällen när jag gått och lagt mej kom hon in på mitt rum med händerna bakom ryggen och med ett väldigt lurigt smile. Då hade hon visst glömt bort en present på morgonen, så fick jag packa upp den på kvällen istället, haha!

Jag fick den är ursöta neccessären:



Herregud vad jag har mycket neccessärer nu asså, haha!
Puss! /Elin

16



- Konstiga sms-fasoner
Någon smsar dej, du svarar efter några minuter och sen SVARAR INTE PERSONEN tillbaka? Vad är grejen liksom? Ville du smsa eller inte?

- Kärringar
Som måste skälla och lägga sej i allting. LÅT mej skrika om jag blir rädd på bion, LÅT mej snacka med min kompis på bussen om jag vill, LÅT MEJ! Dagens pensionärer alltså..

- Datorer som segar
Du kan inte lägga in bilder på bloggen för att det tar för lång tid, du kan inte gå in på bdb eftersom hela skiten hänger sej, du kan inte bla bla bla.. say no more. Ut med den bara!

Nu blir det en tur till stallet!
Puss! /Elin 


16

Nya rubriker Emmie, nu när vi inte är lika gamla längre kan vi ju ha åldern, hihi!

Gårdagens look. Och jag ser precis likadan ut som på alla andra bilder, för jag är inte smart nog att komma ihåg att fota outfiten.





Den där bilden togs preciiiis innan jag dunsade ner i sängen, därav posen!

Nu måste jag nog plugga, lovade pappa. Blää..
Puss! /Elin

:|

Mysigt avslut på min födelsedag igår. Träffade Jossan och Frida på MAX när de skulle äta, sen handlade vi godis och sen bort till bion för att se Luftslottet som sprängdes. Sjukt läskig film, jag satt med händerna framför huvudet och hyperventilerade flera gånger och Frida blev så rädd att hon skrek ut över hela biosalongen. Men ändå en sjukt bra film!


Först lax och sånt gott hemma. Söt bror jag har.. :|


Jag fotade inne på toan, men det fick jag genast sluta upp med, för då skämdes Jossan och Frida över mej, haha!


Här råkade jag fälla kommentaren 'Kan ni stanna så jag kan ta er bakifrån elleeeer?!'. Jag menade ju såklart på foto, men Jossan asgarva. Jättekul.. verkligen..!

Puss! /Elin

:$

Jag säger att jag överlever och det gör jag.
Jag lever men ändå inte.


Jag äter.
Jag sover.
Jag pratar.
Men jag ljuger.


Jag säger att allt e bra.
Jag säger att du är glömd
Jag säger att jag inte bryr mig
Men jag ljuger.


Allt e inte bra, det e skit
Du är verkligen inte glömd, tänker på dig hela tiden.
Och jag bryr mig. Men än du kan ana.


När kommer jag sluta överleva?
När tar det stopp?
När orkar jag inte mer?


Jag kommer aldrig sluta överleva. Jag har en hemlighet. Jag har underbara kompisar, som alltid ställer upp. När som helst. Dom finns där. Jag kommer klara mig utan dig. För jag har dom. Och när du inser att det var ett stort misstag att släppa mig. Då kommer du ångra dig. Och jag kommer inte bry mig. För då har jag kommit över dig. För jag har fått så bra stöd. Och jag har säkert en ny pojkvän. För det e jag värd. Glöm inte det. Jag är värd allt. Och du är absolut inte värd mig.

/ emmie


:|

Nu ska jag på bio med Jossan och Frida. Vi kan ju låtsas att det är för att fira mej! Hehehe..



Vi hörs imorgon, kommer vara för sent för att blogga när jag kommer hem ikväll.
Puss! /Elin

:|

Kolla så fina presenter jag fått idag!


En ring av min bror och ett armband av mamma och pappa. Kommer verkligen inte till sin rätt på bilden, de glänser och glimmar mycket mer i verkligheten!


En blomma och kort med pengar av olika släktingar. Totalt 1800kr!


Jättesöta trosor från Emmie!


En almanacka, ett block och en.. jaa, vad är det? En bok om hur man tar hand om sin hy, hahaha! Från mamma och pappa.


En epilator av mamma och pappa. Detta är alltså inte en rakapparat, utan denna DRAR UPP hårstråna, med hårsäck och allt. Ungefär som vid vaxning. Hujeda mej.

Den roligaste presenten av alla var nog ändå paketet med revbenspjäll som jag fick av mormor. Vadå älska revben på julafton? Jag? Näääee..

Tack så mycket alla!
Puss! /Elin

:$

Hej sötnosar. Förlåt för dålig uppdatering från både mig och elin. Vaknade vid tolv och kom på att jag skulle vara hos elin kl ett. Fick lite panik så hann inte blogga då. Sen har jag bara inte pallat (a) förlåt.

Elin blidde jätteglad för sina troosor. Så nu är elin snygg där också ! Fikade också lite hos henne. Mysiigt. Hennes mormor och morfar va också där.

Nu är julia här ! Och vetefan vad vi ska hitta på men ngt kommer upp hihi. Nu kommer max snart med mat till mig. Puss så länge / emmie

:|

TACK ALLA SOM RINGT OCH SMSAT IDAG!
 
Var precis och tränade dressyr, gick jättebra. Nu ska vi äta, så bloggar jag sen!
Puss! /Elin

JULIA GÄSTBLOGGAR ÖVER TELEFON

Ligger och snackar med emmie i telefon och har hela datorn över mig som värmer mina ben. Emmie låter lite depp och lite nervös över en sak som hon verkligen måste göra annars kommer jag sluta va hennes kompis. Det är för hennes eget bästa. Men måste trösta henne fast jag inte vill. Emmie tycker nog jag e elak...

Idag har jag och elin raggat killar på tågstationen men vet inte riktigt om vi lyckades så bra ?Men ngr nummer fick vi! Va ju lixom elins sista femtonåriga dag. Därför har vi varit så omogna. Men men, nu e kl över tolv och det e ny dag. Så nu har elin fyllt sexton så inget mer omoget för henne. GRATTIS ELIN ! <3

Men nu ska jag snacka vidare med emmie som även behöver lite mer tröst. Efter det ska jag försöka sova även fast jag inte kommer lyckas. Eftersom jag har vänt på mitt dygn efter natten i Hasslarp på nyår med underbaraste maria och belinda. Vill även säga grattis till maria hihi <3 

Tack för 2009 allihopa och hoppas att 2010 blir mins lika bra.
Puss och godnatt allihopa / julia som gästbloggar över telefonen med emmie

GRATTIS BÄSTAVÄN !


:|

Sen va Emmie här en stund. Fint va?







Nu ska jag sova. MIN FÖDELSEDAG IMORGON! Glöm inte!
Puss! /Elin

:|

Drog hem till Julia, sen blev vi hungriga, så vi stack till Donken. Först träffade vi Jack och sen kom ett helt gäng trevliga killar som vi blev homies med, haha!


Hahah, kolla kattklöset!


Två av dom var uppenbarligen gay!


Eller så skulle de bara slåss, jag vet inte, haha!


Och så lilla jag och lilla Julia, haha! Jätteful bild dock!

Puss! /Elin

:|

Nu drar jag ner till Julia i stan!



Vem fan orkar lägga tid på att rita snygga ansiktsdelar?
Puss! /Elin

:|



Vad är det som avgör om en blogg är bra eller dålig och vad är det som får dej att fortsätta läsa egentligen?
Enligt mej måste en blogg ligga inom vissa ramar för att vara intressant. Några viktiga punkter:

- Mycket bilder
För att en blogg ska vara rolig funkar det inte att skriva inlägg efter inlägg med enbart text, det blir oehört tråkigt i längden. Har du fått något fint i present? Skriv inte bara det då, ta en bild och lägg upp. Så jäkla lång tid tar det fakiskt inte!

- Välskrivna texter
En blogg med stavfel, meningsbyggnadsfel och allmänt rörig text går fetbort för mej. Det är stor skillnad på att sitta och chatta på msn och att skriva i en blogg, en blogg full med förkortningar och annat ser för mej bara oproffsig ut.

- Bra uppdatering
En blogg måste uppdateras mer än en gång per dag för att vara rolig. Inte enbart för att man vill in och läsa flera gånger, i regel blir inläggen fruktansvärt långa om man försöker klämma in hela dagen i ett inlägg. Jag menar inte att man behöver uppdatera 10 gånger på en dag, men i alla fall en 3-4 tycker jag.

- Dessutom: SKIPPA FJORTISSTAVNINGEN OCH SKRIV INTE SMILEYSAR ELLER HJÄRTAN I VARENDA JÄKLA MENING! Tack.

Puss! /Elin

:$

Kom precis hem från sjukhuset. Äckligt som fan va det !  Tänker inte förklara hur det kändes då kommer ni spy, lovar. Jag höll på att svimma som vanligt också. Tummen upp för lågt blodtryck (y) haha

Nu ska jag gå ner och äta ngt. Blir kanske lite piggare då. Puss ! / emmie


:|

Jaa-a, här suger uppdateringen som aldrig förr. Men detta (+matte, men det försöker jag att förtränga ur mitt minne) är vad jag pysslat med fram tills nu:


Inser ni att jag lyckades ta foto, hålla uppe tidningen och göra tummen upp samtidigt? Okej, jag höll tidningen med tänderna, men ändå. Tyckte det var rätt fantastiskt..

Puss! /Elin


:$

Vaknade nyss och kom på att jag ska va på sjukhuset kl 3 så har rätt brottom. Måste göra ve mig fort nu. Puss så länge / emmie

:$

Kom nyss hem från elin. Lika myysigt som vanligt! Älskar henne fast hon står i speglen i morronrock och gör miner och säger att hon e ful! hahah Du e inte normal älskling ! Fast du tycker inte att jag e normal heller så det blir gemet!  EMMIE <3 ELIN  


                  

Puss på er ! / emmie

:|

Emmie var hos mej innan, myspys. HAHA, jag älskar henne. Faktiskt. Trots att hon är störd och handikappad. :')



Puss! /Elin

:|

Emmie råkade visst ta bort mitt inlägg innan, såhär kommer det igen:

Glömde ju visa det här för er. Vet ni min rosa halsduk som jag ÄLSKAR? Det hade ju Jossan självklart uppfattat, så i julklapp av henne fick jag en likadan fast i vit! Wiiie!






Fin va?!
Puss! /Elin

:|

Är det illa om jag säger att jag vaknade för mindre än en timme sen? Mamma är iiinte glad på mej nu, så nu ska jag försöka gottgöra det genom att sätta in disken och städa lite, hihi.



Puss! /Elin

:$

Godmorgon, vaknade nyss. Sjukt skönt att sova länge. Kunde inte somna igår IGEN för det va någon som ringde till mig och det va antagligen samma människa som igår och tänker fortfarande inte säga ngt namn "host johan host " Men tycker att han ska sluta ringa mig på nätterna för jag tänker ändå inte svara !

Idag ska jag träffa maria kanske. Får vi se vad vi hittar på. Men nu ska jag äta frukost. puss på er / emmie

:$

Sjukt trött men tänkte blogga innan jag somnar. Snackar med julia i tele och hon e sjukt sur. Inte att leka med ! hahha imorgon ska jag kanske träffa maria, får se. Men ska sova nu för håller på att somna (a) och detta inlägget va helt onödigt och tråkigt men skitsamma ! Om ni inte vill läsa det behöver ni inte ! Puss godnatt / emmie


:|

Idag åkte min baby till Thailand och lämnade mej ensam här hemma i hela två veckor! Kommer sakna henne så sjukt mycket! Hoppas du får det underbart därnere gumman!




Nu ska jag strax gå och lägga mej (läs: smsa!), ska upp och jobba imorgon.
Puss! /Elin

:|

Har inte haft möjlighet att uppdatera idag. Först var Emmie här, sen åkte jag med Julia ner till stan och träffade Olivia. Ungefär såhär såg vår eftermiddag ut:



Alltså; jag, Julia och Olivia som stod och snackade med en massa okänt folk, haha! Skitkul. Undrar hur många det var som frågade efter våra nummer.. vi måste varit sjukt snygga idag asså! Haha, nä, skämt åsido, men en kul eftermiddag var det i alla fall. Puss på er tjejer!
Puss! /Elin

:$

hej sötnosar. Kom hem för ett tag sen. Va hemma hos elin. Alltid lika.. eh.. kul hahah. Men ni får inte glömma en sak ! Hon fyller år snart så det e dags att köpa paket till henne ! glöm inte det ! 5/1 !

Längtar som fan tills jag blir frisk. Tänker så aldrig va hemma då haha. Men det är inte förräns om två veckor eller så. usch, längtar. Men ska gå ner där nere nu. Puss på er / emmie

:|

Mina sovrutiner är nog inte vad de borde. Eftersom jag sov hela dagen igår pga. den jävla värken i magen var det stört omöjligt för mej att somna inatt. När jag vid klockan 4 insåg att jag aldrig skulle somna gav jag upp och spelade Madagascar på Playstation ända tills klockan 6, då jag skulle jobba.
SEN fick jag sova dock, och det har jag gjort fram tills.. en liten stund sen.

Nu ska jag träffa Emmie . Jag har en riktigt NEJ-dag idag. Hemskt. För er som inte vet vad en NEJ-dag är, så är det när varken hår, smink eller ingenting annat fungerar. Med andra ord; man känner sej skitful.



Puss! /Elin


:$

Godmorgon ! Vaknade för typ två timmar sen. Älskar att gå upp tidigt, eller hur? Kunde inte somna igår heller för det va någon som ringde några gånger. Säger inga namn.. "host johan host"

Ska till elin snart så måste börja göra ve mig. Hinner kanske blogga innan jag sticker .Puss på er / emmie

:|

Skånetrafiken ska hängas! Igår stod vi i FYRTIO minuter ute i kylan och väntade på en buss som aldrig kom! Hade inte Jens kommit som räddande ängel och hämtat oss hade vår nyår varit så jävla extremt pajjad. Tack till Jens och ett långfinger till Skånetrafiken!



Nu ska jag stänga datan (har ju min begränsade data-tid), så nu ska jag se film och sen sova.
Puss! /Elin

:|

Bilder från Jonathans place!
En liten varning bara
: jag gör samma min på ALLA bilder. Tyckte nog den va.. sexig eller nåt..


Jag, Filip och Corre!


Filip igen, haha!


Jag & skitsnygga Clara!


Clara och Frida.. dansar? :)


Jonte & Elin

Har inte bilder på alla, tyvärr. Men kul hade jag i alla fall, och tack till Jonathan! :)
Puss! /Elin

:|

Hade en helt sjukt bra nyårskväll! Tack för igår alla!
Först mat och 'förfest' hos Jossan, sen vidare till paardey i Ödåkra hos Jonathan. Sen taxi hem till Jossan och nanna, hihi! Idag är jag död död död, och inte blir det bättre av att jag har en sjuhelsikes mensvärk ovanpå det. Wiho!
Visar bilderna från när vi va hos Jossan först, så tar vi festbilderna sen!


Det va faktiskt inte planerat att ha samma min :(
Corre, jag & Frida


Corre, Jossan & jag!


Corre, Jossan, jag & Frida! Lägg märke till att Frida har en handduk för att kunna spanka oss, hahaha!


Jossan, jag & Frida


ÄlsklingsJossan! Råkade missa mej själv i spegeln, haha!


Hej, jag fick all blixt på mej och ser likblek ut. Men skit i det! :d

Puss! /Elin


:$

Tänkte bara säga att jag och elin lever. Eller ja, jag iaf. Elin lever knappt. Hon håller på att dö av mensvärk. Har inte pallat blogga idag. Helt tom i huvudet. Bloggar imon. Antagligen kommer elin inte blogga heller. Ni får stå ut med det. Puss på er / emmie

:$

 Glömde säga en sak igår

                                   GOTT NYTT ÅR SÖTNOSAR !


RSS 2.0