SILVER

Att baka klockan ett på natten känns ju.. alldeles lagom normalt.


Ja, man kanske inte ska baka när man är trött.




Haha, Julia tjurade och Maria satt och försökte panikplugga inför sitt matteprov.

Ingen mer uppdatering inatt. Får se hur det blir med uppdateringen imorgon. Ska träna dressyr vid tvåtiden, och sedan har jag antagligen både smink-panik, hår-panik och kläd-panik hela eftermiddagen innan vi drar hem till en kompis. Om inte annat, så hörs vi på lördag!
Puss! /Elin

SILVER

När jag tog bussen hem från stan hoppade jag av och möttes av den här synen:



Sedan flippade vi ur lite med ett rött läppstift..



Just nu sitter jag, Ida, Maria, Julia och Faddi hemma hos Hanna. Sover här inatt, vi på Kunskap är ju lediga imorgon, hehe!
Puss! /Elin

SILVER

Det blev inte stallet för mej idag, istället stack jag ner till stan och kollade på Moa, Sanni och Elli på deras dansuppvisning. Riktigt duktiga var dom!

Filmade lite, dock är det väldigt dålig kvalité:



Puss! /Elin

SILVER

Kärnfysik suger..
Efter skolan ska jag ner på stan
och ragga upp en keps (när det är fuktigt ute blir mitt hår mega-krylligt, men med en keps på skallen slipper man ju i alla fall se eländet) och sedan blir det stallet. Hörs senare!

Puss! /Elin

SILVER

Dagen har bestått av fina vänner, överskottsenergi, massor av godis och en röst hesare än Amanda Jenssen (resultatet av en veckas hostande). Och med dessa udda bilder säger jag nu godnatt.



Puss! /Elin

SILVER

hur kan ett hjärta slå så fort?

/Elin


SILVER

Gick till skolan idag trots allt, gjorde dock inte ett skit. Efter skolan träffade jag Julia och Daniel ett tag innan jag skyndade mej hem för att se Top Model. Nu blir det nog dock stan en vända till!


Juliadarling!

Puss! /Elin

SILVER

Ser ut att bli ÄNNU en dag hemma för mej imorgon, vilket alltså innebär att det blir ÄNNU en tråkig blogg-dag. Därför tänkte jag visa er vilka bloggar jag själv läser, så kan ni ju ta en kik in där tills vi sätter igång och bloggar roligt igen. Fast.. bara om ni lovar att inte överge oss förstås, hehe..


www.egoina.se
Helt allvarligt den roligaste bloggen jag läst. Tjejen har så grymt mycket humor och självdistans att man inte kan göra annat än att älska henne!


www.essiemansson.blogg.se
Essie i min klass! Så jävla skön, och så gillar jag att hon är duktig på att uppdatera och ta ganska så mycket bilder!


www.linneaastrahle.blogg.se
Jättevacker tjej med en väldigt speciell blogg. Mycket humor, och bra uppdatering!


www.justmytrash.blogg.se
Min lilla darling!


www.sannaspogardh.blogg.se
Ûbergullig tjej som jag träffat på några fester. Underhållande blogg med mycket bilder, gillas!


www.blondita.blogg.se
En blogg jag nyligen börjat läsa. Mycket bilder, mycket mode, mycket outfits. Väldigt proffsig!


www.nikkiochjonna.blogspot.com
Nikki och Jonna i min klass. De har sina perioder, ibland får de sej ett ryck och bloggar riktigt ordentligt, och då är den som bäst! :d


www.josefinebangtsson.blogg.se
En tjej (med sjukt fint hår!) som bloggar mestadels om mode. Dock har hon bloggpaus nu.


www.alexandrahlindberg.blogg.se
Söta Sanni som går i min paralellklass. Bra uppdatering, och underbara små texter i varje rubrik!


Det var då de bloggar jag läser (flera gånger) dagligen. Sen kollar jag även in följande då och då:

www.alexandramuller.blogg.se
www.fliipps.blogg.se
www.aamandaduverell.blogg.se
www.beautys.blogg.se
www.iaj.blogg.se
www.idaweberg.blogg.se
www.francescae.blogg.se

Puss! /Elin


I BERLIN

Hej sötnosar ! Just nu sitter jag och charlotte pa ett internet café och myser lite. Ska snart sticka och äta nagon stans. Gatt igenom berlin och det va sjukt segt. Shopping pa torsdag, sen hem pa kvällen. Puss pa er / emmie

SILVER

Tanken för idag? Gå till skolan
Resultatet? Ännu en dag på soffan..

Hela natten bestod av halsupprivande hostande, så jag hade inte mycket val.
Puss! /Elin

SILVER

Det är lite sjukt hur beroende man kan bli av ett program. Jag hade bestämt mej för att se Top Model kl 20.00, så jag bokade den ena TVn (ja, det är så det går till hemma hos oss, här kommer man inte 'överrens' eller 'samsas om'), men så kommer pappa hem från jobb och säger att han ska ha TVn. Shit vad arg jag blev! Jag lämnade i panik min påbörjade kvällsmat i köket, rusade upp för trappan, beslagtog fjärrkontrollen och vägrade släppa den förrän pappa gav med sej. Till slut fick jag dock se mitt kära Top Model. Hehe, 1-0 till Elin.

                         

Puss! /Elin

SILVER

Sitter och kollar igenom gamla inlägg på bloggen. Så mycket som har hänt, som man har glömt med tiden. Det är skrämmande hur mycket känslor som kan rivas upp bara genom att se en bild, höra en låt eller läsa en viss text. Allting har sin egen lilla historia, och bakom varje ord finns en tanke. En personlig tanke, som ingen mer än jag själv förstår. Som ingen mer än jag själv minns.

Puss! /Elin

SILVER

Stoffe sa att jag liknande en, som han uttryckte det, 'nöffnöff' på den här bilden:



Själv tycker jag att följande bild har slående likheter med en fisk. Så vad säger ni? Djurimitatör, skulle det vatt' nått' kanske?




Vi låter Julia stå till svars för att de här bilderna ens existerar. Ibland är hon lite för snabb med kameran alltså.
Puss! /Elin

SILVER

Emmie var här en liten sväng innan, för att säga hejdå innan hon pös till Berlin. Nu sitter hon på tåget och jag saknar henne redan, buhuuu!
Ledsen för att bloggen är så tråkig också. Brukar ju vanligtvis bomba med bilder på vad jag gör om dagarna, men tror inte ni har lust att se bilder på min soffa varje dag.

Sängen nu! Dock ingen skola imorgon. Heller.
Puss! /Elin

SILVER

Tycker inte ni också att jag var en sann författare i andra klass? Jag skriver av ordagrant:



" Det var en gång en 6årig flicka som var i skogen hon var rädd. Det är inte ofta 6åringar är i skogen själva men hon hade tappat bort sin mamma och pappa. När hon gått runt i skogen lite och letat efter hennes föräldrar såg hon en ros på sjön. Den var så vacker så hon simmade ut och tog den. När hon rörde vid den blev hon någon helt annan till utseendet. Hon fick långt, svart hår, långa naglar, spetsig näsa och en riktikt mörk klänning. Hon hörde en röst som sa rosen hela tiden. Hon tänkte nu heter jag nog Rosen. Hon skrek hjälp, hjälp!!! väldigt många gånger. Hon skrämde djur som såg henne. Nu såg hon en gul ros bland stenarna och hon tog vid den. Då blev hon en kanin!!! Nu skrek hon ännu högre, hjälp, hjälp, hjälp!!! Hon skuttade omkring och såg ut som en kanin. Nu såg hon vit ros uppe i ett träd. Hon hoppade högt och fick tag i rosen. När hon rörde vid den blev hon vanlig igen. Hurra!!! skrek hon. Det var ganska mörkt nu så hon byggde en koja och sov i den under natten. Nästa dag så åt hon lite blåbär som hon hittade till frukost. Nu började hon leta hem. När hon gått en bit började hon känna igen sig. Hon hittade nu hem igen. När hon var hemma så berättade hon hela äventyret, men det var ingen som trodde henne. Men hon visste att det var sant."

Wonderful story.
Puss! /Elin

Har sovit i princip hela dagen, men nu bör...

Har sovit i princip hela dagen, men nu börjar strax 'A walk to remember' på TV4 Film, och jag tänker sitta bänkad. Puss! /Elin (bloggat från mobilen)


SILVER

Mhmhmmmm.. underbart att vara sjuk! Hela helgen förstörd.. Skulle dessutom jobbat imorgon och tjänat pengar, men icke! Fast i och för sej bränner man ju inte heller så mycket pengar när man bara ligger hemma på soffan hela dagarna, så det jämnar väl ut sej.

Pratat i telefon med Emmie nu typ skitlänge. Hon ska åka till Berlin imorgon och kommer inte hem förrän på Valborg. KOMMER SAKNA DEJ ÄLSKLING! Buhuuuuu! :'(


Hahaha, extremt söt bild!

Nu ska jag sova!
Puss! /Elin

SILVER

Här har jag skrivit om en tjej som sjöng sjukt fint på ett bröllop jag var på i somras. Hittade henne på youtube igårnatt (nä, jag gick aldrig och la mej fast att jag sa att jag skulle). Jisses, hon är ju grym!



Puss! /Elin

SILVER

Ledsen att jag inte uppdaterat idag. Vaknade klockan 3, och sen dess har jag bara legat på soffan framför TVn och hostat. Kommit fram till att om det inte var typ 99,9999% risk för att man skämmer ut sej totalt, så hade jag lätt velat vara med i Wipeout!



Puss! /Elin
ps. svar till hanna: haha, jo, hon är tydligen shemale! :d

Det är ju förfan omöjligt att sova när...

Det är ju förfan omöjligt att sova när man bara hostar hela tiden..! Jag ger det fem minuter till, sen sätter jag mej och kollar tv eller nåt. Puss! /Elin (bloggat från mobilen)


SILVER

Näpp, nu ska jag nanna. Enligt Emmie ska jag tydligen vara frisk imorgon..

Pussgodnatt! /Elin

ps. till anonym (varför kommenterar du anonymt hela tiden?!): nja, de fungerade väl sådär, märkte ingen större skillnad.

SILVER

Emmie ritade precis den här bilden till mej i Paint, för att jag skulle förstå hur jag kan träna mej till en platt mage utan att få magrutor , för det är ju inte übersexigt på en tjej direkt (vill man däremot ha magrutor är rethosta ett underbart förslag, snart är jag uppe i fyrpack!). Så tänkte att ni också skulle få se den, så att ni är vältränade lagom till sommaren, hehe!



Och ja, anledningen till att personen på bilden har berikats med BÅDE långt, blondt hår och en liten pillesnoppe, så är det för att det ska föreställa Lady Gaga.
Puss! /Elin

SILVER

Efter att Tik tok blivit totalt sönderspelad på radion var jag starkt emot Ke$ha. Tills jag hörde den här låten..



Nu knarkar jag hennes låtar. Bra såhär en sjuk fredagskväll när man inte kan göra mycket mer än att hänga framför data och tv.
Puss! /Elin


SILVER

Såhär ser jag ut just nu:



Ska tydligen ta bort pormaskar på näsan? Återstår att se om det fungerar. Jag kan i varje fall inte röra på näsan, eftersom den där saken har stelnat.
Puss!! /Elin

SILVER

Mysteriet med den konstiga internetuppkopplingen i familjen Dahl's hus är löst! Pappa hade installerat Voddler, vilket vår data bestämt sej för att inte klara av. Nu är det dock avinstallerat och internet fungerar precis som innan. Woooooonderful!

Det är ju väldigt populärt det här med 'hiss och diss', så då ska ju inte jag vara sämre. Dagens diss blir:



Nu ska jag duscha, känner mej mer som en vandrande smitta än en människa.
Puss! /Elin


SILVER

Svar på två frågor då 'avsändarna' inte har egna bloggar:

Hanna:
Jo för det mesta svarar vi på kommentarer! Har väl bara glömt bort att svara på dina eller något! Haha! (:

Anonym:
Det kostar som ett vanligt sms, så har du gratis sms kostar det ingenting. Gå in på den HÄR hemsidan, så får du bra hjälp om hur du gör där!

Puss! /Elin


SILVER

Nya rubriker!
Shoppingen från igår:


Smink


Klocka, torrschampo, porestrips, , BUS-servetter, hårinpackning och värmeskydd


Tre armband och två ringar


Trosor och en bikinitopp


En kjol och ett par.. sovshorts?


Ett linne och ett par spetstights, hehe. Assnygga!


Tre väskor (bilden gör dem verkligen inte rättvisa)


En zipjacka, en stalltröja och ett par ridbyxor


Två skärp och ett par öronhängen

Fick det mesta av mamma, men lite fick jag betala själv, så nu är jag fattig.. typ. :( OCH VET NI VEM JAG SÅG?! Morgan från programmet 'Ullared'. Funderade på att gå fram och be om en bild, men jag sket i det, hehe.
Puss! /Elin

LÅGA

Yes, nu funkar internet! Hinner kanske skriva lite snabbt innan det lägger av igen.
Jag bloggade från mobilen både i förrgår och igår kväll, men det verkar inte som att det gick fram. Ledsen för det! Har inte kvar smsen på mobilen men det var något liknande det här:

' Internet fungerar inte idag heller men jag mår ändå inte helt okej, så det är väl lika bra det. Har klockan på 5 imorgonbitti, ska trotsa min onda hals och sticka till Halmstad för att träffa släktingar. På eftermiddagen blir det en tur in om Ullared, wiie. Puss! /Elin (bloggat från mobilen)'

' Jag och mamma har haft en mysig dag med släkt och en massa shopping. Tyvärr fungerar inte internet, så kan inte visa mina fynd idag, men får se om det fungerar imorgon. Puss! /Elin (bloggat från mobilen)'



Gick till skolan imorse för att göra sista delen av nationella proven i matte, sedan stack jag hem igen, hostig och jobbig som jag är. Tänkte lägga in bilderna på det jag handlade igår alldeles strax.
Puss! /Elin

Stack hem tidigt från skolan, mådde verkli...

Stack hem tidigt från skolan, mådde verkligen inte bra. Resten av dagen har spenderats på soffan. Bloggar sen. Puss! /Elin (bloggat från mobilen)


LÅGA

Upp och ner
Hit och dit
Bak och fram

Godnatt! /Elin

LÅGA



Nu är mina naglar blåa igen, och jag ÄLSKAR DET! Dock är jag jäkligt trött på att jag måste blanda ihop färgen själv varenda gång jag känner för blått.  Så, min fråga är nu, finns det någon som har ett tips på ett nagellack i ungefär samma färg som ovan, som DOCK ÄR FÄRDIGBLANDAT? Och så får det inte vara för dyrt heller nä, hehe.

Puss! /Elin

LÅGA

Hihi, tyckte det var synd att jag inte bloggat på hela dagen, så jag provade att smsa med bloggen. Gick skitbra! Nu ryker dock inläggen, tar helt enkelt för mycket onödig plats (och nej, det är INTE för att jag inte klarade av att få kommentaren 'ehm' från 'anonym', för då hade jag knappast nämnt den här heller)

Dagen idag:
- Skola
- Träffa Emmie, Julia & Patricia i stan
- Träffa en jävla massa annat folk och dra till Gröningen
- Hem och mysa i Emmies trädgård

Jag och Emmie satt och snackade ute i hennes trädgård, utrustade med varsinn tekopp och en massa filtar. Jag tog mej även friheten att sno lite saker från hennes familj. En morgonrock från Emmie, en kofta från hennes mamma och en keps från hennes bror. Vi låtsas att en keps värmer jättemycket..


En reeeeeeeeedig lantis!


VISST SER DET UT SOM ATT EMMIES HUVUD STICKER UT FRÅN MIN MAGE?!

Puss! /Elin


LÅGA

Allting är så jävla skruvat just nu att hela huvudet snurrar.

Godnatt!
Puss! /Elin

LÅGA

Träffade ju Emmie innan, träffade lite folk ute bara. Till slut blev det för kallt, så jag stack hem och åt, och Emmie stack med Maria hem till Julia.





Puss! /Elin

LÅGA

Nu tänker jag skälla på er. Ni är en del som läser, men ni är förjävla dåliga på att kommentera! Skitsamma om det är något viktigt eller inte, släng in en kommentar och gör min och Emmies dag!

Puss! /Elin

LÅGA

Blev inte många bilder förrän kameran dog, men här är några stycken alla fall:


Krille, Jonte, Ellan, Robin och så Lukas längst fram!


Jag, Ellan och Jonte.


Julia och Danne i farten som vanligt..


Hmm..


Jag och Sebbe. Så jävla pinsamt att jag inte kan va seriös på en enda bild..

Puss! /Elin

LÅGA

Nu är Emmie här. Jag lägger in bilderna från igår lite senare.

Puss! /Elin

LÅGA

Fan vad jag hade kul igår alltså! Bilder kommer sen! Är sjukt seg nu, men ska kicka igång mej själv med en banan och lite juice, och så tänkte jag göra det här testet (som jag snodde från Essie) under tiden. Tycker själv det är kul att läsa såna här om andra, sålänge testen inte är för långa.

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?
Jag brukar vara svag för brunhåriga killar med bruna ögon, men visst finns det många snygga blonda också! Allt hänger på ansiktsdragen. Ganska vältränad, lite längre än mej, snygga kläder.

2. Har du fått någon kyss den senaste veckan?

Yepp!




3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
Ingen, men Emmie kommer strax!

4. Hur lång är du?

166,5! :( Jag vill krympa!

5. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:

'Tjena vad gör du?:d<3 sta'

6. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Beror till vem, och om det är viktigt eller inte.

7. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Gifta.

8. Icke godkänt i något ämne?
Nepps!

9. Mvg i något?

I 13 ämnen, men ska försöka höja mej den här terminen.

10. När vaknade du idag?

Lite över 10 av att Emmie ringde mej om och om och om igen..

11. Vart tror du att du befinner dig om tio år?

Förhoppningsvis mitt i karriären i någon storstad här i Sverige.

12. Vad sover du i?

Beror på hur varmt det är, haha! Trosor och pappas t-shirtar, men om det är kallt ett par joggingbyxor också.

13. Var har du bott/bor?

Mammas mage (hehe), Västergård, och sen där jag bor nu, på Gustavslund.

14. Tycker du om kinamat?

JA! Bjud mej på det och du blir min favorit!

15. Tycker du om kaffe?
Om det är hälften mjölk och socker? Yes!

16. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?

Känner och känner, jag vet två stycken i alla fall! (och Orlando Bloom! fast.. han känner jag ju i och för sej inte heller..)

17. Vill du ha barn?

Ja, tvillingar! :d Gärna flickor så att jag kan klä dom i små söta klänningar, hihi!

18. Kan du några andra språk än svenska?
Bara det jag läser i skolan, alltså engelska och lite franska.

19. Har du någonsin åkt ambulans?

Nix, men polisbil! Hade dock inte varit olydig, så ni kan vara lugna!

20. Vad spenderar du helst pengar på?
Roliga saker med vänner.

21. Är du cool?

Klart?

22. Vem är den roligaste människan du känner?

Har roligast med Emmie, men har många roliga killkompisar!

23. Vad har du för ringsingnal?

På en fyra år gammal Samsung finns det inte så mycket att välja på..



Puss! /Elin


HÖGA

Hej sötnosar, vet att jag inte bloggar men elin klarar det så bra ensam endå ;)

Inte gjort ett skit idag, eftersom jag är sjuk, och det suger kan jag säga. Så min kväll har gått ut på att måla naglarna och se film. Hittade en choklad påskhare som jag klämde också. Man får faktiskt va otnyttig när man är sjuk!
                               

Juste, emma och oscar? kom hit en mini liten stund, sen skulle dom vidare till mölle/viken? haha minnet är på topp!

Nu ska jag platta håret för jag har inget annat göra. pusshej / emmie

LÅGA

Nu drar jag på pardey pardey, hörs imorgon!

Puss! /Elin

LÅGA

Min kusin var gullig och gav mej lite kläder och skor igår som hon inte ville ha längre:










Puss! /Elin

LÅGA

Detta är vad jag sysslat med idag, alltså rensat hela mitt rum. Jag är en riktig samlare, har sju miljoner saker jag egentligen inte behöver. Men nu är det rensat och fint! :d


Rätt kul att se vad man kan hitta om man rotar lite. Som detta, ett kärleksbrev från trean, inte dåligt alltså! Strök dock över namnen på pappret, tyckte det kunde hållas privat, haha!



Puss! /Elin

LÅGA

Trevlig kväll igår! Först mat hemma hos kusinerna, då min ena kusin fyllde år. Sen ner till stan och ta bussen till Drottninghög. Dock jävligt segt att jag måste vara hemma klockan 12, vilekt innebär att jag alltid måste sticka tidigt när jag är någonstans.

Bilder på ett fåtal av dom vi träffade igår:

Jag och Sicke (?)


Gullungarna Julia och Danne


Jocke som vi va hos


Hahaha, Johan!

Resten av bilderna var helt enkelt inte okej, haha!
Puss! /Elin

Släktkalas, stan, fest. Nu ska jag snart h...

Släktkalas, stan, fest. Nu ska jag snart hem! (y) puss elin


LÅGA

Skulle egentligen åkt hem till Alex efter skolan, trodde jag i alla fall, haha. Men det blidde inget, så träffade Julia istället.

Jag idag:



Nu ska jag göra mej klar för släktkalas. Har jag tur och får lov att gå ifrån släktkalaset efter att vi har ätit, blir det fest lite senare.
Puss! /Elin


LÅGA



Välkommen till livet som naturligt lockig..
Puss! /Elin


LÅGA




Jag har fått nya skor av mamma. Tycker om när hon är på shoppinghumör. Och så tycker jag ÄNNU mer om att vi snart ska till Ullared. My only wish for the moment. Typ.
Sängen nu, imorgon bitti blir det nationella proven i matte. Uh-ooooh..
Puss! /Elin

LÅGA

Några snabba konstateranden efter en dag med navelpiercing:

- Är du en sån som sover på mage, SKAFFA INTE PIERCING I NAVELN!

- Är du en hästtjej, SKAFFA INTE PIERCING I NAVELN!

- Är du en sån som måste pilla på allt, SKAFFA INTE PIERCING I NAVELN!



Tyvärr har jag misslyckats med tre av tre möjliga. Och nej, jag tänker inte sluta tjata om att jag piercat mej. Jag är överlycklig.
Puss! /Elin

LÅGA

Hade lång dag idag, eftersom jag skulle ha PH (personligt handledarsamtal). Efter en inte alltför jobbig övertalning fick vi vår lärare att gå med på att låta oss sitta ute hela eftermiddagen eftersom det var så fint väder. Och ja, ni får leva med ännu fler sol-bilder, så att ni riktigt fattar hur varmt och najs det va!





Puss! /Elin

HÖGA

Hur kan livet gå i från att vara så sjuktbra till så sjukt dålig?. Och bara på några veckor. Allting jag gör bli bara fel, och jag vet knappt om att jag gör fel. Blir bara så trött på allt, och samtidigt blir man inte av med saknaden utav dig.

LÅGA

Najs och mindre najs skoldag idag. Stallet nu, hörs senare!

Puss! /Elin

LÅGA

Jag äääälskar vädret! 15 grader och sol, så det är såhär vi tillbringar våra raster i skolan:









Nu ska jag sminka av mej, byta plåster på piercingen och sen sova. Fan, jag som alltid sover på magen. Hur ska detta gå?
Puss! /Elin

Svar till anonym: Det kostade 500kr var att pierca naveln, i och med att vi var två som gjorde det samtidigt. Annars kostar det 600kr. :)

LÅGA

Vi lever! :D :D :D Men det är på gränsen alltså. I snart fyra timmar har jag kämpat med att låta bli att böja på magen eftersom det gör skiiiiitont. Emmie höll på att svimma när hon hade gjort sin, så hon fick gå ut från rummet preciiiis när jag skulle ta min. Hjälp. Men nu är jag överhappy! Efter ett och ett halvt års tjat fick jag äntligen!


Jag till vänster, Emmie till höger. Söta plåster vi fick va? Blåa med små gula hjärtan, haha!

Puss! /Elin

LÅGA

Lite smink kan göra underverk. Nu känns det bättre.





Nu pyser vi. Vi har så ont i våra magar att vi snart spyr. Tror inte jag vill veta hur vi kommer att vara sekunderna innan de skjuter igenom piercingarna.
Puss! /Elin


LÅGA & HÖGA

Vi kom precis hem från skolan. Nu laddar vi för navelpiercing. Hittar ni oss avsvimmade någonstans i stan efter halv sex så vet ni alltså anledningen.

Vi just nu:


I feel sååå inte snygg idag, därför bjuds det inte på några ansiktsbilder på mej /Elin

Puss! /Emmie och Elin

Vi har fyra datorer här hemma. Två är u...

Vi har fyra datorer här hemma. Två är upptagna, en är sönder och en är hopplöst seg. Med andra ord, det blev ingen data för mej ikväll. Sorry sorry. Mår ändå inte så jättebra just nu, så ska sova. Puss! /Elin (bloggat från mobilen)


Precis tränat dressyr, helt slut i kroppe...

Precis tränat dressyr, helt slut i kroppen. Misstänker att jag är på väg att bli sjuk också, för har inte mått helt hundra idag. Men nu tänker jag skita i det och pallra mej ner till gymmet. Var hos skolsköterskan idag och kollade längd, vikt, syn och sånt, och jag har gått upp några kilo som jag verkligen inte vill ha till sommaren. Hörs ikväll! Puss! /Elin (bloggat från mobilen)


LÅGA

Dagens störningsmoment:

- Gamla tanter som ska lägga sej i vad man gör, var man sitter, hur högt man pratar och andra saker som de ska ge själve fan i!

Godnatt! /Elin

LÅGA

Sorry för dålig uppdatering. Borde bli bättre på att blogga från mobilen känner jag!
Eftermiddagen har spenderats på gymmet och sen med några killkompisar. Träffade Emmie nu lite senare också, och då fick jag den här:


För er som inte ser vad det är (tro mej, ni är inte ensamma!) så är detta ett halv hjärta som hon har gjort på slöjden, haha!


Det står alltså Emmie H på den. På sin egen del står det Elin D. Som ett bästishalsband, fast detta är då.. ett bästis-trähjärta.. hum..

MEN TACK ÄNDÅ ÄLSKLING!
Puss! /Elin

LÅGA

Kände att jag behövde avreagera mej lite, så fick ringa Alex och så fick han ta smällen istället, hehe. Evil..


Helt jävla meningslös bild, men skit i det!

Nu ska jag sova.
Puss! /Elin

HÖGA

Känns jävligt konstigt att blogga, men julia tvingade mig faktiskt. Har inte haft lust på sista tiden så därför har jag skitit i det. Men det är ändå mer intressant att läsa när elin bloggar så ni har antagligen inte snaknat mig ;)

Ja, som elin sa. Stack igår till någon fest på typ wissel, dom hade hyrt någon lokal. Tråkigt i början för det va typ inget folk där. (nej vad du är tråkig emmie, det var ju kul sen! :o det vet jag att du tyckte, hehehe! /elin)

Idag har det inte hänt så mkt, va ute med en massa folk typ. Har verkligen inget kul att skriva så puss på er / emmie


LÅGA

Tävlingen gick faktiskt bra, blev etta i första klassen (LB) och trea (visserligen av tre ekipage, men det låter mycket bättre med trea än sist, hehe) i andra (LA). Hon är så duktig min lilla pålle!
Blev några småmissar i LAn, men det gjorde inte så mycket. Det kändes helt okej, och det är det viktigaste!




För er som inte sysslar med hästar, får jag nog förklara att detta är ridsportens 'medaljer'.

Nu ska jag ut med kompisar.
Puss! /Elin

LÅGA

Att sticka och festa kvällen innan man ska tävla var kanske inte min bästa idé någonsin. Men kul hade jag i alla fall! Nu sticker jag till tävlingen, wish me luck!

Puss! /Elin

LÅGA

Nu drar jag ner till stan och träffar några kompisar. Sen sticker vi kanske på fest, får se hur det blir.





Puss! /Elin


LÅGA

Jobba, sova, stallet, duscha, äta. Nu får vi se vad som händer!

Puss! /Elin


LÅGA

Jahapp, nu tyckte Dompan att jag skulle länka honom innan jag gick och la mej. Och eftersom jag är snäll idag, så är det klart att jag kan göra det!



www.bluespace.blogg.se

Godnatt!
Puss! /Elin

LÅGA

Nu laddar jag för sängen, ska upp och jobba klockan 6 imorgon. Kul! Jättekul..

Puss! /Elin

LÅGA

Bilder från idag:


Ungefär så sne blev jag när vi upptäckte att bion inte gick. Inte helt seriös.


Mer seriös.


Sen käkade vi kebabtallrik på Roma, hihi!

Puss! /Elin

LÅGA

Åh vad jag är happy! Shoppat en massa massa massa idag! Titta bara:



Två likadana blusar från Lindex, 149kr styck. Hihi, kärlek typ!


Helt random armband, som jag dock tyckte var sjukt sött! Kostade bara 35kr också!


Sjukt cool/söt/rolig/annorlunda/jag vet inte kofta som mamma köpte till mej!


Och sen var Emmie så gullig att jag fick lov att köpa den vita koftan av henne som jag ÄLSKAR! Lånat den flera gånger eftersom den är så fin. Men nu är den min, hehehehehe! (dålig bild men fick ta en gammal, sen sist jag lånade den av Emmie)

Puss! /Elin

Förlåt för dålig bloggning idag. Egent...

Förlåt för dålig bloggning idag. Egentligen skulle vi gått på bio efter skolan, men vi hade kollat fel tid, så det sket sej. Nu är jag med Emmie och lite annat folk, får se vad vi hittar på. Ska se om jag hinner blogga ikväll. Puss! /Elin (bloggat från mobilen)


LÅGA

i thought it was impossible to feel like this twice

/Elin

LÅGA

Imorgon blir det bio för hela slanten, direkt efter skolan minsann. Så har man tid att göra något lite senare på kvällen också. NAAAAAAAAJS!



Puss! /Elin

LÅGA

Nya rubriker!

Var totalt dyngsur när jag kom hem från stallet, jag red ute i spöregn. Mamma försökte få in mej i stallet igen, men jag vägrade sluta rida eftersom jag hade gett mej fan på att få min häst att slappna av innan jag gick in. Börjar tvivla på om jag ska tävla på söndag eller inte. ÅÅÅÅÅÅH, får damp på att jag blir så jävla nervös! Haha!

Och ja, som jag lovat. Moa och Sofia i skolan en helt vanlig lektion:



Fast Sofia hade i alla fall jäkligt snygga skor! Köpta i London dock.. grr..


Puss! /Elin

Sitter på bussen hem nu, sen blir det en ...

Sitter på bussen hem nu, sen blir det en tur till stallet. Uppdaterar ikväll, har en bild på våra kära Moa och Sofia som.. eh ja, bör ses. Puss! /Elin (bloggat från mobilen)


LOCKIGT

Sådärja, då var det fixat också..



Tid bokad för navelpiercing. På onsdag smäller det! Bokstavligt talat..
Nu blir det bingen!
Puss! /Elin

LOCKIGT




Jag gillar't! Depend nr. 124, 25kr på Åhlens.

Puss! /Elin

Eftersom jag är helt slutkörd efter öve...

Eftersom jag är helt slutkörd efter över en timmes ordentligt kämpande på gymmet tycker jag faktiskt att jag är värd ett nytt nagellack. Nåt måste man ju belöna sej med liksom, hehe. Ska sticka och köpa det nu och sen blir det bussen hem. Puss! /Elin (bloggat från mobilen)


LOCKIGT

-Sängen
-Gå upp
-Skola
-Träffa Emmie
-Boka tid för navelpiercing
-Gymma
-TRÄFFAS?!

Puss & godnatt! /Elin

LOCKIGT

Jag vet inte vad ni tror, men jag tror att Jack tycker att jag är bäst i hela världen..



Puss! /Elin

LOCKIGT

När min mamma är på bra humör shoppar hon till mej när jag inte är med. Såna dagar gillas! Typ som när hon köper en sån här:



Den ger inget drastiskt resultat, utan ger bara lite färg per gång. Men man ser faktiskt lite fräschare ut i alla fall! :) Och så luktar den gott, hehe.
Puss! /Elin

LOCKIGT

Dressyrträningen gick faktiskt ganska bra, hyfsat taggad inför dressyrtävling i helgen faktiskt. Har dock inte bestämt mej för om jag ska rida LC/LB eller LB/LA. Min tränare röstar på det sista, men jag vet att jag flippar ut totalt så fort det är tävling. Jag blir så extremt nervös och därför rider jag långt ifrån lika bra på tävling som på träning, så därför hade det varit skönt att rida en LC bara för att få känna mej lite tryggare. Får se vad jag bestämmer mej för. :)


Sakna sommaren!

Puss! /Elin


Ändå helt okej med skola idag. Fick reda...

Ändå helt okej med skola idag. Fick reda på att jag fick MVG på nationella proven i franska, så jag är på skitbra humör, haha! Nu blir det dressyrträning, men ska försöka uppdatera ikväll. Puss! /Elin (bloggat från mobilen)


LOCKIGT

Haft en lång jävla diskussion om vilka som är svårast att förstå sej på - killar eller tjejer. Men nu, 45min försent, ska jag gå och lägga mej! GODNATT!

Puss! /Elin

LOCKIGT

Hela dagen har spenderats nere i stan med en massa trevligt folk.
Jag och Emmie tänkte egentligen fika, men sen kom vi på att thai-box faktiskt är.. himla gott, hehe!



Och sen köpte Jack och Ahmed kebabtallrik.. och det hade ju varit synd att låta dem äta upp allt det själva liksom..


Och så kaaaanske det blev någon cheeseburgare. Haha, fyfan vad jag borde vara tjock egentligen, med tanke på allt jag äter!
Puss! /Elin


LOCKIGT

Okej, Emmie har redan lämnat datan och är i princip klar. Jag ska platta håret, sminka klart mej och byta kläder. Vi ska ta samma buss alltså om jag inte nämnde det. Fuck, hon kommer strypa mej!

Sen ska vi antagligen möta Maria. Den fjanten har varit i New York, och kommer hem idag! Jippie!
Puss! /Elin

LOCKIGT

Några bilder från igår:


Jag och Julia


Sexig min på mej (.. ) och sexig rumpa på Julia!


SÖÖÖÖÖÖÖTT!

Puss! /Elin


Ska vara hemma tio i tolv, och jag är påvä...

Ska vara hemma tio i tolv, och jag är påväg hem från Emil som bor på Närlunda nu. Känns som att jag kommer misslyckas med det? Haha! Puss! /Elin (sms-bloggning)


LOCKIGT

Sticker hem till Julia nu med Emmie, sen ska vi antagligen ut. Hör av er!

Ja, jag vet, bilden suger. Och ja, jag hatar personer som säger så om egobilder. Men då handlar det om bilder de själva 'favoriserat'. Alltså, lagt upp på bdb, fb eller liknande. En blogg är skillnad, där behöver inte allt vara så perfekt. För jag är inte perfekt, så varför ska bloggen vara det?
Whatever, ska sluta babbla. Men kort sagt: BILDEN ÄR FUL MEN SKIT I DET!


Blött hår har jag också!

Puss! /Elin


LITE MINDRE LOCKIGT

Så som jag älskar dig har jag aldrig älskat någon förut, du betyder nästan allt för mig. Kunde vara mig själv med dig och kände mig aldrig osäker när du var med. Saknade dig varje dag jag inte fick träffa dig. Du är så jävla underbar och jag kommer aldrig glömma dig. Älskar dig.

LOCKIGT

Tog inga bilder alls igår, inte okej överhuvudtaget! Dock hittade jag lite bilder på den gamla datorn (som jag får använda nu när min vanliga inte fungerar), från i somras. Togs en av alla dagar jag och Emmie tillbringade i stan.

Undrar bara en sak.. tyckte jag det var COOLT med v-tecken eller?





Nu blir det mat, sen stallet för andra gången idag. Var där och jobbade imorse också. Blö.
Puss! /Elin


Påskmiddag med släkten avklarad, och nu ...

Påskmiddag med släkten avklarad, och nu har jag precis träffat några kompisar i stan. Nu väntar jag bara på Julia, så ska vi GÅ hem. Fan vad vi är bra på att motionera. Puss! /Elin (detta är bloggat från mobilen, duktigt va? Tack till Essie som lärde mej!)


LOCKIGT

Vädret är EJ ok alltså. Ungefär såhär brukar det se ut:
- Tittar ut genom fönstret, solen skiner
- Tar på mej något ganska tunt
- Går ut
- Inser att vinden blåser som in i helvete och kylan biter i kinderna
- Går in och tar på mej tre tröjor till



Jobbade imorse, nu har jag sovit och duschat. Nu ska jag träffa Julia lite snabbt innan jag sticker på släktträff och äter påskmat.
Puss! /Elin

LOCKIGT

jag vill ha ett annat liv att fly till, när det riktiga blir för jobbigt och drömmarna sviker

/Elin

LOCKIGT

Jag fick en kofta precis, den är NAAAAAAAAAAAAAAJS!





Nu ska jag och Emmie ut och träffa kompisar, tjingeling!
Puss! /Elin

edit: mitt internet fungerar till och från, därför blir uppdateringen något hackig!

LOCKIGT

Det blev inte stan. Vi kom på att vi inte kunde utnyttja våra skolbusskort idag, eftersom påskdagarna räknas som söndagar, så vi sket i stan helt och satt ute istället. Vi hann bla. med att:

- Våldgästa Ludde

- Äta klubba



- Sola

- Vinka till bilar som körde förbi
(10 tillbakavinkande bilar på 2min är inte dåligt!)

HAHAHAHHAHA, så jävla ful bild!

Nu ska vi göra påskpresenter till våra killkompisar, höhö.
Puss! /Elin

edit: mitt internet fungerar till och från, därför blir uppdateringen något hackig!


LOCKIGT

Svar till anonym: För att jag var 'uppkäftig', haha!

Nu ha jag tvingat ner Emmie till stan. Jag orkade inte sitta inne hela dagen, och man får ju liksom passa på när man inte har utegångsförbud..



Puss! /Elin

edit: mitt internet fungerar till och från, därför blir uppdaterinen något hackig!

LOCKIGT

Jag fick påskpresent av mamma igår, hihi!


BH och trosor, SKITFINA!


Läppbalsam och en jäkla massa choklad (ja, där är choklad i kycklingpåsen också!)

Puss! /Elin

edit: mitt internet fungerar till och från, därför blir uppdateringen lite hackig!


LOCKIGT

ÅH VAD JAG HATAR MIN DATA! Nu fungerar inte ens msn. -.- Vissa personer får man liksom inte tag på på annat sätt..

Är helt slut i kroppen, sysslat med en jävla massa motion idag. Gym, ridning, powerwalk osv. 
Eftersom jag fick stanna hemma ikväll (utegångsförbud suger) kände jag för att tröstäta. Men eftersom jag varit så duktig och tränat, och inte kände för att all träning skulle vara i onödan, så gjorde jag fruktsallad istället för att plocka fram chipspåsen.



Sen kom Emmie och räddade min kväll en liten stund. En ängel, det är vad hon är!



Puss! /Elin

edit: mitt internet fungerar till och från, därför blir uppdateringen något hackig!

LITE MINDRE LOCKIGT

Riktigt jobbig dag måste jag säga. Hoppas allting blir bättre nu, och inga fler missförstånd.

Borde i alla fall få pris tycker jag, gick upp åtta idag o va och tränade halv tio. Eller tränade och tränade.. Sen skulle jag och mamma fixa pass hos polisen men det sket sig totalt när man var tvungen att ha båda föräldrarnas underskrift och två.. vittnen? vad ska det vara bra för egentligen? haha men shit the same, komplicerat ska det va.

Åkte ut till väla men där va det strömavbrott så stack igen, blidde ingen shopping idag.

Men nu blir det duschen, puss på er / emmie

LITE MINDRE LOCKIGT

älskar dig, hampus gustafsson  / emmie


LOCKIGT

Hela kvällen igår tillbringades ute. Vår tanke var att våldgästa lite killkompisar, men vi lyckades med de flesta failar. Plinga på fel hus, plinga på när de inte var hemma osv.. Det slutade i alla fall med att vi träffade Xavier och var med honom resten av kvälle tills vi fick nog av kylan och stack hem.

Resten av min dag:
- Gymmet med Moa
- Hem och duscha
- Träffa Emmie?
- Stallet
- UTEGÅNGSFÖRBUD.. igen.. underbart!

Puss! /Elin

edit: mitt internet fungerar till och från, därför blir uppdateringen något hackig!

RSS 2.0