MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Ska lägga mej alldeles strax, men en liten sak att påminna om innan dess:

'I forgot to say out loud, how beautiful you really are to me'

Glöm aldrig att visa dem du älskar hur mycket du uppskattar dom, aldrig!
Godnatt! Puss! /Elin


MAJSAN, SNORRE & NAFFY

Nya rubriker! De som fick äran att vara rubriker denna omgången är alltså de som vi oftast är med i skolan. Insåg precis att Emmie fick ett bröst och jag en snopp, Patte och Snorre. Som det kan gå!

Mina naglar har sett förskräckliga ut hela helgen, men kände att det inte var lönt att göra vid dem när jag ändå skulle jobba i stallet, men nuså!



Och ja, där va visst en liten bild på mej och Emmie också ja!

Puss! /Elin

EVEREST

Förlåt har inte bloggat ngt idag typ. Har mått rätt dåligt. Bloggar imon när jag mår bättre. puss så länge / emmie


WEATHER REPORT




Tänkte visa de parfymer jag använder eftersom man ofta får frågan "åh, vad har du för parfym på dej?". Jag har haft en massa olika och tröttnar snabbt, men dessa är de jag använder för tillfället.

Längst till vänster: Tommy Girl från Tommy Hilfiger
Många av mina kompisar använde denna, och den luktar väldigt fräscht, lite nyduschat sådär. Den är skitbra som vardagsparfym och jag vet att många av mina tjejkompisar tycker den luktar skitgott.

I mitten: Magnetism från Escada
En ganska tung och väääldigt speciell doft. Har mina perioder där jag antingen älskar eller hatar den. Den passar nog egentligen bättre som typ "fest"-doft, men känner man för att lukta mycket så är den bra. Fått komplimanger från både killar och tjejer som gillar den! :)

Till höger: Vanilla Fun från ??????
En kompis till mej hade den och jag undrade vad det var för någon parfym hon hade, och det visade sej att det va en parfym köpt i Ullared för 35kr. Så nästa gång hon skulle dit skickade jag bud med henne att köpa en till mej med. Som man hör på namnet luktar den vanilj, men det som skiljer denna från andra vaniljparfymer är att den luktar lite, lite svagt av kokos också. Älskar denna parfymen, och vet att väldigt många killar uppskattar den också, haha!

Nu: PLUGG!
Puss! /Elin

WEATHER REPORT

Förlåt Emmie, publicerade ditt inlägg nu istället, för du tryckte nog på fel knapp imorse. Skäll på mej om jag gjorde fel!

Vaknade för lite drygt en timme sen, var alltså inte i skolan idag. Mådde så jävla dåligt igårkväll, både fysiskt och psykiskt. Fick dessutom ta emot ganska mycket skit som inte ens, hoppas jag, var riktad mot mej av en person. Därför sket jag helt enkelt i att gå till skolan idag och sov istället.

Ska plugga lite nu, bloggar sen.
Puss! /Elin

EVEREST

Godmorgon, eller ja god och god. Känner mig inte så pepp på att va vaken vid den här tiden men vad ska man göra ? Börjar kvart över åtta idag men får skjuts. 
                                   
                                    Ungefär så ser jag ut just nu..

Men nu måste jag skynda mig, mamma ropar på mig (a) Vi hörs när jag kommer hem, puss / emmie


WEATHER REPORT

Och en sak till innan jag lägger mej..

Jag är glad för din skull, men jag vet inte hur länge till jag kommer orka..

/Elin

WEATHER REPORT

Julskyltningen va mysig, dock något seg kanske. Hela dagen har bara skitit sej, så jag va på uruselt humör vilket tyvärr gick ut över Hampus. Förlåt!

Tog några få bilder i stan, men det va inte många det..


Jag och Julia köpte chokladtomtar, hihi!


Ett försök att fånga en liten del av någon form av ljusspel som spelades upp på terasstrapporna. Ni får själva avgöra resultatet..


Ingen julskyltning utan brända mandlar!

Nu ska jag skriva klart min slutreflektion i bild, sedan ska jag sova. Jag är trött, har huvudvärk och en massa ont i halsen. Blir nog ingen skola imorgon.
Puss! /Elin


EVEREST

Tjingeling sötnosar ! Kom nyss hem från stan. Riiktigt mysigt. Planen var att jag och elin skulle gå, men det blev lite fler men det gjorde inget ! Johan, johan, elin, maria, anton, julia, bumbi, oliver, ida och sanni. Hoppas jag inte har glömt ngn nu ;s Men men, elin har fotat som vanligt så hon lägger väl in bilder sen.

Känner att jag ska sova snart för e sjuukt trött! Jag och julia sov inte så mkt inatt känner jag (a) Men nu blir det tvn, mitt stora feta grekiska bröllop. Puss på er / emmie

                     


EVEREST

Färdig ! jag hann! känner mig väääldigt stolt. Har hunnit duscha, sminka mig, platta och fixa håret. Nu ska jag ta bussen med elin, julia, maria och anton. Hörs när jag e hemma. Puss !!! / emmie


WEATHER REPORT

Nu drar jag ner på julskyltningen med Emmie, Maria, Julia, Johan, Johan och Bumbi. Eller ja, Viktor heter han ju faktiskt, men tycker Bumbi är så mycket gulligare. Bara att smsa om ni vill ses!




Är hemma vid niotiden, då blir det film. Missa inte Mitt stora feta grekiska bröllop på TV4 kl. 9!
Puss! /Elin

EVEREST

Så, lämnat julia och nu försöker jag övertala johan att följa med till stan ikväll. (a) Får inte tag i elin heller, den lilla knäppisen.  RING MIG ELIN!! Men nu måste jag duscha snabbt, annars kommer jag inte hinna. Måste bli klar på en timme, lycka till att jag klarar det men men. Hörs sen <3 /emmie

WEATHER REPORT

Ja, Frida tog en hel del bilder med min kamera när vi bakade med klassen häromdagen.. så vad säger ni;

VEM BÄR MINEN BÄST?




Hehe!
Nu;
stall omgång 3!
Puss! /Elin

EVEREST

Godmorgon sötnosar! Vi vaknade för ngn timme sen. Somnade kanske vid halv sex (a) Usch vad busigt av oss :$ Nu ska julia snart stick hem sen blir det julskyltning med lite folk! Riktigt mysigt, bara inte det regnar. Men nu måste vi slänga på oss lite kläder och sen följer jag julia en bit. Puss så länge ! / emmie

                       


WEATHER REPORT

Nu blir det stallet omgång 2, ska ta in hästarna från hagen. Förhoppningsvis kan mamma ta hand om hästen i e.m. så sticker jag troligtvis ner på julskyltningen. Men bloggar sen!

Puss! /Elin

WEATHER REPORT

Kolla kolla vem som bloggar! Och klockan är inte ens halv elva. Fy bubblingen vad jag är duktig, varit uppe sedan klockan sex. Brukar alltid gå och lägga mej efter jag varit och fodrat, men idag kände jag för att vara lite duktig, så jag stannade uppe.

Stackars Anton fick stå ut med lite typiskt tjej-kul igår..

FICK TA BORT ALLA BILDER, tyvärr!

Nu ska jag sminka mej och sedan blir det lite plugg.
Puss! /Elin


JULIA BLOGGAR !

Hej fulisar!
ska vara tvärtimot emmie, förstår ni!
iallfall sitter hemma hos emmie,
för jag ska liksom sova här, eller "sova",
för vi ska leka i gaderoben (a) hihi
jag är trött, och jag tror verkligen att jag skäms!
men men, nu ska vi fortsätta leka.. & ni får inte vara med (a)
Feel the pain (som alla fjortisbloggare skriver)
i need a kk!
/ julia


WEATHER REPORT/ EVEREST

Såhär ser vår (min, Emmies, Julias, Marias, Antons och Linus) kväll ut..




Nu ska jag kila hem, ska upp och fodra imorgon igen.
Puss! /Elin

WEATHER REPORT

Sådärja, hemma från stallet. Runda nr. 2 alltså. Nu ska jag och Emmie till Bogarts och köpa en massa massa godis, sen blir det myskväll med Maria och Julia. Myyyyyys!

Osminkad och allt är jag också..



Puss! /Elin

INGEN ANING OM VAD VI HAR FÖR RUBRIKER ELIN?!

                     Glömde en sak. har inte kunnat skriva detta innan men..
                     GRATTIS BBY!!! SANNI OCH HENRIK 15/11 <3<3<3
                    


INGEN ANING OM VAD VI HAR FÖR RUBRIKER ELIN?!

Städat klart nu. Känner mig väldigt duktig. (a) Ikväll händer det inte så mycket. Elin, maria och julia kommer hit så hittar vi på ngt. Men nu ska jag hem till julia ett litet tag. puss så länge ! / emmie


INGEN ANING OM VAD VI HAR FÖR RUBRIKER ELIN?!

MITT INTERNET FUNGERAR ! ÄNTLIGEN ! Nu jäklar ska jag blogga en massa haha. Men nu ska jag städa och göra ve mig. Bloggar sen, puss på er / emmie


WEATHER REPORT

Väckarklockan på 05.55, trycka i sej lite frukost och iväg till stallet och fodra. Härlig morgon.. hhrmm..
Men, belöningen är desto bättre, hihi:



I vårt stall har man ett antal morgonfodringar per år, och då har jag sagt att jag kan fodra istället för de andra i utbyte mot pengar. Så 200 kr för fodringen och 50kr extra om jag ska släppa ut hästarna. Har redan en massa "bokningar". Jag ska bli en rich bitch, hihi!

Puss! /Elin

WEATHER REPORT

Kom hem för en stund sen. Hade planer för bio, men det sket sej så stack ut och träffade folk istället. Jag ska upp klockan 6 imorgon, ska morgonfodra i stallet, så nu tänker jag tillbringa resten av min kväll med den här:



Puss! /Elin

WEATHER REPORT

Oscar; Det står "Fyfan vad hon babblar.. suck! Haha!" i din tankeruta, hehehe!

Nu: stallet!
Puss! /Elin

WEATHER REPORT

Mina byxor är fulla av mjöl. Anledningen?
Pepparkaksbak i skolan..


Snorre och jag!


Max, Mickey, Andy & Connecoool!


HAHAHAHHA, Sofiiiiia! Din gång dödar! Så söt!


Frida va duktig.


Fjortisarna lånade kameran!


Sen raggade vi upp våra älsklingar Joel & Joel och fota med dem.


Igen..


.. och igen!


Sen tog jag bussen hem med dom.. mina små fjortisar! :d

Nu: fika! Inte så sugen dock, min mage sprängs snart av all pepparkaksdeg vi åt.
Puss! /Elin

WEATHER REPORT

Tadaaaa, jag är uppe i tid för en gångs skull och har kunnat göra vid mej utan stress idag. Tänkte bara säga det, nu blire skola!

Puss! /Elin

WEATHER REPORT

Fick de här benvärmarna/knästrumporna av mamma igår, skitsöta! Men hon köpte flera stycken av samma sort, så är det någon som vill köpa är det bara att höra av sej. Billiga!




Nu blir det bingen, jättetrött!
Puss! /Elin

WEATHER REPORT

Fasen vad jag pluggat nu. Dock lite roligare med redigering i photshop än att plugga inför ett prov, så får väl va tacksam att det var bild och inte matte eller något annat tråkigt.
Min bild blev inte riktigt som jag tänkt mej, men ni kan få se en liten minibild i alla fall..



Puss! /Elin

WEATHER REPORT

Äntligen kom jag in! Började nästan tro att min data och blogg.se hade gjort slut, det ville bara inte fungera. Ledsen för det! Jag ska ut nu och fixa mitt bildprojekt till skolan, men bloggar nog senare om datan och blogg.se bestämmer sej för att hålla sams.



Puss! /Elin


HOS FILIP!

Hej sötnosar ! Har fortfarande inget internet. Blir snart galen. Skulle bara berätta att jag lever fortfarande. (a) Är hos filip. Julia, hampus, johan och filip är också här och nu ska vi fortsätta med det vi gör. Inte för vi gör något men ändå. Bloggar nästa gång jag hittar en ny dator. puss på er / emmie

WEATHER REPORT

Vi tog oss en tur ner till bageriet Aten på rasten. Ha lite överseende, vi hade precis haft gympa och då är man inte sitt snyggaste jag!




Nu blire stallet, sen troligen ut!
Puss! /Elin

WETHER REPORT

Herreminskapare.. nu är Johanna igång med sina klipp på youtube igen. Sjunger hon som en ängel eller en ängel?



Puss! /Elin

WEATHER REPORT

Jävla fucking @£€#/¤/&$@£$@ bööög-blogg.se! Kunde inte komma in på blogg.se på hela kvällen igår, så blev ingen bloggning. Ledsen för det.

Blev en liten barbackatur i ridhuset igår, gick faktiskt jättebra. Sedan ut och träffa folk, och sen följde Hampus mej hem.
Nu ska jag snacka med Jonna en stund innan vi börjar, hon har mycket att berätta, hehehe!
Puss! /Elin

WETHER REPORT

Oh just det ja, bytat rubriker igen. Byter lite sådär hipp som happ utan Emmies vetskap, hehe. Men hon kan ju ändå inte blogga. Hehe, någon som har en aning om vad Wether Report är då? Vi säger såhär; svart, luddigt, varmt, min.

Puss! /Elin

ps. det va ju lite pinsamt. det stavades visst weAther report. jag som va bombis på wether. vi tackar snillet hampus för påpekningen, hehe!

WETHER REPORT

SO-provet gick nog ganska bra tror jag. Det är då en konstig studieteknik jag har. Börjar med arbetet dagen innan provet och sen panikpluggar jag in på natten. Men ja, det funkar ju så varför inte? :)

Gått osminkad i skolan idag, orkade inte sminka mej imorse, men ska ut när jag kommit hem från stallet tror jag, så drog på lite mascara. Ögonfransarna blir så mycket finare när man har gott om tid på sej att måla dom asså!




Skulle egentligen tränat dressyr idag, men min tränare mådde inte riktigt bra, så hon ställde in. Vad alla ska va sjuka då, krya på er allihopa! Men min moster kommer snart och hämtar mej, så blir det stallet en sväng, så hörs vi sen!
Puss! /Elin


WETHER REPORT

Har pluggat SO tills nu. Hade ni en aning om att det fanns något som heter Marshallplanen, Trumandoktrinen, att det var krig både i Korea och Vietnam under 50-talet och att en luftbro är en massa flygplan som kör samma väg? Nä, inte jag heller.

Puss! /Elin

WETHER REPORT



Såhär får man kanske inte lov att säga, men Morgan från Ullared är den absolut sorgligaste person jag sett. Han lever för sitt jobb och en höjdpunkt i hans liv är att spela bilbingo. Kommer aldrig i hela mitt liv glömma när han sa
- " Ja, kanske vi som inte riktigt lyckas här nere på jorden får det bättre i himlen."

Kan inte bara någon ge denne kille lite kärlek? Nej, jag tänker inte göra det själv. No way.
Puss! /Elin

WETHER REPORT

Min häst va så gullegullig i stallet idag. Ganska så mjuk och fin när jag red också.



Känner ni också att detta liksom är min standard-pose, med tanke på att jag gjort samma min på typ 7 bilder på en vecka? Ja, av de som jag lagt in alltså. Det finns nog ett tiotal till.

Nu blir det slutet på Ullared och sen ska jag panikplugga SO inför provet imorgon. Allt är som vanligt.
Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Nu blir det stallet för min del. Brukar vara hästledig på måndagar men brorsan har gått och blivit sjuk. Han får krya på sej. Och det får en viss liten Fridolf också göra. Bli friiiiisk!

Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Skola idag, riktigt pressat schema. Stod i disken också, yeee. Mamma, om du läser det här så skulle jag hälsa från mattanten att du ska sluta klaga på min diskning. Suck on that!

Me todaaaay.. lille cepe-bilder, hehehe!





Haha, i have no hals.
Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Såndär chilledill-ig kväll idag. Precis vad som behövdes för att jag skulle bli på bra humör. Myste med brudarna och så kom det lite annat folk emellanåt.




Nu SKA jag ta tag i franskan. Sen ska jag sova, skola imorgon ju.
Puss! /Elin


BAKOM ÖRAT

Jag får ändå inte något skolarbete gjort, så nu går jag ut med kompisar en liten stund så jag får rensa tankarna.
Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Hemma från stallet, blev en liten tur i skogen idag med. Har övervägt att gå ut nu, men jag känner att plugget skriker efter mej. Ska försöka göra lite franska nu, och är jag klar i tid kan jag kanske gå ut en liten stund sen.

Och så ett litet tips till alla de som har problem med akne. Jag har nu de sista månaderna fått extremt mycket finnar, i bl.a. pannan och jag har inte hittat något medel som hjälpt. Men så fick jag tipset om Basiron från Apoteket, och jag har nu redan, trots att jag bara använt den några dagar, märkt extrem skillnad. Jag har mycket mindre "knotter" i pannan och min hy är mycket slätare och mindre rödflammig. Så prova den om du inte hittar något annat som hjälper, för den gör stor skillnad. Men tänk på att köpa den starka, det finns nämligen både 5% och 10%. Kostar 120kr tror jag.



Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Jag säger som jag sagt innan..


' jag kan inte mer än skratta åt dej din patetiske fan
kunde du inte hittat något bättre? du bevisar bara för
oss ännu en gång att alla redan genomskådat dej älskling

men den dag du blir ensam, kommer jag stå vid din sida ännu en gång '


Nu blir det mat, sen stallet!
Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Ungefär såhär såg hela min och Emmies kväll ut, efterrätt och Wild child på TV.



Sedan fick vi för oss att rensa i Emmies garderob. TITTA VAD VI HITTADE, en kappa hon hade när hon va.. liten? Då gick den ner till knäna. Nu blev den helt plötsligt en midjekappa.



Nu håller jag på och försöker övertala Emmie om att följa med till Råå på julskyltningen ikväll. Det går inte så bra.
Puss! /Elin


BAKOM ÖRAT

Ni minns att jag skrev i tisdags att jag fick rida en storhäst som står i vårt stall för att ägaren va sjuk? Som "tack för hjälpen" (och för att ägaren inte ville ha det längre, men ändå) fick jag ett jättefint schabrak av henne som hon vet att jag gillar. Rosa med glitter. I'm in heaven!


Ja, det är lite skitigt, men det ska tvättas först.

Nu ska jag hem till Emmie, blir myskväll! Emmie har ju inget internet heller, så blir nog ingen mer bloggning idag.
Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Blev en mystur i skogen idag. Filmade en liten snutt. :)



Och ja, anledningen till att jag började sjunga där i mitt i allt var för att det blev sån Disturbia-takt när Piggy gick på asfalten. Hehe. Och så är jag väl medveten om att jag sluddrar.

Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Fick ett litet ryck i morse om att jag skulle ner till stan och köpa skor eftersom mina vita gympaskor gått isönder. Sagt och gjort, fick pappa till att skjutsa ner mej sedan blev det en tur in om lite affärer. Hittade inga skor jag gillade, så det fick bli ett par likadana, hehe! Och så fick en liten brun utan sol följa med också (vad säger vi om det Jossan? wihoooo!)

Sedan fick jag för mej att jag skulle GÅ hem från stan också. Och smart som jag va tänkte jag att jag kunde fota grejerna på vägen hem. Insåg sen att det inte var så fyndigt trots allt eftersom bilderna blev suddiga..




Nu blir det stallet!
Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Jo, en sak till! Jag börjar bli ganska trött på den här Sven Svensson som skriver kommentarer då och då. Vad jag vet känner jag ingen Sven Svensson och du kommenterar med hjärtan och grejer. Jag är också medveten om att du kommenterar på mina kompisars bloggar också. Vem är du?



Förlåt om jag verkar sur, är riktigt jäkla trött som sagt. Gillar faktiskt kommentarer, så keep on kommentera!
Nightie! Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Kom precis hem, varit en.. händelserik kväll om vi säger så. Jag är så trött att jag skulle kunna dygna. Ja, sov-dygna alltså.

Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Tadaaaaaaaaa! Kakan bakad, disken diskad och soporna slängda!




Tror något gick snett.. sådär puffig ska väl inte en kaka vara? Jag som trodde att en sked extra bakpulver bara skulle göra den bättre.


Fäääärdig!

Belönade mej själv med lite gammal kaka. Ät med extra grädde, extra gott!

Nu ska jag träffa Maria!
Puss! /Elin

LÅNAR DATOR HOS JULIA!

Hej sötnosar ! Sitter hos julia. haha tar varje chans att blogga (a) Kom nyss hit. Va i stan och färgade håret sen när jag skulle till julia träffade jag på johan. Och nu sitter jag här. Men men nu ska vi fortsätta göra det vi gör. Puss på er / emmie  

BAKOM ÖRAT

Nähej.. det blev varken dammsugning av bilen eller gå ut nu direkt, så jag ska banne mej baka, ja det ska jag!
Räkna med bilder!

Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Simningen gick bra, trots mina bikinikomplex, hehe! Direkt hem och göra vid mej, och så skulle jag egentligen träffat Emmie, men det blev inte. Så ska hjälpa mamma med att dammsuga bilen (?) och sen blir det nog först ut med lite folk och sen bio senare ikväll, hihi!


Andra är sån flippebild!


Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Sitter i skolan nu, ska strax ner till badhuset.
Jag vet inte vad ni tycker, men Jossan säger att detta är en säl och en eskimå?



Och där har vi alltså mina djur, haha!
Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Nu ska jag sova. Fan, jag som skulle lägga mej tidigt idag. Det har jag visserligen tänkt göra i tre dagar nu, det har skitit sej varenda gång, så jag borde lärt mej.
Imorgon blir det simning med klassen. Dö.

Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Efter shoppingen blev det stallet. Blev lite dressyr, och Piggy va faktiskt mjuk och fin. Bad mamma filma lite:




Min hållning är sjukt dålig, sträckte på mej så fort jag sett filmen, haha! Skulle behövt hålla tyglarna något mer sträckta också. Så tro nu inte jag tycker det här är en perfekt video, ville bara visa lite! :) Söte Lotten!

Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Mamma hämtade mej efter skolan och så körde vi till Matz skor, för att reklamera mina andra stövlar som gick i sönder. Lämnade de gamla och fick ett par nya. Tack mamma! Och så en sväng in om Överskottsbolaget också såklart.



Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Sa ju att det skulle komma en massa bilder från idag! Här kommer några.
Världens bästa brudar, utan dem hade jag fan inte pallat skolan asså, haha!
Frida, Johanna, Cornelia! <3


Frida: -" Passar jag i lugg?"


Jag och Jossan bänkade oss utanför klassrummet när Corre och Frida hade redovisning. Det va fasen bättre underhållning än bio!

Skolan idag va väl ganska chill. Panikpluggade NO hela förmiddagen då jag och Jossan hade muntlig NO-redovisning på eftermiddagen. Alltid i sista minuten.. Men den gick nog bra tror jag!
Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Jag idag.. dock lite småroliga bilder och håret är rufsigt. Men så blir det ibland, hehe! :)





Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

SORRY SORRY SORRY! Finns inga ursäkter för den dåliga uppdateringen förutom att jag inte haft tid. Men stay cool, det blir strax bild-regn från idag.

Nu ska jag se fortsättningen på Mammas pojkar på tv4, missa inte!



Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Har man bloggat för mycket när man skriver in sina inloggningsuppgifter från blogg.se på bilddagboken? Min hjärna är helt slut, nu blire bingen.
Puss! /Elin

FLÄTA

Mitt internet fungerar inte så kan inte blogga så mkt. Men älskar er jättemkt allihopa! puss på er! /emmie

elin som skrev inlägget, men de behöver vi inte låtsas om, sccchh... men visst skrev jag likt emmies stil? hihi, jag är så bra!

BAKOM ÖRAT

Här sitter jag och sjunger som en annan idiot. Mamma glor lite surt borta från TVn, annars inga reaktioner. Okej, här är visserligen ingen som KAN reagera, för de enda som kan höra mej är de som går utanför huset och vem är ute i det här busvädret egentligen?


Och vad sägs om de här schyssta poserna? Gryyyyyymt asså!

Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Jag fick ett infall. Ett bak-infall. Så ja, det va bara att följa det, kavla upp ärmarna och sätta igång.




Hehe, smet är gott. Det fattade nog Emmie i telefon också.. jag lät ungefär "mm.. MMmmhhmmm.. MMMM...! "

Klaaaaaaaaaaaaaaaaaaar!

Sen tyckte pappa att jag skulle diska efter mej också. Fan, jag som försökte smita undan från det. Men snyggt förkläde va? Gjort av mej i sexan, höhö!

Fin kaka va?! Tyvärr blev den inte så degig som jag ville, buhu. Aja, bättre lycka nästa gång!
Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Ja, ni såg väl att vi bytat rubriker? Eller ja, jag har. Emmie vet inget. Hihi! Skulle hon råka läsa detta så; Emmie, du har fläta!

Puss! /Elin

BAKOM ÖRAT

Jag, Jossan och killarna missade skolbussen efter idrotten, tack och lov att det finns kommunaltrafik. Men vi sörje djupt asså. Och hur gör man Elin och Jossan glada? Man köper godis!




Connes kommentar: "sexig. ja, utom frillan då asså"

Och ni skulle sett snyggingen som satt bakom oss. Ja, ibland har man tur.
Puss! /Elin

PLATTÅNG

Jag vet inte riktigt, det KAN va jag.. men känns som Frida inte hade så mycket roligt för sej på lunchen med tanke på att det här är vad hon sysslade med:

Klistrigt potatismos, eller vad säger ni? :d It svävar!



Essie kände inte för potatisklister, så hon hade banne mej med sej matlåda, HAHAHA!


Puss! /Elin

PLATTÅNG

Vi börjar nu, hihi!
Puss! /Elin

PLATTÅNG

HAHAHAHHA! Okej, jag SKA sova, jag ska verkligen det. Men kolla vad jag fick på mms från Johanna:



Företaget Lindahl + E = det frukstanvärt fina namnet Elin Dahl. Puss på Johanna som är så smart!
och.. Puss! .. till alla andra också.. /Elin

PLATTÅNG

Men älskling, du spelar ett spel jag är bra på, så ge upp, jag vet redan vad ditt nästa drag är.

Essie, där satt den! Så, det va det sista. Nu ska jag göra som jag säger för en gångs skull, och gå och l-ä-g-g-a m-e-j-!
Puss! /Elin

PLATTÅNG

Träningen gick skitbra, både jag och min tränare var riktigt nöjda faktiskt.
Sen var det en i stallet som inte mådde bra, så då fick jag rida hennes häst sen också. Vilken bjässe! Inte van vid att rida storhäst. Kände mej ungefär såhär stor:


Detta är alltså en häst a la Elin-skills i Paint. Orkade inte rita sadel, red faktiskt inte barbacka i verkligheten.

Nu ska jag nanna, på RIKTIGT. Hampus förstörde mina planer om en TV-kväll genom att komma hit, men det gick bra ändå. Men jag är ändå sömnig, så nu blir det bingen.
Puss! /Elin


PLATTÅNG

Ibland undrar jag om det är normalt att få såna kreativa infall som jag och min bror får ibland. Såhär såg vår ena dörr utan häromdagen t.ex:





Och fattar ni inte det, så är det flippbilder och alltså inget seriöst, haha!
Nu väntar jag på mamma, sen blir det dressyrträning. Herregud, det va tusen år sen sist!
Puss! /Elin

PLATTÅNG

Frida och Jossan har precis flätat hela mitt hår. Dom tyckte det va skitsnyggt. Jag håller.. inte med..

Puss! /Elin

LÅNAR FANNYS DATOR!

Som elin skrev så fungerar inte mitt internet. IGEN! Jag blir galen ! Men men, sitter hos fanny nu. Har sån gymnasie sak. Men vi kolla på våra linjer sen stack vi hit. Börjar inte förrän typ 1. Ska försöka fixa internetet hemma. Men nu ska vi hitta på ngt, puss ! / emmie

PLATTÅNG

Idag är en bra dag. Jag ska satsa, och jag ska satsa något så in i helvete. Du gör mej så jävla lycklig!
Och älskling, du är patetisk, hihi!

Puss! /Elin


PLATTÅNG

Jag redigerar ofta mina bilder, men absolut inget extremt som att förlänga ögonfransarna, förstora munnen eller något sånt, utan det handlar om små saker som att ändra kontrasten osv. Men det känns ändå lite småfel, så tänkte bara visa ungefär hur mycket jag redigerar en bild, så ni inte tror det är några stora grejer.

Original:


Redigerad:


Och jag som skulle plugga matte.. Redovisning imorgon. Aja, kan inte gå mer än åt helvete!
Puss! /Elin

PLATTÅNG

Eftersom Emmies internet pajat får väl jag meddela den stora nyheten då!!!!!!!!!!!!

Emmie Hermansen (v) Fredrick Straube 13/11 (fredagen den trettonde, hihi)

Grattiiiiiis! :d
Nu SKA jag gå ut!
Puss! /Elin

PLATTÅNG

Tjululu! Bra dag i skolan idag, hihi! Redovisat två steg och börjar få koll på SO:n. Efteråt sprang jag på Emmie, söta Fanny och Johan på stan. Emmie mådde inte bra, så hon skulle hem, men jag tvinga Johan att fota i alla fall. Ska slänga i mej något att äta, sen ut igen.


Emmie den fjanten tog bort bilden, så får väl sätta en klutt i hennes huvud då. Tönt.
 


Johan suger på att fota?


Puss! /Elin


PLATTÅNG

SE Heartbrek hotel, SE DEN! Nu ska jag nanna!

Puss! /Elin

PLATTÅNG

Visst fan, jag skulle se Heartbreak hotel..! :| Nu blir det race ner till TVn, vi hörs!



Puss! /Elin

PLATTÅNG

Hemma för typ någon timme sen, riktigt skönt att springa! Räknar med träningsvärk imorgon..

Blev en långdag i stallet idag, först rida, sen putsa sadel och träns och sen klippa hästen. Hon såg mer ut som en teddybjörn än en ponny.


Svanar när jag va ute och red.


Sötehäst!




Någon som vill ha en tröja av hästhår?

Puss! /Elin


PLATTÅNG

Förlåt förlåt förlåt! Mina päron va sura på mej innan, så vågade inte sätta igång datan och sen har jag varit i stallet i flera timmar. Nu ska jag ut och springa med Joel, vi hörs sen!

Puss! /Elin

PLATTÅNG

Först ut och träffa lite folk, sen tog jag bussen ner till stan och mötte upp Cornelia. Skulle till Mezo, men där va smockfullt, så vi satte oss på Max och snacka skit istället, haha. Älskar dej gumman!



Hahaha, så jävla äckligt. Cornelia förvandlade en chicken nuggets till en döskalle.

Nu ska jag ta av mej sminket och glo TV istället.
Puss! /Elin

PLATTÅNG

Färdigfixad, och Emmie kommer strax hit. Så träffar vi lite folk, och sen åker jag ner till stan och fikar med Correälskling.

Som ni ser har jag lite svårt med att va seriös idag..





Puss! /Elin

PLATTÅNG

Föresten, fick detta av Julia igår för att hon varit i Gambia. Så gulligt! Tack sötnos!



Puss! /Elin

PLATTÅNG

Hola amigos! Var runt och kollade på lite skolor idag, blev fler än vi tänkt från början, haha! Olympia, Nic, Tych, LBS och Procivitas. Kan verkligen inte bestämma mej för vad jag ska gå. Det står mellan media på Filborna, samhälle med skrivprofil på Olympia eller samhälle journalistik på LBS. Jobbigt värre.

Sen blev det en liten sväng på stan, behövde köpa lite smågrejer:





Nu: fixa mej!
Puss! /Elin

PLATTÅNG

Jag har varit uppe sen åtta! Fattar ni, klockan å-t-t-a på m-o-r-g-o-n-e-n en
l-ö-r-d-a-g! Jag är stolt över mej själv!
Ute med folk igår, lite tradig stämning i början, va väl inte på skitbra humör direkt, men som vanligt kan mina brudar få mej på bra humör igen.

Idag blir det Öppet hus på Ljud och Bildskolan och Olympia, så nu måste jag göra vid mej.


Olympiaskolan hade ingen logga jag kunde lägga in, så det fick bli en bild på skolan istället, buhuhu..


Puss! /Elin


PLATTÅNG

Nu ska jag strax pysa ut, blir lite pizza först. Hörs kanske senare, annars slutbloggat för idag!

Puss! /Elin

PLATTÅNG

Hemma från skolan nu yes. Sitter och kollar på bilder från i somras, de river upp så himla många minnen. Men tjejer, tack för att ni är ni, utan er hade vardagen inte gått runt.





Känner mej rätt låg just nu, massa känslor som bara trängs runt i mitt huvud, och jag det känns som jag inte vet var jag ska ta vägen. Helvete.
/Elin

PLATTÅNG




Det va ju synd att du inte var mogen nog att stå för vem du är, utan döper dej till "..." för att slippa problem. Ska nog börja Olympia trots allt, bara för att kunna reta skiten ur dej varenda dag. Tack för att du läser bloggen! :)

Puss! /Elin

PLATTÅNG

Nu ska jag nanna, inga speciellt intressanta inlägg idag. Glömde säga att jag va på gymnasiebesök idag också, Nicolai och Olympia. Nic va ett big NONO, Olympia va mer.. okay okay.

Nighite!
Puss! /Elin

PLATTÅNG

Ta er en kikelikik på snyggingen Olivias blogg: www.beautys.blogg.se 



Hampus drog för en liten stund sen, han insisterade på att komma hit fast jag sa nej, haha. Han är lite som han är! :d
Puss! /Elin

PLATTÅNG

Ni har säkert redan läst det på Jossan's blogg, men jag och Jossi orkade inte trycka i oss en Kina-buffé på 20min på lunchrasten kände vi, så vi tjuggade oss på Donken istället. Vi är så nyttiga!



Nämnde jag att vi är jättesnygga när vi äter hamburgare också? :d



Puss! /Elin

PLATTÅNG

Ja, jag vet att jag alltid kör samma min på bilder.
Jag idag:




Kom hem från skolan typ precis, hade extra långt samtal med min lärare idag, iom. jag varit sjuk. Nu väntar jag på mamma, så ska vi åka till stallet.
Puss! /Elin

PLATTÅNG

Nu ska jag nanna. Eller ja, med tanke på att jag sov till halv tolv kommer jag väl inte kunna somna, men Philip lovade att smsa i alla fall, haha! Imorgon blir det skola, hu! Fast börjar med gymnasiebesök, Olympia, here we come!

Puss! /Elin

PLATTÅNG

Nej, jag klarade inte det silvriga. The normal Elin is back with her french manicure, hehe!
Men vad säger ni, ska jag göra lösnaglar igen?

Mina egna:




Lösnaglar:



Nu: Fortsätta med plugget. Usch och pi och blä!
Puss! /Elin

en liten notering sådär, händer ser ju himla konstiga ut. en klump med fem spretande spett utstickande där mitt i allt. knepig mackapär.

VET INTE VAD VI HAR FÖR RUBRIKER JUST NU

Hejhej sötnosar. Förlåt för dålig uppdatering. Blogg.se har inte funkat på datorn.  ;s den hade bliddit blockerat. Men men fixat nu. Så nu kan jag blogga igen.

Idag har inte hänt så mkt eller jo! Skulle byta min näspiercing så köpte en riiktigt fin och så skulle jag då sätta in den men tror ni det funka? nix ! så gick till gecko men dom kunde inte heller. Fick panik och ringde maria som kom till stan och fixa det. HON E BÄST! ÄLSKAR DIG ! Efter det stack jag och fanny hit och nu gör ve oss. Ska ha konsert, jippi. Riktigt kul.. "host" Men men bloggar när jag kommer hem puss på er / emmie



PLATTÅNG

Jag säger som jag gjorde på bdb, lite skillnad har det väl ändå blivit på två år?



Puss! /Elin


PLATTÅNG

Godmorgon! Vaknade för några timmar sen, helt sjukt trött, somnade inte förrän halv 5 imorse. Tänkte för mycket. Nu ska jag äta, men tänkte bara lägga in en bild från i somras på mej och Emmie.



Älskar dej gumman, och finns alltid, även om det blir fel
ibland. Ring mej när du ser detta, okej?


Puss! /Elin

PLATTÅNG

Helvete. Jag är så jävla trött på mej själv och mitt jävla ältande. Elin, släpp det nu förfan. Du är 15 år, du borde verkligen kunna visa lite mognad och gå vidare.
Men det är inte så jävla lätt. Jag förlorade min bästa vän?

Du såg mig, innan någon annan sett mig
Men jag förändrades, sen dög jag inte åt dig

Det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig
Du var så jävla mycket, du är allting för mig

Det sårar mig, spelar roll vad jag gör
Du märker inte mig, du varken ser eller hör

Nu ska jag lägga mej, fan för sånt här. /Elin


PLATTÅNG

Nya rubriker! En sak vi inte skulle klara oss utan va tanken. Och ja, jag går inte ut utan att ha plattat håret.

Jag gillar kvällskrängande:



Nu ska jag skriva det sista på NO:n, sen sängen.
Puss! /Elin


ELIN

Hampus var här precis, han hade inget att göra så han hälsade på, haha!
Håller på och pluggar.. jag skriver om PET-flaskor. Herregud vad roligt och herregud vad jag kommer ha nytta av det i framtiden.



Ja, och så va det ju det där med mina Paint-skills..
Puss! /Elin

ELIN



Detta är oehört.. coolt? Vackert? Bra? Vet inte hur jag ska beskriva det. Tjejen använder sej alltså bara av en glasskiva och lös sand och ritar helt otroliga bilder.
Men så vann hon ju Ukraine's got talent också..
Puss! /Elin

ELIN

Jag har silvriga naglar.. skitfult, men man får ju faktiskt lite rymdkänslor, eller hur? Lite Fuglesang sådär.





Nu har nya säsongen av Project Runway börjat, wihooo!
Puss! /Elin

ELIN

Godmorgon! Fortfarande sjuk, men ska i alla fall fortsätta plugga idag.
En liten sak jag bara ville påminna er om; rena reklam-kommentarer godkänns inte, så det är inte lönt att skriva sådana. Samma sak med spam som t.ex. "fin blogg" eller "ha en bra dag". De är inte personliga, utan skickas troligen ut till varenda blogg man hamnar på för att dra till sej besökare till sin egen. Ej ok!

Ett litet ihopklipp på kommentarer som inte godkänns:



Nu blir det mat!
Puss! /Elin

ELIN

Kan inte mer än hålla med om att uppdateringen sugit idag. Men, man ska tänka positivt och jag har ju faktiskt fått gjort lite skolarbete istället. Härligt!
Härligt som i "åh vad skönt, lite mindre att göra sen", inte som i "åh vad jag älskar att plugga" alltså.

Nu blir det sängen. Tror jag kommer få besök av mitt Gameboy ikväll med. Min räddare i nöden vid sömnlösa nätter!
Puss! /Elin

ELIN

Grattis till Elin, vinnare av en kväll fylld med plugg!

Puss! /Elin


ELIN

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har så mycket mensvärk att det känns som jag ska svimma. Utöver min vanliga sjuka alltså. Fortfarande inte frisk. Men har klämt i mej massor av Panodil nu, så vi får väl hålla tummarna.

Jeffrey vann Project Runway, jag är arg som ett bi. Hallå, Uli då?



Puss! /Elin

ELIN

Det känns som mitt hjärta väntat med att brista, som att det hållt ut och väntat på en andra chans. Hjärnan var klok, men hjärtat hade hopp. Nu väntar jag bara på att få det brustet, på smärtan. Det jag känt alla nätter har bara varit ett smakprov. "Välkommen till det hårda livet min vän."

/Elin

ELIN

Degat framför TVn hela eftermiddagen och kvällen, riktigt trött på att vara sjuk nu. Men såg den här filmen, och det va nog fan en av de roligaste filmer jag sett.



- "Du, vi måste gå. Jag har problem. "
- "Vad har hänt?"
- "Jag har skuttat."
- "Skuttat?"
- "Jag skulle prutta, men sket lite grann."

HAHAHAHAHHA, jag är så trött.
Puss! /Elin

ELIN

Nu ska jag äta massor med clementiner. Hej C-vitamin, nu jävlar ska jag bli frisk!




Puss! /Elin

ELIN

Tog den av Sanni, tyckte den sa så mycket sant. Titta/lyssna på texten.




Puss! /Elin

ELIN

Jag har mina egna sätt att underhålla mej på när jag sitter i bilen och väntar på mamma och pappa.





Oredigerade, så där är säkert småmissar ;d
Puss! /Elin

EMMIE

Snackat med Elin i tele och ätit lite mat. Det e ungefär vad jag har hunnit med (a) Har gjort vid mig också. Men nu ska jag ta bussen och träffa Fredrick i stan. Hörs när jag kommer hem, puusss / emmie


ELIN

Och Elin är tillbakaaaaa! Wiho! Dealade med pappa, så om han fick ha TVn igårkväll fick jag sitta vid datan idag, hihi! Som Johan säger, "Elin- förhandlaren" (h)

Besök på Filborna igår ja, och det blir troligen media för min del. Verkade passa mej perfekt :) Men ska på några besök till.

 

Nu blir det mat.
Puss! /Elin


EMMIE

                                      GRATTIS ÄLSKLING !!!
                                              15 IDAG !

 
                         

EMMIE

Godmorgon! Vaknade för en timme sen eller ngt. Gick upp och gav pappa paket. Så snäll man kan va (a) haha han blev faktiskt glad. Vi hade köpt sån medalj till honom, världensbästa pappa. Lite gulligt.

Idag ska jag antingen göra ngt med pappa ( hela familjen då) eller träffa fredrick. Får se hur det blir. :) puss på er så länge / emmie

EMMIE

Sett klart filmen nu. Det blev Definitley, maybe. Den e så sjuukt söt den filmen! Rekommenderar den verkligen. 
                                
Men nu blir det sängen. E sjukt trött. Har packat in pappas present också. Det e ju farsdag. Det har ni väl inte glömt? ;) men men, puss på er /emmie 


EMMIE

Bilden blev inte så bra för tog den med mobilen, men ni ser ändå ;) Visst va det gullig? Hon köpte ett till mig, maria, elin, johanna och en annan tjej jag inte riktigt vet vem det e. Hon e för söt asså. TACK JULIA!                                      


                    

                        Men nu blir det movietime. pussen / emmie

EMMIE

Tjingeling ! Kom nyss hem. Träffade maria, julia och andra. Har nog inte sett julia på nästan en och enhalv vecka! :o Vet ni vad hon hade gjort? Hon hade köpt sånna jättegulliga armband! Så söt hon e ! Ska fotta och lägga in sen. Har inte heller träffat elin på sjuktlänge ! Hon ska alltid bli sjuk hon haha men du får krya hjärtat <3 Nu ska jag gå ner där nere och se film eller ngt. puss på er / emmie

ELIN

Dataförbud både idag och imorgon, great! Alltså blir uppdateringen kass. Sorry!

Puss! /Elin

EMMIE

Hej sötnosar, kom hem nyss och fick med mig ett tangentbord hem ! ÄNTLIGEN! haha så nu kommer jag blogga myycket mer ! Bra eller hur ? Tangentbordet är rätt litet men det får duga. E riktigt glad att jag slipper använda det på skärmen. 

                               

Är det inte fint? haha men men, ska gå och ta bussen nu. Ska träffa Fredrick i stan :) puss på er / emmie


ELIN

Nu ska jag till Filbornaskolan för att gå på Öppet hus. Känner mej inte helt kry, men jag kunde i alla fall andas när jag vaknade imorse- framsteg!
Jag idag:




Puss! /Elin

EMMIE

FÖRLÅT ! har inte bloggat på ngr dagar nu! Massa problem med internet och har fortfarande inget tangentbord. Men det ska fixas imon! Jag LOVAR !

Skön dag i skolan, två lektioner sen ner till stan och träffade fredrick. Nu på kvällen träffade jag maria en liten stund sen kom johan och ngr andra dit. : ) Fick också reda på att julia inte kommer hem idag för det va ngt med flyget och vi har ingen aning när hon kommer hem haha :o inte direkt bra ju! men hoppas hon kommer hem snart ! Nu ska jag snart sova för e sjukt trött. puss ! / emmie

ELIN

Jaha, då har resten av världen sett mej osminkad också. :) Men ska man bjuda på bilder när man är sjuk så blir det så. Dröm inga mardrömmar nu! ;)



Nu blir det DVD-tittande i min säng. Ska ev. på Öppet hus på en gymnasieskola imorgon. Håll tummarna för att jag mår bra när jag vaknar imorgon bitti.
Puss! /Elin

ELIN

Man är så ruggigt vacker när man har lagt ansiktsmask. Så ni får nöja er med en suddig bild.



Puss! /Elin

ELIN

Detta är fredagskväll a la sjuk Elin.


Chips, pizza och läsk. Ja, det finns faktiskt blå läsk.

Nu: reprisen på Ullared.
Puss! /Elin

ELIN

Nu börjar Project Runway. Jag har laddat med sötsaker.




Puss! /Elin

ELIN

Det är inte klokt hur mycket nya läsare vi hade igår, men nu får vi väl hålla tummarna för att ni stannar också, haha! Jag har själv hittat många nya favoriter genom bloggtrafik.nu. Av någon anledning många norska, haha!

Ååååh, en hel timme kvar till Project Runway. Har väntat hela dagen! Det är ju finalen idag. Heja Uli säger jag bara!
Puss! /Elin


ELIN

Nämnde jag att ni borde bli medlemmar här..

 http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=emmieochelin 

.. för att få en ordentlig statistiks-höjning? :)
Då kanske er statistik gör likadant som vår, nästan tredubblas?




Puss! /Elin

ELIN

Hoppsan, även ur Elins mun kan det slinka grodor. Filåt! (a)

Puss! /Elin

ELIN

Haha, det va visst inte nog med tidning och lussebullar, nu kom mamma hem med en kofta till mej också. Jättesöt!



Linnet va lite kort, och hade inga byxor på mej, så det fick bli en ruta.
Nu ska jag se Mammas pojkar- MISSA DET INTE! Veckans höjdpunkt, hehe.
Puss! /Elin


ELIN

Nähe, jag var visst inte tillräckligt sjuk för att få medicin, trots att det kändes som någon stack spikar i öronen på mej samtidigt som jag fick taggtråd nerkörd i halsen. Menmen, välkommen till svensk sjukvård!

Som tur är har iaf. mamma fattat att jag är sjuk och försökte muntra upp mej lite. Tack mamma!



Puss! /Elin

ELIN

Vaknade vid fem-tiden av en fruktansvärd smärta i hals och öron, så vi åkte upp till akuten. Dock fanns där ingen läkare som kunde ta emot mej, men mamma ska strax ringa husläkaren. Fan, jag är så trött på det här!

Puss! /Elin

ELIN

Jag har så ont i min hals så att jag inte ens kan prata. Får väl hålla käften ett tag och kolla på Mammas pojkar på TV4 Play istället. Vi hörs imorgon!

Puss! /Elin

ELIN

Jag tröttnade på det röda, så numera är de rosa!



Resultatet efter jag blandat följande:


Puss! /Elin


ELIN

Det sprider sej fort det här, nu tyckte Anton att han också skulle få va med på bloggen, precis som Hampus. Men hade han några bilder på sej själv? Nix! Så vi fick ta en gruppbild! Yey!


Tommy, Johan, Viktor & Anton. Trevliga pågar!

Nu: Kvällsmat!
Puss! /Elin

ELIN

Nya rubriker, oehört simpelt denna gången, tihi!

Jag har sagt det många gånger, men jag säger det igen; umgås bara med personer som får dig att må bra!
Jag vet inte hur många gånger jag har snackat med vänner som har varit ledsna för att andra vänner inte behandlar dem väl. Och jag säger alltid samma sak; "Varför umgås du med dem om de får dej att inte må bra?" För är det inte därför man har vänner, för att de ska stötta en och få en att känna sej glad?

Jag kan själv känna så ibland, att jag har vänner som bitchar och ska visa sin makt över mej. Eller i alla fall vägrar att ge tillbaka så mycket som de tar. Det tar på ens krafter att umgås med sådana "vänner", och det har jag insett nu på senare tid. Därför försöker jag att välja mina vänner med omsorg och undvika dem som får mej att må dåligt. Gör det du med!

Men det allra värsta är när man har en riktigt, riktigt nära vän, som man älskar på riktigt, som vid vissa tillfällen kan visa prov på sånt här beteende. Man vet inte riktigt vad man ska göra, säger man upp vänskapen har min mist så mycket annat, men fortsätter det mår man inte bra. Och jag är så trött på att alltid behöva snacka allvar med vänner jag älskar, för även om man gör det på ett snällt och rättvist sätt är det fortfarande kritik och många har svårt för att ta det. Jobbigt.

/Elin

ESCADA MAGNETISM

Jag säger bara: HEJA BILDREDIGERINGSPROGRAM när man är sjuk och inte har något att göra!



Nu är det Project Runway på trean, det ska ni väl inte missa?!
Puss! /Elin

ESCADA MAGNETISM

Oh herre min gud.. det snöar ute. Ångest.



Puss! /Elin

ESCADA MAGNETISM

Hampus tyckte att han skulle få vara med i bloggen, och SJÄLVKLART får han det bara för jag tycker om honom så mycket!



Titta, här är vår kära Hampeman! Han hälsar Sven. Och att jag är kung, hihi!
Puss! /Elin

ESCADA MAGNETISM

Ja, det funkar ju uppenbarligen med bloggtrafik.nu, besöksrekord idag!
Eftersom jag inte har något roligt att skriva om kan ni läsa dessa bloggarna ist:
 









Bara att trycka på bilderna för att komma till deras bloggar!
Gud vad jag är snäll som länkar! (h)
Puss! /Elin

ESCADA MAGNETISM

Ja, då alla verkar tycka att det här med Bloggtrafik.se funkar, så bestämde jag mej för att prova det jag också. Det går alltså ut på att få fler läsare till sin blogg.
Vi får väl se hur det går! :)



Puss! /Elin

ESCADA MOON SPARKLE

Tjingeling! Just nu sitter jag och pluggar, e jag inte duktig? Har bestämmt mig att jag måste satsa mer i skolan nu. Ska få iaf vg på detta engelskaprovet ! Ett lycka till skulle passa kanske? (a)

                    

Visst e den söt? Köpte den förra veckan, 50kr ! sjuktbilligt. Älskar den! Men nu måste jag fortsätta plugga om jag ska få ett vg haha puss på er / emmie

ESCADA MAGNETISM

Jag ber verkligen verkligen om ursäkt för dålig uppdatering. Men mår skit, och orkar knappt hålla uppe huvudet i fem minuter, känns som det är sprängfullt av sten. Därför ligger jag mest framför TVn och halvsover.

Puss! /Elin

ESCADA MOON SPARKLE

Hej sötnosar, frisk idag. Gick inte till skolan eftersom hade feber igår och så men imorgon blir det skolan. Jippi. Man har ju saknat den.

Har tänkt på en sak ett tag nu, ni vet sånna personer som hela tiden behöver bekräftelse? Som behöver att någon säger att man e söt, snygg, underbar. Som gör saker för att folk ska säga det. För att få komplimanger. Jag stör mig så sjukt mycket på sånna personer ! Det e så irriterande. Att de gör allt för allt få komplimanger. Tex, åh kolla vad ful jag e idag. Och så säger alla, nä klart du inte e ! eller du e ju sjikt söt! När dom säger saker som inte stämmer för att få uppmärksamhet. åh! blir så sur. Känns verkligen patetiskt. Okej kan erkänna, det e jättekul när ngn säger att man e söt eller så men det e ju inte roligt om man har tvingat fram det. Då vet man inte om det är äkta. Då säger dom det kanske bara för att vara snäll. Blir bara så sur på sånt.
Men ska inte klaga mer, puss på er / emmie


ESCADA MAGNETISM

Bilder från skolan!


Söta pågar. Sebbe och Trullegull!


Corre har gjort lösnaglar, och jag är inte alls avundsjuk, nejdå!


Mina söta krulltottar!

Jag mår så jävla dåligt just nu, huvudvärk och en massa skit som hänt.
Puss! /Elin

ESCADA MAGNETISM

Årets första lussebulle!




Nu måste jag rusa, Linus väntar på busshållplatsen i regnet. Stackarn, haha!
Puss! /Elin

ESCADA MAGNETISM

Sitter i skolan, men ska hem nu. Sen ska jag nog hem till Linus. :)
Puss! /Elin

ESCADA MAGNETISM

Haft fullt upp, därav den dåliga uppdateringen. Först restaurang och allt sånt, va väl hemma därifrån vid halv 7. Sen stallet och sen en massa plugg. Som den idiot jag är fick pappa förklara all min matte för mej tre gånger. Men nu är det bara NO:n klar, yey!

Lite bilder på min fina släkt:

Min äldsta kusin och mammas mosters man saknas.


HAHA, världens sötaste bror eller? :d


Grattis mormor! :)

Nu blir det som sagt NO. Massa massa NO. WIHO!
Puss! /Elin

ESCADA MAGNETISM

Hej! Tänkte bara säga att jag har röda naglar.




Nu blir det restaurang med släkten. Mormor fyller 70!
Puss! /Elin

ESCADA MAGNETISM

Jag fick ett linne av Emmie häromdagen som hon inte använde. Riktigt fint, eller hur?


Syns lite dåligt på bild bara, attans!

Tack gumman!
Puss! /Elin


ESCADA MAGNETISM

Faktiskt riktigt kul kväll igår, tack för det alla :)
Träffade först Maria, sen drog vi hem till Johan där det va en massa trevligt folk. Va väl hemma runt tolv sen tror jag :)
Tog dock inga bilder, fy på mej :(

Och älskling är sjuuuuk, buhu! KRYYYYA!

(och för alla er som nu inte fattade det, så har jag alltså ritat en termometer)

Nu ska jag göra vid mej, för sen blir det restaurang med släkten.
Puss! /Elin

RSS 2.0