LOCKIGT

Nu pyser jag och Emmie! Vi har bestämt oss för att våldgästa lite folk. Hörs imorgon om mitt internet fungerar!


Vi funderade på att ha kjol på oss. Sen såg vi den här bilden..

Puss! /Elin

edit: mitt internet fungerar till och från, därför blir uppdateringen något hackig!

LOCKIGT

Eh ja.. skogsmulle-saken var väl inte riktigt vår grej om vi säger så..


Hehe, vi åt.. och åt.. och åt..

Puss! /Elin

edit: mitt internet fungerar till och från, därför blir uppdateringen något hackig!


LOCKIGT

Igår var det så fint väder att vi kunde gå ut klädda såhär:



Idag är vädret så tråkigt att vi ser ut såhär:


(ja, jag känner också att snygghetsgraden på bilderna inte riktigt är på samma nivå)

Och nu ska jag och Emmie göra bland det konstigaste vi gjort tillsammans, vi ska nämligen cykla till Bruces skog. Okej, kanske inte något konstigt tycker ni, men det är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ inte jag och Emmie. Fråga bara våra föräldrar! Ni skulle sett deras blick när vi berättade det..

Puss! /Elin

edit: mitt internet fungerar till och från, därför blir uppdateringen något hackig!

LOCKIGT

Såhär såg min och Emmies kväll igår ut:



En ordentlig B-film (Big girls don't cry), godis och massor av cola.
Puss! /Elin

edit: mitt internet fungerar till och från, därför blir uppdateringen något hackig!

LITE MINDRE LOCKIGT

När man ska ta ett beslut kan det antingen gå skitbra eller åt helvete. Man håller alltid på skitbra, men ibland händer det att det blir åt helvete. Och man tänker igenom det så många gånger att det börjar känns konstigt.

Ska man gå på det första som kommer upp i huvudet eller ska man tänka efter och se var det leder? Kanske i vissa beslut ska man ta det första som poppar upp i huvudet, som tex om vad man ska äta. Men mer seriösa saker kanske man ska tänka igenom.

Men om det inte leder någonstans, vad gör man då? Man måste ju fortfarande ta det dära jävliga beslutet. Hjärnan säger en sak, medans hjärtat säger en annan. Vilket ska man välja? Ska man ta det som är bra för en, som är smart? eller ska man göra det som känns rätt just då, för man känner så?

Man får beslutsångest och det slutar med att man börjar böla eller liknande, med fortfarande ett beslut att ta..
Och vad har då allt tänk hjälpt? Man bara önskar att svaret ska komma upp i huvudet och att det ska bli rätt. Så blir det inte ofta, man får bara hoppas på det bästa och ta steget över kanten och se om det står någon där nere och tar emot en eller så faller man bara.


LOCKIGT

Emmie drog upp mej förbaskat tidigt imorse. Hon hade varit och tränat i stan, och så ville hon ha telefon-sällskap påvägen hem. Hon stack hem och gjorde vid sej, sen cyklade vi ner till stan. Jag behövde ladda mitt busskort och lite sånt. Och köpa solglasögon, hehe..


Lindex, 99kr. Faktiskt väldigt fina på!

Nu ska jag duscha. Var precis i stallet och tränade dressyr. Svettigt!
Puss! /Elin

edit: mitt internet fungerar väldigt dåligt, så suger uppdateringen så är det pga. av datan, och inte för att jag skiter i bloggen!


LOCKIGT

Mitt internet fungerar till och från, därför blir uppdateringen hackig.
Gårdagen: Stack ner till stan och träffade lite kompisar. Sen sprang jag på Emmie och Maria i stan också, eftersom de hade varit och ätit på Haket. Vi drog med dom ner till stan och ja.. fotade..



Puss!


Stackars Erik..


HAHAHAHHAH! Får ni också känslan av Simon inte gillar mej.. ?


Sen stack vi ner till speglarna i garaget, haha!


Puss! /Elin

edit: mitt internet fungerar väldigt dåligt, så suger uppdateringen så är det pga. av datan, och inte att jag skiter i bloggen!


LOCKIGT

Detta skulle alltså ha postats igår, innan jag stack ner till stan, men ni får det nu istället:
Vi låtsas att ni tycker att det är jätteintressant att veta hur min dag ser ut:



Puss! /Elin

edit: mitt internet fungerar väldigt dåligt, så suger uppdateringen så är det pga. av datan, och inte för att jag skiter i bloggen!


LOCKIGT

Sorry sorry sorry! Mitt internet fungerade inte på eftermiddagen igår heller och såhär såg kvällen ut:


Puss på älskling!


Kim och Emmie blev bästa kompisar! Eller ja, kompisar..


Julia, Emmie, jag


Jävlar vad jag va ego.. ren tur att de andra fick va med på några bilder

Har tyvärr inte bilder på alla. :( Aja, next time.
Puss! /Elin

LITE MINDRE LOCKIG

Okej, nu har jag suttit i ungefär en timme för att få ett videoklipp att funka på youtube så jag kunde lägga upp det här. Men fungerar det? nej! åh blir så jävla sur, det ska fan vara lätt att göra sånt, men icke !

Och förlåt ! jag har blivigt så dålig på att blogga på sistone. Men hinner knappt, och ibland glömmer jag. Men ja, nu säger jag att jag ska bättra mig men det kommer ju inte hända, så nu skiter vi att skriva det.

  

                      Tills jag får videon att fungera kan ni lyssa på denna, skit bra !

Nu duschen, pussen / emmie

LOCKIGT

Oj. Sova till klockan tre är nog ingen bra idé om man hade tänkt somna nästa kväll..
Nu ska jag i alla fall gå(!) till stallet, rida och sen hem och göra vid mej. Hem till en kompis med lite folk ikväll skulle jag tro.

Puss! /Elin

LOCKIGT

i'm scared of the person i've become

Godnatt! /Elin


LOCKIGT

Ja, hemmakvällar är inte min grej längre känner jag. Jag får panik av att bara sitta framför datan hela kvällen. Det är kul i lagom mängd, sen blir det liksom liiiite too much. Jag får helt enkelt myror i brallan.. (h)

En annan sak som i alla fall är kul är nya skor. Jag råkade springa på dessa och var TVUNGEN att köpa dom. Tyvärr hade jag redan använt de jag köpte häromdagen, annars hade jag lämnat tillbaka dom och behållt dessa. Menmen, ingen större skada skedd; båda paren var billiga och vita tygskor sliter man ju alltid på..



Puss! /Elin

LOCKIGT

Fyfan.. jag la ansiktsmask innan. Den var jätteskön när jag precis hade satt på den, men sen glömde jag bort att jag hade den på mej, så den satt på i en timme istället för de 15min man egentligen ska ha den. Fyfan vad det svider nu.



Härlig färg man får.. Ser ut som att man sprungit en mil och är illröd och lökig av ansträngning. Och ja, fråga inte om varför jag gjorde en fjortismin. Jag vet inte själv.


Puss! /Elin


LOCKIGT

Earth Hour, och jag sitter vid datorn. Miljövän, ohja, hehehehehe.

Puss! /Elin

LOCKIGT

Nya rubriker, de andra var väl aningen uttjatade.

Är ju vanligtvis inte i stallet på lördagar, men det var en i stallet som behövde hjälp med att rida sin häst, så jag, snäll som jag är, ställde upp, haha! Faktiskt riktigt roligt att prova på andra hästar än sin egen ibland! :)

Sen åkte jag på utegångsförbud ikväll också, så min kväll får tillbringas med min nya kärlek:



Puss! /Elin

0711

Hehehe, bara för vi nior var de bästa hittills på vår skola i nationella proven i engelska kom vår rektor och bjöd på påskägg.



Efter skolan stack jag ner till stan med Emmie för att reda ut ett par saker. Vi satte oss i hamnen med en frappino från Espresso House. GOOOOOOOOOOOOOTT!



Nu blir det stallet. Inga planer för ikväll än, smsa om ni vill hitta på något! :)
Puss! /Elin

0711

Jag blir knäpp på mitt internet! Det funkar inte alls.. :( Nu har jag dock snott pappas data, så att jag i alla fall kan blogga lite.
Gårkvällen var först planerad på bio och restaurang med Jossan, Corre och Frida, men så hade jag tydligen lovat att jag skulle träffa Julia med Emmie och Maria så det blev ändrade planer. Kvällen blev i alla fall helt störd och inte alls som vi hade tänkt oss. Men som vanligt när jag är med Julia, löste vi det på vårt eget sätt.

Så vad säger ni tjejer
? Fåglar kan man inte lita på.



Puss! /Elin

0711

Jag har köpt nya skor då mina gamla vita sneakers inte längre är värda att kallas vita. Jag skulle egentligen ha ett par med högt skaft, men då det inte fanns köpte jag dessa sålänge.





Insåg precis att de ser lite killiga ut på bild. Jag själv tycker i alla fall det faktiskt ser bättre ut i verkligheten eftersom jag brukar ha rätt tjejiga kläder förövrigt.

MÅSTE plugga SO nu. Har gjort en tredjedel, och uppsatsen ska vara inne imorgon. Great.
Puss! /Elin

0711

Kom inte till stallet förrän sent, och sen skulle det fixas till hela tre hästar, så det tog sin lilla tid. Lite bilder från igår när vi var hemma hos farmor:


Normal bror och normal pappa..


Stirra in i kameran Elin, STIRRA! Typ..

Puss! /Elin



0711

Nähepp, internet ville inte fungera igår heller. Kvällen tillbringades hos farmor, och senare hemma hos Ludde. Idag ska jag hälsa på en annan släkting som fyller år, sedan blir det stallet, och ikväll blir det plugg. Underbart..

Puss! /Elin

0711

Internet ville inte fungera på hela dagen igår. Msn gick bra, och Spotify funkade efter ett bra tags kämpande, men själva internet ville inte alls fungera, så därför blev det ingen bloggning från min sida igår. Ledsen för det!

Slutade redan klockan tio idag, stack ner till stan och tränade och gjorde lite ärenden, sen tillbaka till skolan för att ta tag i mitt SO-arbete. Tänker sitta här tills jag fått någon ordning på hur politiken i Pakistan ser ut. Låter intressant va? Lucky me..



Efter skolan ska jag ner på stan ett tag innan jag sticker hem till farmor och fikar, hon fyller år idag. Grattis farmor!
Hörs ikväll om internet fungerar!
Puss! /Elin

4129

Inget kul att skriva och mitt huvud är helt slut på fantasi. Nästan som vanligt då. Men det har inte hänt ngt speciellt idag, träffade julia och ahmed sen hem bara. Nu ska jag vara duktig och plugga, två prov på fredag. Snällt att dom lägger det på samma dag också, men shit the same.

Bloggar om jag kommer på något att skriva, puss / emmie


4129

Fick våra skoltröjor idag. Hm.. vet inte riktigt om jag blev så nöjd. Texten där bak var rätt tråkig och har tagit för stor storlek så den är ju inte så jättesnygg på. Shit the same ! Jag överlever väl, nu ska jag bara pilla av där det står skolans namn sen tvätta den några gånger så kanske den krymper. 

                                      
                                                 Aja, den är rosa iaf

Nu ska jag sova, för jag e så sjukt trött och man måste upp sex som vanligt imon. Puss sovgott / emmie

4129

Såg precis lite på hollywoodfruar och jag ska banne mig flytta dig och gifta mig med en snuskigt rik snubbe ! Tänk ändå, man har så mycket pengar att man kan köpa vad man vill och behöver inte oroa sig för om det är för dyrt.

Tänk hur mycket kläder, hur många skor, hur många väskor, hur mycket smycke man kan köpa! alla tjejers dröm ju! Sen kan ju den gammla gubben dö så man kan få arva alla dom dära pengarna. Det skulle ju heller inte vara så fel.

Så om tio år så kommer ni hitta mig i hollywood med en snuskigt rik man, fast inte säkert att han lever då. Han kan ju ha dött av.. normla orsaker. "host"

Puss / emmie

0711

Nu tjatar pappa om att han ska ha datan, så nu blir det Svenska Hollywoodfruar för min del!

Hoppas på att värken i magen släppt till imorgon, så att jag inte hamnar för mycket efter i skolan. Ska försöka plugga lite nu också. Har en uppsats på 5-6 sidor i SO som ska in på fredag. Om jag börjat? Självklart inte.
Puss! /Elin

0711

Jag målade mina naglar blåa igår. Blandade ett ljusljusrosa med ett mörkmörkblått och då blev det såhär:





Kan inte bestämma mej för om det är fult, coolt, fint eller bara konstigt. Men jag tror jag gillar det!
Puss! /Elin

0711

Förlåt för dålig bloggning. Stack hem tidigt från skolan eftersom jag hade så fruktansvärt ont i min mage. Åkte direkt hem och somnade på soffan. Sen stack jag hem en pytteliten stund till Ludde, så har inte hunnit blogga än.

Mina darlings och jag i skolan:


Corre!


Jag, Jossan & Corre. Snygg röv man får när man har på sej tights utan fickor, haha!

Puss! /Elin

0711

Gick ut och powerwalkade en halvmil, sen gick jag hela vägen till stallet innan jag till slut red. Om jag ännu inte är förlåten för att jag inte stack till gymmet idag så är jag inte med längre.



Visste ni förresten att er fot och er underarm är exakt lika långa? Tyckte ni behövde veta det sådär apropå ingenting, godnatt!
Puss! /Elin


4129

Idag va jag faktiskt och simmade, duktigt eller hur ! Tänkte att nu har jag tryckt i mig alldeles för mycket mat och annat så nu får jag röra på mig lite. Kan knappt tro det själv, att jag frivilligt gick tid och simmade. Men ni vet, plöttsligt händer det ;)

                       
                            
Ungefär såg det nog ut, haha aja, nu ska jag ner och dricka tee och äta skorpor. Får inte tag i patricia så det sket sig..

puss på er / emmie

4129

Kom precis in, fy fan vad kallt det är när man bara har skinnjacka. Va ute och träffade maria och jonte en stund. Jag och maria behövde snacka av oss, så stackars jonte fick bara stå och lyssa.

Nu måste jag försöka få tag i patte, för imorgon har vi redovisning som vi behöver musik till och vi har ingen aning hur vi ska hitta musik från, innan 1500 talet och kunna ladda ner det. Hjälp sökes typ ! Men vi löser det nog på vårt egna lilla sett.

Puss / emmie

0711

Föresten. Igår fick jag också min tre månader försenade julklapp av Corre. Bättre sent än aldrig, eller vad säger vi? :d Hahaha!
Det är duschcreme, body lotion, massageolja (tror jag?), body scrub och handkräm. Luktar gott gör det också! Tack älskling!



Nu ska jag bege mej ut och gå en runda innan jag sticker till stallet. Det får liksom fungera som substitut eftersom jag inte orkar dra mej till gymmet.
Puss! /Elin

0711

Gårkvällen blev inte riktigt som jag trodde, men den blev bra ändå. Stack hem till Julia, sen hem till Johanna där Johanna och Rebecca var. Sedan skulle de iväg, så där kunde vi tyvärr inte stanna så länge. Så det slutade med att jag och Julia GICK ner till stan. Vi köpte godis (det är ju bara lördag en dag i veckan!) och gick ner och satte oss i hamnen och snackade skit. Helt jävla random, men det är skönt att bara göra ingenting ibland.








Sedan kom det några nååågot överförfriskade människor som fick för sej att pissa i havet. De märkte inte ens att jag och Julia satt tjugo meter ifrån dem.

Puss! /Elin


4129

Usch vad onyttig jag känner mig. Godis till frukost, sen latte och nu pommes haha. Får nog träna som fan imorgon. 
 
Väntar på att hampus ska komma hit sen lite senare kommer lotten hit. Måste vara hemma med hunden så då får man tvinga hem folk (a

Men hörs senare, puss / emmie


0711

Stack hem från Corre vid halv två, kom hem, duschade, fixade mej och sen direkt ner i stan för att träffa några kompisar för en fika på Espresso House.

Kom hem för en liten stund sen. Ska strax hem till Julia, så sticker vi hem till en kompis där vi träffar lite folk. Hoppas på en kul kväll. Jag just nu:






Puss! /Elin


0711

Förlåt, inte haft någon möjlighet att blogga idag.
Gårkvällen/natten var mysig. Jag, Corre, Jossan och Frida lagade mat, åt godis och kollade film. Vi såg en skräckfilm som hette 'The uninvited'. En av de läskigaste filmerna jag sett, riktigt jävla äcklig var den! Sen såg vi på 'Snygg Sexig Singel'. Den var också äcklig. Inte riktigt på samma sätt dock.


Sötnosarna i morse. Själv var jag parkerad i soffan hela natten.

 

Puss! /Elin

4129

Om en av era kompisar säger till dig, jag pallar verkligen inte din kompis, fy fan vad jobbig hon/han är. Så nej, jag vill inte träffa er. Skulle ni ta illa upp då?

Jag gör det i alla fall. Vet inte om det bara är jag, men jag tycker inte man säger så. Man kan göra det på ett så mycket bättre sätt. Det är nästan som att någon snackar skit om din kompis med dig. Det gör man bara inte.

Jag förstår heller inte varför det är så att om man umgås med någon som inte din kompis gillar, då plöttsligt blir hon/han sur fr du umgås med den personen. Visst, man blir väl lite påverkad av sina kompisar, en om man är en äkta vän ska man inte behöva välja. Det är bara att hålla inne sina känslor och lossas som du inte har något mot den personen för din kompis skull.

Jag har också jättesvårt för det men jag brukar alltid försöka för mina kompisars skull. Jag menar, hur roligt är det när ens kompisar är skitsura på varandra? Bätter bara att lägga det åt sidan och försöka komma över det. Så länge i alla fall.

Värt att tänka på

När ens kompis sviker än så är det jätteskönt att veta att man har sjuktbra vänner och en underbar pojkvän som finns där för en.

puss / emmie



4129

Ojdå, jag har visst inte bloggat på länge. Är inte hemma så ofta och när jag är det så äter, sover eller duschar jag, glömmer bort att blogga gör jag också. Det får bli skärpning på detta. Fast det säger jag varje gång och det blir inte så mycket skillnad.

Iaf, handlade skor med mamma idag. Fick ett par vita och ett par blommiga? ja, vet faktiskt inte varför jag valde dom. Skit i det, tyckte att dom va lite sweet.

Nu ska jag träffa julia, ida och få tag i hampus. Bloggar kanske när jag kommer hem om jag kommer ihåg det. Puss / emmie

0711

Nu beger jag mej hem till Corre för en kväll bestående av några av mina favoritbrudar, film och en jäkla massa godis (det är ju bara fredag en dag i veckan!).

Dock blir jag lite tveksam till om filmkväll är en bra idé när man läser ingressen på den här artikeln:



Hörs imorgon!
Puss! /Elin

0711

Fick en fråga om hur arbetssättet är på vår skola, haha! Kan väl förklara lite kort:

På vår skola hänger ens betyg väldigt på hur självständig man är, man måste kunna ta ansvar för ens eget arbete och vara bra på att planera.

På vår skola jobbar man i 'steg' med grundämnena, alltså matte, svenska, engelska och moderna språk. Det finns totalt 35 steg i varje ämne. På varje steg finns det uppgifter och förklaringar på hur du ska göra, och sedan redovisar du steget genom ett prov, en inlämning eller en muntlig redovisning, beroende på vilket ämne du jobbar med. Beroende på vilken takt du håller, alltså hur många steg du gör per termin, avgör vilket betyg du får.

Sedan finns det ju andra ämnen, t.ex NO, SO och teknik. Dessa ämnen jobbar du med i 'kurser'. Kurserna är obligatoriska och alla får samma deadline, alltså är kurserna inte lika individuella som steg-ämnena är. I kurserna får du ett 'uppdrag', som redovisas genom inlämning, prov eller muntlig redovisning, precis som i stegämnena alltså. Skillnaden är att kurser för det mesta är grupparbeten och dessutom oftast innehåller flera ämnen.

En gång per år åker man iväg en vecka till en skolanläggning i Gamleby (nära Västervik i Småland), där man har alla de praktiska ämnena, som HKK, bild och slöjd. Alltså är det väldigt viktigt hur man presterar under den här veckan eftersom i princip hela ditt betyg i vissa ämnen hänger på arbetet du gör där.

                                           

Det var lite grann om hur arbetssättet på Kunskapsskolan fungerar. :)
Puss! /Elin

0711

Hampus, om mina inlägg stör dej så är du varmt välkommen att sluta läsa bloggen! :)

/Elin

0711

Träffade först Ludde, sen Maria och Affe. Maria följde med mej hem en stund, men hon stack nyss. Nu ska jag äta kvällsmat, måla naglarna och se film. The upside of anger hette den visst. Bajbaj.



Puss! /Elin


0711

Pappa kom hem med marränger igår. Jag glömde bort att äta min, så den låg snällt och väntade på mej när jag kom hem idag. Det är ju trots allt bara torsdag en dag i veckan!


Hmm.. det där ser mer ut som en klump lera, menmen..

Nu ska jag hem till en kompis. Han är jättetjurig för att jag är så seg, haha!
Puss! /Elin

0711

Blev en liten sväng i stan, hittade de här söta trosorna. Dock gör de sej inte så bra på bild, de ser ju för fan ut som mormors-trosor. Men jag lovar, så är inte fallet!

Billiga var de också! 30kr! :d



Puss! /Elin

0711

Sitter i skolan nu, men ska ner på stan och träffa Emmie och Patricia nu. Bloggar när jag kommer hem!

Puss! /Elin

0711

Nu ska jag bosätta mej i sängen med nya Veckorevyn. Egentligen borde det vara engelskapapper vid min sida, men det låtsas vi inte om. Schh..!



Pussgodnatt! /Elin

0711

and i'm so sorry that it never was really you and me

/Elin

0711

Hann ju som sagt ner på stan en snabbis med Moa. Mitt i allt sprang vi på ett rea-ställ, och det går man ju inte direkt bara förbi.

Så denna lilla saken fick följa med hem. Inget speciellt alls, men ganska bra att ha under koftor och liknande. Och så kostade den liksom inte ens en femtiolapp heller!





Puss! /Elin

0711

Skola, shoppa lite snabbt med Moa, gymma med Moa och påväg hem från träningen sprang jag på en kompis. Så vi köpte choklad (det är ju trots allt bara onsdag en dag i veckan!) och satt och snackade. Sen stack jag hem och tanken var att jag skulle vara gullig och överraska familjen med pannkakor, men det satte kylen snabbt stopp för genom att inte innehålla ett enda ägg. Tack..


Och där var den träningen körd..

Puss! /Elin

4129

Sitter hos hampus, men ska snart ner till stan sen hem till mormor. Man kan ju ha roligare men skitsamma. Bloggar när jag kommer hem. Tråkigt inlägg men får inte blogga mer av hampus. Hörs sen, puss / emmie

0711

Godnattgodnatt, jätte mycket godnatt!
Kom precis på att vi har ungefär 60 ord i SO vi ska ha redovisning på imorgon. Jag har inte ens papperna hemma. Underbart!

Puss! /Elin

4129

FÖRLÅT ! har blivigt usel på att uppdatera. Är knappt hemma och när jag är det så pluggar jag eller sover. Ojdå, låter som en riktig nörd. men men, skitidet !

Skulle bara medela att jag lever. Np idag också, och det gick väl.. Sen träffa hampus, sen maria och julia. Träna i stan sen träffa julia snabbt. Nyss kom max, jonte och hampus och plingade på. Ungefär i korta drag vad som har hänt idag.

Nu ska jag sova, och jag lovar att jag ska bli bättre på att blogga ! pussgodnatt / emmie

0711



Jag har vita naglar. För det tycker jag är fett-med-coolt-assåååe.
Synd bara att mina händer i princip har samma färg som nagellacket..

Puss! /Elin

0711

Ja, vi är usla bloggare, we know. Men har haft en tuff eftermiddag, så har inte riktigt haft orken att blogga. I alla fall: IDAG VAR VI OCH SÅG AVATAR PÅ BIO MED SKOLAN! Jag ska bli en Avatar någon gång i mitt liv, jag SKA! Sådeså.


Jag och mina brudar köpte godis. Det är ju trots allt bara tisdag en dag i veckan!



Puss! /Elin

0711

antar att du har lika stor rätt som jag att gå tillbaka till vårt gamla liv,
det liv jag trodde att du hade lämnat för gott och nu låtit mej ha för mej själv

men måste du fortsätta smärta mej genom att alltid komma tillbaka,
för att fortsätta bevisa för mej hur mycket bättre du är än mej?


Tillåt mej att gråta mej till sömns.
Godnatt! /Elin


0711

Jag just nu. Nu kommer jag bli überblek, för ansiktsmasker tar bort brun utan sol på ett kick. Fasen. Jag vill ha sommar, sol och bruna ben. NU!


Oskyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyldig!

Puss! /Elin

0711

Efter vi varit och handlat träffade vi Filip och Hampus en stund. Först ute, sen hem till Filip och sen till Hampus innan vi till slut hamnade hemma hos Maria. Ett jävla farande.


Vi gjorde Hampus till fjortis genom att klä honom i Emmies SVEA-mössa!


Sedan fick jag och Emmie för oss att vi skulle klippa Hampus eftersom han hade så förbannat långt hår. Sagt och gjort, fram med en skål vatten och en sax och sen rök håret! Här har vi en förebild. Ni ser ju själva anledningen till att vi drog fram saxen. Dock glömde vi att ta en efterbild, men det blev faktiskt bra!

Puss! /Elin


0711

Träffade Emmie efter skolan. Vi stack till Brunnen och köpte läsk och godis. Det är ju trots allt bara måndag en dag i veckan!
Fast vi hade väldiga problem med att få upp kapsylen på flaskan, men efter ungefär 20 minuters kämpande (och nästan förstörda tänder) lyckades vi till slut få upp den med hjälp av en gammal rostig skruv. Vi blev så happy att vi kände att vi behövde föreviga ögonblicket.





Puss! /Elin

0711

Åh vad jag vill shoppa! Har fått dille på blusar, och någon av dessa hade ju inte suttit fel.
 
Blus Rosa
 
 
Blus Beige
 

 


Misstänker starkt att den sista är den du har Essie? Fin är den i vilket fall!
Nu ska jag träffa Emmie.
Puss! /Elin

0711

jag kommer att finnas där för någon, återigen

Puss! /Elin


0711

Vad hände med killen med målbrottsrösten som inte kunde sätta en ton? En jävla massa redigering eller har han helt enkelt mognat till lite? Något konstigt är det i alla fall för det här låter ju riktigt bra!



Puss! /Elin

0711

Stack ner till stan, tränade en timme, sen stack jag till Sundstorget för att få tillbaka mina pengar för biljetten till Club Monte som jag aldrig kom in på i fredags. Så nu är jag en hundring rikare och jag har en jävla lust att shoppa, hehe.

¨



När jag skulle ta bussen träffade jag Affe, Måns & Ahmed och sen Nima. De mutade mej med cheeseburgare för att jag skulle visa dem vart de skulle gå för att få tillbaka pengarna för deras biljetter. Hehe, jag är bäst på att skaffa mat. Sen bussen hem och nu har jag käkat, duschat och kollat tv.

Puss! /Elin


4129

Äntligen hemma ! Så jävla skönt att sitta vid sin dator igen. Beroende eller vad? haha Det har varit så sjukt tråkigt, och tar typ blivit av med kameran. Hittar den inte någonstans.

Blev tvingad att titta på melodifestivalen igår också, den låten som vann sög riktigt mycket. Det är en av anledningarna jag inte titta på melodifestivalen, alltid en dålig låt som vinner.

Slapp mina släktingar ett tag när älskling ringde. Räddade min kväll typ haha. Men nu ska jag göra ve mig sen träffa maria och hampus.

Bloggar mer sen, puss emmie / emmie

41290711

Nu blev det ju tyvärr inte alls särskilt många frågor i vår kära frågestund, men skit i det. Har vi lovat att svara, så har vi! :)

__________________________________________________________


Frågor till oss båda:

Vilka gymnasium har ni valt i första hand?
Svar:
Elin - Medieprogrammet på Filborna, Emmie - Samhällsprogrammet på Skolstaden

Hur blev ni bästa vänner?
Svar:
Vi träffades genom konfan, och eftersom vi bodde i ungefär samma område blev det att vi tog bussen tillsammans både till och från konfaträffarna. Sen började vi umgås även utanför konfan, och ja, sen flöt det på. :) Det slutade med att vi gjorde oss fattiga genom att dricka vanilla latte och äta scones på Espresso House varenda måndag innan konfan. Vi har ätit det så många gånger nu att vi nästan spyr av bara lukten.

ÄLSKAR ni mig?
Svar:
Älska är ett jävligt starkt ord, som vi båda är väldigt petiga med hur vi använder det. Men vi tycker du är en jättejättegullig tjej som vi gillar väldigt mycket! :)

Vad är era meritpoäng?
Svar:
Vi vet inte riktigt var vi ligger just nu, men om vi utgår från julbetygen så: Elin - 305p, Emmie - 185p. 

Har ni haft sex?
Svar:
Elin - Nej, Emmie - Ja

Dricker ni er fulla när ni festar?
Svar:
Det händer väl oss båda ibland, men vi är inte såna som dricker oss überpackade varje helg om det är det ni tror. :)
__________________________________________________________


Frågor till Elin:

Gillar du någon?
Svar: Jag kan inte säga gillar, men jag har jävligt starka känslor för någon jag inte borde ha känslor för.

Hur går det för dig i livet, det var ett tag sedan sist!
Svar
: Jag har ingen aning om vem du är, så det blir ju en konstig fråga att svara på. (:

Festar du ofta?
Svar: Jag är ingen storfestare, men jodå, ibland! :)

Hur många läser denna bloggen dagligen? Det måste vara flera 1000, eller?
Svar:
Nu var du rolig va Alex? :) Nej men det brukar ligga runt 70 unika per dag, men det är klart att det varierar från dag till dag.

Har du någon kille på g/någon du tänker lite extra på?
Svar:
Nej, inte just nu. Har bestämt mej för att ta det lugnt ett tag, då det hänt mycket den senaste tiden, med många sårade inblandade.
__________________________________________________________


Frågor till Emmie:


Vilken skola går du på?
Svar:
Ingen kommentar, hehe.

Hur blev du och Hampus tillsammans/ träffades ni?
Svar:
Vi träffades genom en kille som heter Johan Lundgren. Vi umgicks med samma folk och till slut blev vi tillsammans. Det bara hände.


Puss! /Emmie & Elin


0711

Nu drar jag iväg till gymmet och svettas lite. Ska försöka få tag på Emmie så att vi kan svara på frågestunden också. Hörs senare!

Puss! /Elin

0711

Att äta Billys Panpizza till frukost måste varit min bästa idé på länge!



Puss! /Elin


0711

Jag låter de här bilderna avsluta min kväll (som spenderats framför data och TV då jag inte fick lov att sticka till Ida för mina päron) med orden: Nog för att jag alltid klagar på mina lockar, men idag insåg jag att jag fan inte klarar av att ha helplattat hår heller. Jag blir då aldrig nöjd..





Puss! /Elin

0711

För er smarta som inte förstod vad jag menade i inlägget lite längre ner där jag skrev "Hatar att fota mej när jag är festfixad, för då har jag så mycket smink att jag ser ut som en riktig fjortis", så ska jag be att få förklara: Jag sminkar mej aldrig så mycket att det ser oehört onaturligt ut i verkligheten, men ta fram kameran och sätt på blixten, så blir effekten genast äckligt sminkad.

Puss! /Elin

0711

Som någon kanske la märke till(?) så är linnet på bilden i inlägget nedanför nytt. Köpte det igår innan Club Monte (här springer man runt som en idiot på stan för att hitta något att ha på sej och så får man inte ens komma in?!) på JC. Fint va?





Nu ska jag, Olivia, Julia och Ida ner på stan en sväng. Sen hem och sen kanske vi skulle hitta på något kul ikväll. Hör av er om ni har något på gång!
Puss! /Elin

0711

Club Monte sög riktigt jävla skithårt. De hade översålt biljetterna, så inte ens hälften av alla som köpt biljett fick komma in, varav en av dem var jag. Ska anmäla de snarast möjligt och kräva pengarna tillbaka.

I alla fall så stack jag med lite annat folk (Maria och Julia kom in på CLub Monte så jag fick hitta nya kompisar) till MC och åt. Sen hem till Julia och sova.

Hatar att fota mej när jag är festfixad, för då har jag så mycket smink att jag ser ut som en riktig fjortis. Men här kommer i alla fall en:



Puss! /Elin


4129

Ja, nu sitter man är i anderstorp. En liten håla i småland nära jönköping, tror jag i alla fall. hahah Sitter här och möglar känns det som. Ska snart gå och lägga mig och sova tills vi ska åka imorgon så kanske det känns som tiden går fortare. haha Ända positiva är att dom har en jättegullig valp! Lexus heter den och är så jävla söt !

                               

Titta så söt han e ! Men men, nu ska jag fortsätta snacka skit med mariaälskling. Måste ju få göra ngt roligt fast jag är här. Puss på er / emmie

4129

ja, nu sticker jag snart till småland. Det är ju bara en dag typ, kommer hem imorgon men skitsamma. Det kommer ändå va pest. Men bloggar mer när jag är framme. Nu måste jag packa snabbt för orkade inte igår. Puss på er / emmie

0711

Sorry people för dålig bloggning. Skola, stan, hem och göra vid sej, sen hem till Julia. Med andra ord, fullt upp! Nu ska vi fortsätta fixa oss, Club Monte ikväll ju!

Får se om jag slänger upp något inlägg lite senare.
Puss! /Elin

4129

Sittet hos hampus just nu. Stan först med lotten snabbt sen möta hampus, filip och hans flickvän sen hit.

Ska upp jättetidigt imorgon för ska till småland hela helgen, jippi.. Det kommer ju bli så roligt. Åker typ nio på morgonen också.

Men men, bloggar när jag kommer hem. Puss / emmie

0711

'Man måste våga satsa för att kunna vinna'
Men jag vågar inte, och därför gick jag miste om dej

Godnatt! /Elin

0711

Provade mittbena hemma hos Julia igår.. vettefanken vad jag tycker om det asså. Och så pallar jag inte att jag har så roligt ansiktsuttryck på bilden, så det blir en liten boll.



Puss! /Elin

0711

Puhuuu, tre stycken nationella prov i franska idag. Hörförståelse, läsförståelse och uppsats. Det kändes helt okej, och vad jag förstod av det lilla min lärare avslöjade gick i alla fall läsförståelsen skitbra, hehe.

Träffade Julia en sväng ute precis. Vi lyckas alltid få 'kom ut och träffa mej fem minuter' till 'sitta ute i flera timmar och snacka'. Great.
Puss! /Elin

0711

Förlåt att jag inte bloggade mer igår, pappa hade datorn när jag kom hem så jag kunde inte blogga. I vilket fall som helst så åt vi chokladbiskvier på lunchrasten igår. JAG ÄR KÄR! Om man nu kan vara kär i en kaka..




Jossan och hennes änglahår!

Puss /Elin

0711

Okej, jag hittade precis världens roligaste parodi på den jävligt patetiska bloggaren Amandavardet. För er som inte vet vem hon är kan ni kolla på den översta videon först så att ni förstår det roliga.





Glöm inte frågestunden några inlägg neråt. Just nu är läget lite pinsamt, för det är inte alls många frågor. Buhu!
Puss! /Elin

Hampus gästbloggar

hej uuuuuuuuuuuust :)
emmie sitter på mig, det gör ont det är inte kul (Y) men skit i det för hon är ju min flickvän :)
ikväll så händer väl inget särskilt (n) jätte tråkigt. ring ? :)

ust / hampus

0711

Följde med Julia en sväng ner om stan innan och fixade biljetter till henne och Maria till Club Monté på fredag. Hihi, najs! Jag är pepp! Mindre pepp på att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mej..



Nu ska jag måla naglarna och ta fram kläder till gymmet imorgon. 
Puss! /Elin

4129

Kom precis ut ur duschen. Ja, jag har duschat idag igen. Men det räknas faktiskt inte rikitigt. Har tränat och plus hade jag mascara i håret tack vare patte. Hon stod med mascaraborsten i handen och så råkade jag backa in i den så har haft en klumb mascara i håret hela dagen, eftersom det inte gick bort.

Men efter träningen träffade jag hampus, julia och andra. Sen hem bara för måste plugga idag. Har två prov på torsdag. Alltid lika kul.

Men nu maten, puss / emmie

0711






STÄNGD!

Vi har fått en del önskemål
om vi inte kan ha frågestund, men vi har varit lite tveksamma eftersom vi är rädda för att inte få några frågor, hehe. Menmen, eftersom flera frågat hoppas vi på att i alla fall få några stycken.

Så, kort sagt:
- Ställ vilka frågor ni vill i kommentarsfältet, vi svarar på det mesta
- Märk frågan med 'Emmie', 'Elin' eller 'Båda' så att vi vet vem som ska svara
- Frågestunden avslutas på fredag, och svaren kommer någon gång under helgen

Puss! /Elin


0711

Såhär kul hade Filippa på lunchen i skolan idag:





Jag hoppas inte Lippa blir sur på mej nu för att jag lägger upp detta, men jag ÄLSKAR hennes skratt! Nu ska jag till stallet och träna dressyr.
Puss! /Elin

0711

Två bilder på hur jag sett ut idag, (eller ja, lite senare på dagen alltså, i skolan gick jag osminkad, SKÖNT!) sen ska jag nanna. SJUKT TRÖTT!




Känner ni the puppy eyes? :d

Pussgodnatt! /Elin

0711

Efter jag fixat biljetten till fredag stack jag hem och hämtade kläder, sen tillbaka till stan för att träffa Moa och Sofia på Friskis & Svettis, för att gymma ett tag. Vågade inte gå dit första gången själv för risken att jag hade skämt ut mej ordentligt, så de fick vara mitt stöd, haha!


Typ jag.

Helt jävla slut i hela kroppen nu. Det var minsann riktigt jobbigt, så de som säger att Friskis bara är för kärringar kan ta och hålla käften! :) 
Puss! /Elin


0711

Efter skolan (där vi hade muntliga delen av nationella proven i engelska, huh!) träffade jag Emmie lite snabbt på stan. Tvingade med henne när jag skulle fixa biljett till Club Monté på fredag. Flera tjejer från skolan som ska dit, så ska hänka dom. Kanske Julia följer med också, hihi!

VIP-biljett och allt! Ja, vi kan ju låtsas att det inte står VIP på alla förköpsbiljetter..



Puss! /Elin


4129

Kom nyss hem och nu sitter jag och äter. Stan och sola med patte sen träffa jag elin, julia och maria. Tog bussen till brunnen och sen stack vi hem till hampus.

Tvingade max att blogga också, han är ju en naturbegåvning..

Men ska fortsätta äta sen blir det duschen. Mitt hår kommer snart att trilla av så mycket som jag duschar. Men sitter och drar i mitt år hela tiden så det blir fettigt och jag tänker verkligen inte ha fettigt hår så då får det heller trilla av. Eller så slutar jag bara pilla i mitt hår. Lycka till, till mig.

Puss / emmie

0711

Förlåt för dålig uppdatering, min data vägrade samarbeta med mej innan idag. Kollar på Svenska Hollywoodfruar nu, så bloggar sen, för detta får man ju inte missa!



Puss! /Elin

max gästbloggar

Hååååååååj

sitter och s0ftar l1te.
det gör hampålezz ocksååååå



Bloggar mer sen lovers.

Ost!

0711

Tack kära Fejja för att du spammar ner min mail..




Träffade Emmie, Julia, Max och Hampus på Roma ett tag, sen var jag duktig och gick en halvmil. Jag ska bli spinkiewinkie innan sommaren. Nu ska jag nanna, natti!
Puss! /Elin

4129

Kom nyss hem, kallt som fan ute. Julia hade varit på marimba så stack till kyrkan och träffa julia, sen kom max och hampus. Sen stack vi till roma och träffa elin. Man kan ju undra varför dom inte kasta ut oss.. haha

Nu måste jag få tag i patte för vi ska ha redovisning imon och ingen av oss har börjat och jag vet inte ens vad vi ska redovisa i. Tummen upp för oss.

puss så länge / emmie

0711

Sådärja. Var så jävla trött på den gamla designen, så kände för något nytt. Inget mästerverk, men hey, vem fan orkar lägga ner flera timmar på det? Kan dock inte bestämma mej för om rubrikerna ska vara mörkrosa eller ljusrosa. Får checka med Emmie!

Så, vad säger ni? Vilken har varit bäst hittills? Några åsikter?















Puss! /Elin

4129

Hela dagen blev ju typ helt ändrat. Planen va att vi skulle till min farmor och farfar tidigt idag, men det sket sig så gick ut och först träffade julia sen elin. Vi snackade faktiskt om viktiga saker, och inte skit som min mamma brukar säga när hon har lyssnat när vi har snackat i tele.

Men sen åkte jag och träffade farmor. Min farmor är riktigt gullig och snäll, och ska alltid fråga om allt haha.

Men nu ska jag springa ut och träffa julia snabbt. Puss / emmie


4129

Jag tyckte inte alls om våra nya rubriker. Jag fattar inte att folk kan sina egna nummer. Det är ju inte så att man ringer sig själv direkt. Jag kan typ.. tre nummer och det är, min mammas mobil, pappas mobil och elins mobil. Juste ! kan hennes hem nummer också. Det blir fyra. Man behöver faktiskt inte kunna fler tycker jag. Så tycker att alla ska sluta skälla på mig för att jag ibland råkar ge ut elins nr till ngn. Gör ju inte det med mening, men tror alltid att det är mitt nummer :$

Ska springa ner och äta nu, puss / emmie

 


0711

Nä, dags för en ny bloggdesign. Denna är bara så booooooooooooooring!

Puss! /Elin

0711

don't act like you don't know me
it's still me, i've never changed
i'll be here when you come back

Och nej, Emmie är inte här. Vi var ute en stund, sen var hon tvungen att sticka hem.
Puss! /Elin

0711

Nya rubriker! Sista fyra siffrorna i våra telefonnummer. Nu jävlar ska vi få Emmie att lära sej sitt eget nummer, haha! Det har hänt flera gånger att hon har gett ut MITT nummer till folk istället, bara för att hon inte kunnat sitt eget.

Gårkvällen blev lite failad, men trevlig ändå. Jag, Corre, Julia, Pierre, Simon och Emil stack efter mycket om och men och åt på stan, haha!

Några bilder på mej och min älskade älskade Corre:





Nu ska jag gå och möta Emmie, sen ska vi hem till mej. Smsa!
Puss! /Elin

ALNARP

Naglarna målade och nu säger jag hejdå för idag! Stan väntar.




Puss! /Elin

ALNARP

Unga tjejer som viker ut sej på ett eller annat sätt. Det är faktiskt ganska många. Många fler än du tror.

Oftast är det inte ordentliga utvikningar, till tidningar, hemsidor eller liknande. Utan bara för 'privat bruk'. De tar lite porriga bilder på sej själva i bara underkläder (gärna med så små trosor som möjligt och en ordentlig push up), och skickar till en kille de smsar med, eftersom han 'bad om en bild'.

Eller så strippar man i cam för en kille på msn, för att 'han vill det'. Kanske har man inte ens träffat killen, men han verkar ju 'så snäll.'

Jag vill verkligen inte låta nedlåtande på något sätt, och jag vet kompisar som gjort båda dessa saker som jag tycker jättemycket om ändå, men jag undrar mest bara varför? Är det verkligen roligt att vara ett runkobjekt? För det är nog faktiskt så. Om du skickar sådana bilder eller strippar i cam för en kille du inte träffat än, är risken stor att han aldrig kommer ta dej särskilt seriöst.

Skickar du sedan dessutom dessa bilder till FLERA killar, är risken stor att det snabbt börjar gå rykten om dej. Så passa er noga med vad ni gör, för såna rykten är inte lätta att komma ifrån.
Puss! /Elin


ALNARP

Oj vad dåligt bloggat. Menmen, lite bilder från vår kväll igår (som inte alls blev som den var tänkt från början. Vi hamnade hemma hos Hampus med Max istället):


Inte översnygg bild kanske..


Aw, era snuttegull!


Gulle-gays dååååååååe!

Ska äta, bloggar sen.
Puss! /Elin

VÅR

Har kommit på att Jullegulle är mitt och elin största fan ! Han läser bloggen minst tre gånger om dagen ! Inte illa. Men ledsen tjejer, han e uuupptagen !


titta så söt han e !

Jag är förtrött för att blogga så
nu ska jag sova i stället. Pussgodnatt / emmie

VÅR

Nu sitter vi hos mig igen. Planen va att vi skulle va hemma hos mig, sen blev det att vi skulle hem till elin. Men vi hamnade hos hampus ist. Ja, man kan ju undra hur det gick till..

Puss så länge / emmie

ALNARP

Det gör fortfarande lika ont. Snälla, var rädd om mej.

Ingen mer bloggning ikväll.
Puss! /Elin


ALNARP

Efter stan åkte vi hem till Emmie en sväng och rensade hennes garderob. Älskar när hon gör det, för det betyder = mer kläder åt Elin!


Ett par jeansshorts (som av någon anledning fått en stor fläck mitt på röven på bilden, så ser de inte ut i verkligheten)


En jättejättejättefin kofta!

TACK DARLING!
Nu strax kommer antingen Emmie hit
eller jag hem till henne. Det har vi inte bestämt än. En riktig Emmie&Elin-kväll väntar i alla fall.
Puss! /Elin

ALNARP

Efter skolan träffade jag Emmiedarling på stan. Vi..

..åt kebab


.. köpte tights på Gina


.. träffade Hampus, Max och Jonte
(observera Max backslick som han var mycket stolt över)


.. och pussade både den ena och den andra
AWE PLUTTESNUTTEGUUUUUUUULL!




Nu ska jag äta. Hihi, hamburgare!
Puss! /Elin

ALNARP

Vi hade spagetti i skolan idag..



Puss! /Elin

VÅR

Elin stack precis från mig. Stan ett tag efter skolan och typ träffa.. alla? Orkar inte skriva namn, ni vet själv. Sen hem till mig med elin sen ringer hampus och då står, hampus, max och jonte utanför med deras äälskade moppar haha

Jag och elin bestämde oss för att typ kränga godis och se film ikväll. Pallar inte så mycket mer. Men nu ska jag dra ner och äta så jag inte blir illamånde ;) puss på er / emmie


ALNARP

På de personliga handledarsamtalen är det meningen att man ska gå igenom veckan som gått med sin lärare och börja planera nästa. Idag såg vårt PH (förkortningen) ut såhär:





Nu ska jag äta, sen träffa Ludde en sväng.
Puss! /Elin

ALNARP

Trött som fan. Först panikplugga inför musikredovisningen, sen GÖRA själva musikredovisningen, sen personligt handledarsamtal och sen hem till mormor och fika. Men VET NI VAD JAG GJORDE DÄREMELLAN?!

KÖPTE GYMKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Vår skola hade ett erbjudande om att de betalade 400kr om man köpte ett gymkort på Friskis & Svettis för 850kr. Och efter lite fjäskande betalade pappa 300kr också, så 150kr för ett gymkort- ja tack! Haha!

Nu ska jag ju bara.. träna också..
Puss! /Elin


VÅR

Sitter och snackar med julia i telen. Inte hänt så mycket idag, träffade hampus en liten stund. Men nu e jag nästan helt frisk så det blir skolan imon. Jag måste vara jävligt annorlunda men jag längtar faktiskt. Hatar att sitta hemma och inte göra ett skit.

Nu ska jag och julia fortsätta snacka skit om allt och alla. Puss på er / emmie

ALNARP

Japp. Vi hade väl inte jättekul hemma hos Julia kanske..





Nu ska jag somna i tid, så att jag förhoppningsvis kommer i tid till skolan imorgon. 
Puss! /Elin


ALNARP

Hihi, sötnosar!


Essie med sitt wb glasögon-halsband i skolan! Hehe!


Julia på MC med sin kära chokladmuffins.. alltid!


Snuttan hemma hos henne!

Puss! /Elin

VÅR

Och nu så e man sjuk, tummen upp för det.. Hampus kom hit och blev smittad antagligen men han får faktiskt skylla sig själv..

Sen typ sovit hela dagen och snackat i tele. Sen typ för ngr timmar sen så ringde hampus, dompan och max på så ut och snacka med dom. 

                               
                                            Hampus <3

puss på er, bloggar när jag har ngt roligare att skriva om / emmie


ALNARP

Sitter hemma hos Julia, vi har suttit och sovit i hennes nya soffa i flera timmar. Naaaaaaaaaaaaajs. Ska hem nu snart, men det är möjligt jag inte hinner blogga. Håller tummarna för att jag hinner, för har lite bilder to show you.

Puss! /Elin

VÅR

1/3-10 Hampus Gustafsson <3

ALNARP

Nu ska jag snart lägga mej. Imorgon blir det först skola (nationella proven i franska- wihoo!) sen ner på stan och köpa nya tights och sen hem till Emmie.




Puss! /Elin


VÅR

Snackar med Emmie i telefon, hon hälsar följande:

- Har ingen laddare till mobilen
- Internet fungerar inte
- Jag har feber

=underbar dag!



Puss! /Emmie

ALNARP

Det finns få personer jag litar på fullt ut.
Resten orkar jag inte bry mej om längre,
för nu är jag så jävla nertryckt att jag nått botten.
Tack för den.

Snart stallet, senare ikväll blir det plugg. Får se om jag hinner och orkar uppdatera.
Puss! /Elin

VÅR

vaknade kl 3 i natt av att min hund stod och skällde på mig. Är så sjukt trött nu så sticker till skolan senare. Men ska gå och lägga mig igen nu. Puss så länge / emmie

ALNARP

Hihi, köpte en ny mössa idag, då de enda mössor jag äger antingen ser ut som svampar eller flaggstänger.

Bilden har ni sett innan då Erik har en likadan som jag lånade en gång:





Nu ska jag nanna. Ska försöka blogga bättre imorgon.
Puss! /Elin

ALNARP

Sorry sorry people! Inte hunnit uppdatera idag. I korta drag:
- Skola
- Träffa Emmie
- Träffa Maria och Julia på deras prao (sen fick vi för oss att ta bussen
   ända till Maria Park för att fika.. man undrar ju hur vi tänkte där liksom..)
- Träffa Ludvig
- Träffa Emmie, Hampus, Johan och Max

Kolla så söta Maria och Julia är när de praoar på Pistachia:




Söta mössor och allt! (Maria hade mördat mej om jag inte satt en ruta på hennes huvud)

Puss! /Elin

RSS 2.0