HYLLERUPP

"its okay, i know how to handle it. im pretty used to it right now."

Kuuuunde inte sagt det bättre själv.
Godnattpuss! /Elin


HYLLERUPP

Passade på att köpa två nagellack när jag ändå var i stan för att växla pengar inför resan. Ett gult från Viva la diva och ett svart från H&M.



Puss! /Elin


HYLLERUPP

Full rulle hela dagen. Jobb, stan, baka, packa osv osv.
Tänkte bjuda mina kära kollegor på fika eftersom det är min sista dag imorgon. Ser inte mycket ut för världen, MEN, vi får hoppas den smakar bra i alla fall. Gör den inte det slipper jag ju i alla fall skämmas, eftersom jag sticker sen, hehe!




Den ser faktiskt förjävla äcklig ut på bilden.. fast mamma har fixat den nu, så nu ser den ätbar ut igen..

Puss! /Elin


HYLLERUPP

Träffade Julia, Ida, Danne, Emmie & John i stan. Kom hem ganska precis.


Jag


Emmie & John. Bilden är inzoomad, därav storleken och den dåliga kvalitén.

Nu ska jag nanna. Jobb imorgon!
Puss! /Elin

HISSTRAPPA

Mina nyckelben är helt sönderbrända, fast jag tog solkräm, riktigt illa. Gröningen sen stranden med Charlotte sen john. Träffade också ahmed, nima och måns.
Skitskönt i vattnet för att vara i sverige, om vi då inte räknar med gröningen. Och om tre dagar blir det kreta, och hoppas fan att det är varmt där, annars blir det poolen 24/7.

Stack ner till stan vid halv nio och träffa julia, ida, danne och elin. Sen stack jag och elin och träffade john ett tag. Elin lägger väl in bilder sen skulle jag tro.

Nu blir det sängen snart, sov typ 4 timmar i natt. Kunde icke somna, bloggar imorgon.

                      

pussgodnatt / emmie


HISSTRAPPA

Om inte jag skulle haft sommarkortet skulle jag vara helt pank! Jag har åkt buss åtta gånger idag vilket skulle bli sådär.. 88 kr ! om jag nu har räknat rätt. Och kortet kostade väl typ, fyrahundra eller något? inte för jag har betalat det, men i alla fall !

nähe, tänkte kopiera en bild från google, men det funka inte riktigt som jag tänkt mig, skitsamma. Tummen upp för sommarkortet ! (y)

puss / emmie


HYLLERUPP

Höll på att börja böla idag på jobbet, SÅ trött var jag på att städa. Som tur var fick jag göra lite annat sen, så nu känns det okej igen.

Lite nya grejer:


Ett armband från mamma, fint va?


Vattenfast mascara. Blir bra till Kreta, hehe

Nu drar jag ner till stan och träffar några små vänner.
Puss! /Elin

HISSTRAPPA

Lovade dompan att jag skulle lägga upp den här. Så varsegod ! Fan duktig han är ändå, ser fett svårt ut!!!



Aja, nu måste jag sova. puss ! / emmie

HYLLERUPP

700kr i uthämtad lön för att jag hjälpte till med ponnyridningen för någon vecka sedan, 100kr av mormor för att vi ska till Kreta och så veckopengen av pappa på 100kr. Nästan tusen spänn just like that! Gissa vem som ska shoppa imorgon.. hihihih, lovely!



Nu blir det bingen, jobb imorgon också. Wihoo..
Puss! /Elin

Anonym: Hur länge får ni vara ute på kvällarna? :)
Svar: Det beror på vad vi ska göra, och vilken tid vi ska upp dagen efter. Men Emmie runt 11-halv 12 och jag runt 12- halv 1.

HYLLERUPP

Emmie kom och hälsade på mej i stallet, när jag som bäst höll på att longera min lille pålle. Bad Emmie fota lite. Lägg märke till min snygga outfit. Vanliga kläder, utsläppt hår och solbrillor matchat med ridkängor. Vad gör man inte för att rädda sina älskade sneakers från ridbane-damm liksom?



Puss! /Elin

HISSTRAPPA

Jag suger på att uppdatera känner jag.. Men har faktiskt knappt varit hemma idag. Först frukost och shoppa med pappa ju, sen stranden med brudarna och emil. Shoppa med julia, hem och laga mat, till stallet med elin och sen träffa några. Och nu hoppa jag precis ut ur duschen.

Tråkigt inlägg men aja,
ska försöka få med kameran imorgon. Blir stranden med charlotte. Nu ska jag sova för ska till sjukgymnasten vid tio, great ! puss / emmie

HYLLERUPP

Välkommen till bloggen med sämst uppdatering. Dagarna fylls med annat och bloggen hinns inte riktigt med. Idag: jobb, fika hos mormor, stallet, träffa Emmie. Späckat schema med andra ord.

Idag fick jag våttorka hyllor i fyra timmar på jobbet. Mina naglar ser ut som en lantbrukares, äckligt svarta med avbrutna naglar. Nagellack är bara att glömma..


Min söta bror hemma hos mormor. Visserligen har han stora likheter med en groda på den här bilden, men egentligen är han en riktigt liten gulleplutt, hähä!

Puss! /Elin

HISSTRAPPA

Godmorgon, har inte tid att blogga egentligen för jag har rätt brottom har det förra inlägget bara försvann. Men skitsamma. Nu ska jag snart ner i stan och äta frukost och shoppa med pappa. Efter blir det stranden med mina brudar. Sen shoppa med julia. Och detta ska jag hinna på " dagen ". Ska försöka få tag i elin senare ikväll.

Nu måste jag sticka, puss ! / emmie

HYLLERUPP

Då taggar vi inför jobb imorgon dådå! Eller.. inte.

Blä. Godnatt.
Puss! /Elin

HYLLERUPP

Ännu några "härliga" bilder från midsommar..


Olivia, jag och Lukas




Vi blev lite lost efter att ha hoppat av på Maria station så under tiden vi väntade på att killarna skulle hämta oss roade vi oss själva. Olivia och jag.

Haha, detta var bara en bråkdel av bilderna. Gissa vem som var med på flest bilder i det albumet på Facebook? Jag såklart. Antar att jag måste känt mej jävligt snygg i fredags med tanke på att jag i princip slängde mej framför varenda kamera jag såg. Sånt man ångrar lite senare..
Puss! /Elin

HYLLERUPP

Man lägger kameran på skrivbordet innan man går och lägger sej och när man tittar på kameran på morgonen hittar man följande bild. Nå, bör familjen känna sej lite lagom misstänkt eller?



Nu drar jag upp till stallet och rider.
Puss! /Elin

HYLLERUPP

skrämmande att jag vet exakt vad du gör och inte gör just nu, va?

Puss! /Elin

HYLLERUPP

Sex and the city 2 var helt sjukt jävla underbart bra. Jag grät, skrek och skrattade om vartannat. Man brukar ju säga att första filmen alltid är bättre än den andra, men här får jag nog faktiskt säga att det är tvärtom.

Efter bion drog jag och Emmie oss mot Gröningen och träffade några killkompisar, sedan köpte vi lite mat på MC innan vi stack hem till Emmie. Bra kväll, ibland är ens bästa vän nog allt man behöver.






Emmie vrickade foten inne på bion. Snuttan!

Puss! /Elin


Damn girl, cant you see youre driving him ...

Damn girl, cant you see youre driving him crazy?


HYLLERUPP

Åker ner till stan nu och glor på bio med Emmie, sedan får vi se vad som händer efter det. Hörs imorgon!

Puss! /Elin


HYLLERUPP

Igår: Stack hem till André tillsammans med Maria och Emmie. Folket började droppa in efter någon halvtimme så efter ett tag var vi väl runt tjugo stycken. Vid tio-halv elva drog jag, Julia och Olivia till Maria Park och träffade ett gäng killar där. Blev en rätt bra midsommar faktiskt :)

Några bilder:


Lukas och Emmie


Emmie och jag. Haha, alltid dessa spegelbilder!


Olivia och jag


Ganska ohärlig bild ändå. Olivia, jag och Nettan, fett go tjej!


Haha, Oscar var pimp!

Lägger nog in fler bilder sen, om jag kan sno några snygga av Julia, hehe.
Puss! /Elin


HYLLERUPP

Lagom tills jag skulle posta de här bilderna innan jag stack igårkväll började hela datan hacka, så det sket sej. Såhär såg jag i alla fall ut igår. Om vi plussar på en jeansjacka, ett par stora ringar i öronen och svarta högklackade sandaler vill säga.





Sticker ut och träffar Emmie ett tag nu, behöver verkligen snacka. Ska försöka lägga in bilderna från igårkväll lite senare idag.
Puss! /Elin

HYLLERUPP

Anledningen till varför jag gillar midsommar:





Puss! /Elin

HYLLERUPP

Gula bågar på ett par annars snygga solglasögon kändes inte helt ok. Tänkt och gjort, fram med markeringspennan och vips, så hade jag ett par helsvarta brillor!



                    |
                    |
                    V



Blixten ville inte riktigt fungera..
Puss! /Elin

HISSTRAPPA

Juste ! Igår när jag skulle ta bussen hem träffade jag min gammla kompis lina. Så jävla längesen vi träffades. Vi bodde på samma gård när vi va små sen flyttade jag och vi höll kontakten ett tag men det blev som det blev. Men så jävla mysigt att snacka gammla minnen från när vi va små. 

                                
                                   Jag, min bror, pontus och lina när vi va små

Nu ska jag sticka och träffa julia så hon kan få sin present. pussen ! / emmie


HISSTRAPPA

Godmorgon och glad midsommar på er ! Pallar inte att det var skitfint väder igår och idag är det hur muligt som helst och det ser ut att börja regna när som! 

                                           

Igår när jag och maria skulle till stan för att träffa några stycken. Så skulle jag ta med presenten till julia. Tror ni då inte jag glömmer den? Och det blir värre.. Jag och maria satt och vänta på bussen vid sundspärlan typ, när vi har hoppat på bussen och den har kört ett tag, då har jag glömt min påse på busshållplatsen! Verkligen tummen upp!

Aja, vi stack sen till jocke som bodde typ nära maxi. På natten snackade jag och john i tele nästan två timmar, det blir icke billigt, förlåt !

Nu ska jag få tag i julia så hon kan få sin present. Puss ! / emmie

HYLLERUPP

Äntligen en fungerande data! Sitter hemma hos en kompis med en lite folk. Ska försöka blogga med bilder imorgon.

Puss! /Elin

HISSTRAPPA

Man känner sig lagom pigg när man har sovit fyra-fem timmar och ska träna. Fyfan, har inte lust just nu, men bätte att sticka dit så man kan bli lite smal nu till kreta!

Ska bara slänga på mig lite kläder sen blir det bussen ner till stan. Bloggar senare, puss / emmie

HISSTRAPPA

Snacka om dålig uppdatering när inte elin bloggar " på riktigt ". Just nu är jag riktigt förbannad så tänke bara skriva grattis till min älskling som blir 15 om några minuter. Älskar dig enormt gumman! 

                            

Nu ska jag ringa henne! puss / emmie

HYLLERUPP

Jag vet vad jag vill ha
och jag vet att jag vill ha det nu


Pussgodnatt! /Elin

HYLLERUPP



Gick in en sväng på Gina Tricot
när vi ändå var i stan och kom ut med den/de här.
Nypris: 90kr
Mitt pris: 20kr

Detta tack vare att den var sönder, innerdelen av ringen var lös. Men vad gör det liksom? Nu fick jag ju TVÅ ringar istället för en. Gött!
Puss! /Elin




HYLLERUPP

Idag stack jag, min något onda hals och enorma trötthet till trots, ner i stan och träffade Emmie, Ida, Maria, Ahmed och Anton. Drog hem vid åttatiden för att hinna duscha och äta i lugn och ro innan läggdags.

Några bilder:


Anton & Maria


Emmie & Ahmed

Puss! /Elin


HYLLERUPP

Igårkväll fick jag nog av att sitta hemma, så jag stack ner till Gröningen och träffade de på bilden nedan och några till. På bilden (som förövrigt är hemsk!) : jag, Julia, Norea, Lukas & Johan.



Puss! /Elin

HYLLERUPP

Just det, en sån här snygg hjälm får jag ha på mej också. Känner mej pretty much as Byggare Bob, haha!



Idag råkade jag orsaka en katastrof
(som en av de anställda uttryckte det) på jobbet. Jag råkade hälla vatten i en behållare med olja, som tydligen absolut inte fick lov att vara i kontakt med vatten. Great liksom. Men, som den snälla och rara lilla flicka jag är, lyckades jag snacka mej ur det, hehe!
Puss! /Elin

HYLLERUPP

Har fått låna pappas data, så äntligen kan jag blogga ordentligt. Kommer att posta en jäkla massa inlägg på rad nu, vet ju trots allt inte när jag får tillgång till fungerande internet nästa gång. Mitt eget internet kommer liksom inte att vara fixat förrän nästa vecka, suck!

Har jobbat i tre dagar nu, och måste faktiskt säga att jag trivs jättebra. Tiden går fort och alla är snälla mot mej. Dock har jag nog aldrig känt mej så okvinnlig som jag gör på jobbet. Kolla bara in kläderna liksom..



Och då ska vi inte ens prata om skorna..




Puss! /Elin

HISSTRAPPA

Är riktigt stressad men ska väl hinna blogga lite snabbt i alla fall.

Igår: Blev det fika med farmor och mamma på förmiddagen och sen hem och sova. Sen blev det ner i stan och träffa maria och ida sen stack vi till gröningen och va där ungefär hela kvällen med massa olika folk.

Idag: Ska jag ner i stan och träffa ahmed och göra en sak som jag inte tänker skriva här. ( misstolka inte ! ) Så nu måste jag skynda mig, så han ska slippa vänta på mig, vilket han brukar få göra.

Tyvär har min kamera dött men ska försöka hitta laddaren så jag kan lägga in bilder från dagarna som har gått.

Puss ! / emmie

Internet verkar ha bestämt sej för att i...

Internet verkar ha bestämt sej för att inte fungera idag, så kan inte blogga från datan, och därmed inte heller lägga in några bilder. Ska ge det ett försök till lite senare, sen ger jag upp. Nu ska jag lägga mej på soffan, jag är helt slutkörd efter jobbet idag. Puss! /Elin (bloggat från mobilen)


HYLLERUPP

Säg inget annat än att jag har en sjuhelvetes fin vän..



(laddar in fler bilder imorgon kväll, de vill inte samarbeta med mej)

Nu ska jag gå och lägga mej. Första dagen på sommarjobbet tomorrow. Woho, wish me luck!
Puss! /Elin

HYLLERUPP

Oj, skulle publicerats vid åttatiden:

Hemma efter en sjukt lång dag. Var i stallet redan kl. 9, sedan åkte vi iväg till Fågelparken och jobbade där ända till kl. 5. Sedan var det bara tillbaka till stallet igen för att ta hand om min egen häst. Kom inte hem förrän vid halv åtta eller något, så jag är rätt slut.


Hästen som jag ledde- Knatte


Josefin & Mulle

Där fanns faktiskt en del roliga djur på Fågelparken, inte bara en massa skräniga papegojor, vilket man kan tro.








Nu ska jag gå ut och träffa Emmie en stund.
Puss! /Elin

HISSTRAPPA

Godmorgon! Har faktiskt varit uppe sen 10 och då stack jag ut och sprang , reedigt stolt. Sen hem duscha och nu sitter man här och får inte ett skit gjort.

Nu måste jag dock göra ve mig för ska kanske ner i stan senare. Pussen ! / emmie

HISSTRAPPA

Känns inte som en underbar idé att vara uppe nu om man ska ut och springa tidigt imorgon..

Fick träffa elins lilla pålle idag. Och helt otroligt ville hon inte äta mig idag, vi är påväg till en bätte relation skulle jag kunna tro haha. Efter stallet stack jag hem och sen till julia. Inget speciellt idag.

Lovade att lägga upp bilder ifrån igår men när jag kollade egenom dom nu så var det bara en som kuned visas för allmänheten..

                   
Man ser inte så bra och jag har ingen lust att redigera bilden nu men vi står och pekar på regnet.

Nu ska jag sova, pussgodnatt / emmie

                                           Detta kan sluta som något bra


HYLLERUPP

Tänkte gå och lägga mej nu alldeles strax. Fast ska nog läsa lite i någon av böckerna jag lånade av Emmie innan jag somnar. Längesen jag läste en bok nu faktiskt. I femman-sexan var jag en riktig boknörd och kunde lätt läsa 4-5 böcker under en veckas lov. Det har jag dock lagt av med nu, och läser bara ibland om jag fått tag i en riiiiiktigt bra bok.



Ska vara i stallet kl. 9 imorgonbitti, för att sedan åka till Fågelparken med stallets shettisar och hjälpa till med ponnyridningen där. Ska bli rätt kul faktiskt! Och då menar jag faktiskt inte bara själva grejen att jag tjänar pengar, haha!
Puss! /Elin

"Älskling, du kan orden jag har sagt så många gånger förr
 Berätta vad det är du känner, berätta vad det är du vill
 Ovissheten är det som plågar mig mest'


HYLLERUPP

Jag gör som Essie och kör "5 sanningar" i brist på annat:



- Jag älskar att sjunga. Dvs. sålänge jag slipper sjunga inför publik eller betygsätts,
  det blir jag bara nervös av och då låter det rent ut sagt förjävligt.

- Jag har svårt för att fastna för killar, men om jag väl gör det kan det hålla i
  sej läääänge.

- Det jag absolut helst vill ändra på min kropp är min näsa, midja och hår

- Jag har mycket åsikter och vet för det mesta vad jag vill, tyvärr är jag dock
  ofta alldeles för feg för att våga satsa och göra något åt saken.

- Jag är väldigt seriös när det gäller förhållanden, och har därför inte haft mer
  än ett. Jag hatar att gå för fort fram och blir aldrig tillsammans med någon förrän
  det känns rätt till 100%.

Puss! /Elin

HYLLERUPP

Måste bara påpeka att den här pinnen som jag och Emmie hittade innan idag är förjävla lik en krokodil.



Var faktiskt sjukt skönt att vara i stallet så pass sent. Där var inte en kotte i närheten, och eftersom jag ändå inte hade lust att göra något ikväll kunde jag ta hur lång tid på mej jag ville. Red ut barbacka en lång runda och pysslade lite extra i stallet.
Puss! /Elin

HISSTRAPPA

Sitter just nu hos julia. När jag kommer hem lägger jag in bilder från igår. Hörs senare, puss / emmie

HYLLERUPP

Stack bort en liten sväng till stallet för att hälsa på min häst. Sen var vi ute och träffade Philip en liten stund, innan jag stack hem och Emmie till stan.


Emmie & Piggy


Jag och min lilla älskling


När vi ändå var i stallet passade vi på att hälsa på shetlandsponnyerna också. Inser ni hur små de är? Så jävla söta! På bilden är det Emmie & Ludde.

Nu ska jag upp till stallet igen. Denna gången ska jag dock rida.
Puss! /Elin

Maria: Var har du köpt det orange-färgade nagellacket?
Svar: Det är från Depend :)


SPORTY SPICE

Gårkvällen var ganska fail i början, men slutade bra hemma hos Emmie, där jag har sovit inatt. Nu ska vi käka frukost utomhus, och så har jag lovat Emmie att hon ska få träffa min häst sen, haha!

Puss! /Elin


SPORTY SPICE

Nu drar jag hem till Adam, hörs tomorrow!

Puss! /Elin

BABY SPICE

Hittade kameran, Va i stort behöv av shorts så fick två, och det kan behövas när jag och bby stick till kreata om två veckor !

                      
                                                 199 kr st på gina

                                                                             
       Båda köpta på vera moda, linnet kosta 179 tror jag och fick tröjan för 80. Älska rea !

Nu ska jag fixa mig sen bär det av någonstans, puss på er / emmie

BABY SPICE

Kom precis hem efter en lång dag i stan med mammsen. Först blev det lite shopping sen äta thai box. Mamma va lite skeptisk på att äta thai box, måste jag säga.

Sen träffade jag maria, ida och olivia lite snabbt. Hade tyvär inte med mig kameran men ska försöka hitta den nu.
Puss ! / emmie

SPORTY SPICE

Jag ligger tydligen på samma mognadsnivå som en femåring. För jag antar att det är dem som 5kronors ringar från ICA riktar sej till..?



Puss! /Elin

SPORTY SPICE

Och så lite bilder på vad jag fick med mej hem från Malmö igår då! Fick både klänningen och solglasögonen för totalt 140kr. Passade min plånbok perfekt!









Jag ska hjälpa till med ponnyridning i Fågelparken på söndag, för att tjäna ihop lite fickpengar. Så nu ska jag upp till stallet och duscha några shettisar, så att de är rena och fina tills på söndag, haha!
Puss! /Elin

SPORTY SPICE

Gårdagen:
- Upp klockan sju
- Åka till polisen och fixa pass
- Städa
- Tåg till Malmö vid tre
- Yra rundor i hela stan utan att hitta en enda butik
- Äta MC
- En timmes powershopping
- Tåget till Helsingborg
- Åka till Dalhem och hämta Moas mobil som var på vift där
- Åka tillbaka till stan och träffa Thomas och hans kompisar en liten stund
- Bussen till Ramlösa
- Träffa Emmie, Maria och Julia
- Hem till Emmie
- Hem och sova

Puh, vilken jävla dag!


Det var sjukt varmt i Malmö, och det enda stället med skugga var mitt på gatan utanför Monki, så där slog vi oss ner, hehe!


Outfit. Hade dock inte jackan på hela tiden, då hade jag nog lökat ihjäl. -.-

Puss! /Elin


SPORTY SPICE

Är helt slut i huvudet nu, varit uppe sen kl 7. Först Malmö, sedan till Dalhem, sedan träffa Thomas och hans kompisar lite snabbt, sedan till Ramlösa och nu sitter jag hemma hos Emmie. Hörs imorgon, då får ni lite bilder från dagen.

Puss! /Elin

SPORTY SPICE

Nu pyser jag till Malmö med Moa och Sofia. GÖTT!


Ängel


Djävul

Fråga inte om bilderna, för jag har ingen aning om varför jag trodde att de skulle vara kul att titta på.
Puss! /Elin

SPORTY SPICE

Hemma hos Julia igår innan vi stack till Gröningen:

Elin: - "Fyfan vad snyggt nagellack, snääääälla, kan jag få låna?"
Julia: - "Elin, du har ett exakt likadant hemma, men visst, måla du.."

Vart fan har det tagit vägen? Jag vill ha det nagellacket GENAST!



Puss! /Elin


SPORTY SPICE

louise: hur fixar man en snygg banner eliin? :)
Svar: Jaa-a du, beror ju på vad man själv tycker är snyggt, haha! Men jag har i alla fall använt mej av ett gammalt program, Adobe Photoshop Elements 3.0, så det behövs verkligen inga high tech-program för att lyckas göra en header. Lär dej grunderna i programmet och prova dej fram, det gjorde jag! :)

Puss! /Elin

SPORTY SPICE

Åkte ner till stan igårkväll med Julia, Maria och Emmie. Köpte thaimat och gick sen bort till Gröningen (för er som inte bor i HBG, Gröningen är som en stor gräsmatta precis nere vid vattnet, som fungerar som samlingsplats under somrarna). Träffade sen lite folk som vi grillade med. Mysig kväll, tills det blev så kallt att jag fick dra hem, haha!


Julia, jag, Alexandra och så Moa där bakom mej, haha!

Var och tog passfoto imorse. Seriöst, har inte skrattat så mycket på länge, det var det fulaste jag sett alltså. Och detta foto ska jag alltså leva med i fem år. Kul och så ju..
Puss! /Elin

Är på Gröningen med en massa folk. Ska doc...

Är på Gröningen med en massa folk. Ska dock dra snart, det är sjukt kallt ute. Puss! /Elin (bloggat från mobilen)


SPORTY SPICE

Ska hjälpa mamma nu genom att cykla iväg och handla lite mat, sedan träffa Emmie och Dompan ett tag. Får se vad jag hittar på ikväll, hehe!




Eftersom mitt hår fick ta så mycket stryk igår (hårfön, plattång, locktång, vax, hårspray- you name it) lät jag bli att göra så mycket med det idag efter jag duschat, så idag kör vi på mega-krull, haha!

Puss! /Elin

SPORTY SPICE

Så, då var grundskolan över. Tiden på Kunskapsskolan över. Tiden med världens bästa 9:1 över. Har inte riktigt förstått det än, det känns verkligen som att vi bara ska ha någon veckas lov och snart ska ses igen. Men aldrig mer, inte alls på samma sätt. Känns både underbart och förjävligt.

Bilder från middagen:


Jag, Sofia och Moa med vår underbara lärare Karin.


Maten


HAHAHAHAHAH! Max & Essie

Orkar inte lägga in alla bilder här, resten hittar ni på Facebook.
Puss! /Elin


SPORTY SPICE

Hemma nu! Sov ju hos Moa inatt och sen imorse var det raka vägen till tandläkaren (där det visade sej att jag hade början till fyra hål, whoops! Listerine nästa!). Jag hade inte med något ombyte, så gissa om folk stirrade på mej när jag klampade in i väntrummet i finklänning och små sandaletter, hahaha!

Efter skolavslutningen igår (på dagen alltså) stack jag, Moa och Sofia ner i stan. Hade tänkt att vi skulle fika, men vi blev akut sugna på kycklingsallad så vi drog oss till Graffitti.



Passade även på att köpa ett par öronhängen jag kunde ha till avslutningsmiddagen på kvällen. Fina va?



Puss! /Elin

SPORTY SPICE

Avslutningsmiddag, träffa Thomas och hans kompisar, MC, hem till Moa med Sofia. Vi däckar nog inom kort.

Puss! /Elin

SPORTY SPICE

Jag är helt överlycklig, jag lyckades ta hem alla de 320 p som ger en det högsta betyget man kan få i grundskolan! Jag hade räknat med mellan 305 och 315 poäng, så när rektorn ropade ut mitt namn som en av de fyra som skulle få stipendie för sina betyg blev jag skitförvånad. Men fyfan vad glad jag är!


Diplom (stipendie), presentkort & betyg

Nu har jag panik. Ska vara i stan om tjugo minuter och mamma är inte klar än. Nu blir det avslutningsmiddag, sedan fest och sen sover jag hos Moa. Hörs imorgon!
Puss! /Elin

SPORTY SPICE

Detta skulle postats imorse, men helt plötsligt la datan av så hann aldrig publicera det. Men här kommer det!

Skolavslutning snart, och jag har för en gångs skull sluppit stressa.







Puss! /Elin


BABY SPICE

Om 18/17 dagar ( beroende på hur man räknar ) sticker jag och elin ( och mina föräldrar ) till kreata !!! Så jävla underbart ! Jag menar, sticka utomlands, sola, bada, elin. Hur kan det bli bättre ?! lovely! 

             
                                          Vårt hotell, tagga tagga !!

Nu ska jag sova, middag med farmor, max och sofia imorgon på tegel. Pussen / emmie


SPORTY SPICE

Fick reda på idag att jag fått sommarjobb också. Känns skitbra, lite extrapengar är skönt på sommaren. Mitt jobb är dock mindre kul, ska jobba i någon form av förråd på Öresundskraft där jag är tvungen att bära hjälm. Det är allt jag vet om det. Börjar bli lite nervös nu, haha!

                             
Nu ska jag göra vid mej för sängen. Skolavslutning och avslutningsmiddag imorgon så förvänta er inte någon superbra uppdatering!
Puss! /Elin

SPORTY SPICE

2 juli - Kreta med Emmiebästavän. Bokat idag. Mindre än en månad kvar.
                                                          Fyfan vad jag längtar!




Puss! /Elin


SPORTY SPICE



Jag är värd glass (i stora lass hehehe!), för den där paddlingen var inte till att leka med alltså. Att paddla, klättra och allmänt anstränga sina stackars axlar non stop i fyra timmar tar på krafterna. Puh!

Puss! /Elin


SPORTY SPICE

En sak till innan jag lägger mej! Efter en kik på Julias blogg insåg jag vilken dålig kompis jag är som inte bloggat om Marias födelsedag som var igår. Jag var tyvärr inte med och firade, men hoppas du hade det bäst i alla fall gumman!


Insåg precis att jag har väldigt, vääädigt få bilder på Maria, men denna tyckte jag va söt!

Nu SKA jag sova.
Puss! /Elin


SPORTY SPICE

Träffade Emmie, Linus och Johan ett tag. Linus det puckot har gått och slått ut sina tänder, så för tillfället får han ha såna wannabe silver-tänder. Såg rätt coolt ut ändå, haha!



Är helt slut i hela huvudet nu, så ska alldeles strax lägga mej.
Puss! /Elin

SPORTY SPICE

Väldigt, väldigt ovettig dag idag får jag säga, inte gjort ett skit. Nu ska jag dock träffa Emmie och Linus. Bloggar kanske senare idag. Om inte, så hörs vi inte förrän imorgon kväll, för imorgon ska jag paddla kanot med min klass. Uh-oooh..


Loffedag.

Puss! /Elin

SPORTY SPICE

Sitter och kollar på en massa studentbilder på Facebook. Jag vill också ta studenten. Jag vill också springa runt i en töntig mössa och blåsa i visselpipor. Jag vill också vara sådär överdrivet jävla skitlycklig. Fyfan vad kul!

Puss! /Elin


SPORTY SPICE

Pallar inte att när klockan var kvart över tio imorse hade jag redan hunnit jobba + åka till stallet och rida + äta frukost + bädda. Snacka om att vara ambitiös..
Sedan dess har jag bara dött på soffan typ, haha!

Gårkvällen blev i alla fall jättebra. Stack hem till Andreas med Calle, Rasmus och Amelie. Killarna skulle först leka grillmästare och grilla kotletter, och efter det badade vi jaccuzzi. Skiiiitskönt!


Rasmus, Calle, Amelie och Andreas.


Andreas och Amelie, gullungar!

Puss! /Elin

MEDIA

Nu hänger jag med en killkompis till Ramlösa och badar jaccuzzi hemma hos en kille där. Gillas! Ingen mer uppdatering idag vill säga.

Puss! /Elin

MEDIA

Efter studentfesten blev det Sundspärlan med min älskling!






Jag och fina, fina Emmie!

Pallar inte att jag suttit och lökat framför datan exakt hela dagen. Aja, man mår som man förtjänar!
Puss! /Elin

MEDIA

Sen hem till min kusin på studentfest.



Puss! /Elin

MEDIA

När vi kollade på min kusins utspring:

Mina fina kusiner!


Haha, lagom lastad..

Puss! /Elin

MEDIA

Efter lite förfest drar jag och Emmie till Sundspärlan nu alldeles snart!

Puss! /Elin

MEDIA

Kul kväll igår! Lägger upp några bilder här, resten hittar ni på Facebook typ imorgon!


Lite folk


Jaa-a..


Jag och Kevin


Jag, Lukas och Måns


Toalettbilder är ett måste! Jag och Karro

Var ledig från skolan idag, eftersom jag var tvungen att hinna en runda till stallet innan vi ska på student. Så det är vad jag ska nu, ska försöka blogga senare.
Puss! /Elin

MEDIA

Allt skolarbete slut, en bra anledning till att fira. Så nu drar jag på fest!

Puss! /Elin


MEDIA

En eftermiddag mitt i veckan:
- Emmie
- Onyttigheter
- Pelle Svanslös



Ja, varför inte?
Puss! /Elin

Sitter hemma hos Emmie och glor film, blog...

Sitter hemma hos Emmie och glor film, bloggar sen. Puss! /Elin (bloggat från mobilen)


MEDIA

Har inte så mycket att blogga om, mina dagar består mest av plugg och vänner. Och en hel del tankar som behöver redas ut. Ska ändå försöka hålla igång bloggen, men lovar inte för mycket.

Puss! /Elin

MEDIA

När vi var på Gröningen i lördags kom det fram en helt random kille och började trolla för oss. Videon är i rätt kass kvalité eftersom det var så pass mörkt, men ni hör ju i alla fall! Fetecoolt, hehe!



Puss! /Elin

MEDIA

Efter ännu en skoldag med stenhårt matteplugg (prov imorgon, fyfan) blev det stan med först Moa och Sofia, och sen med Julia. Har precis ätit lite och nu ska jag upp till stallet en sväng innan ännu mer plugg väntar..




Fina Julia. Och ja, det är en godis hon har i munnen.

Puss! /Elin

MEDIA

Jag har Elin, 5års drömliv.
Jag har också Elin, 16års förvirrande verklighet.

Godnatt! /Elin

MEDIA

Vad löjligt glad man kan bli av att hitta ett gammalt favoritnagellack i en byrålåda.



Puss! /Elin

MEDIA

Minns ni att jag skrev i lördags att jag lagt undan två BHar? Var och hämtade ut dem idag, så nu är jag glad. Underkläder är nog fanimej bland det roligaste man kan shoppa faktiskt. Hihi!





Ni glömmer väl inte att Top Model visas på TV3 just nu va? Nä, tänkte väl det.
Puss! /Elin


Varit i stan med Julia hela eftermiddagen....

Varit i stan med Julia hela eftermiddagen. Nu sitter jag och Emmie på bussen hem till mej. Bloggar sen. Puss! /Elin


MEDIA

Vill ha tid att fundera på vad jag innerst inne verkligen vill
Vill inte behöva blanda mina känslor med x och y
Hatar att känna mej pressad
Älskar att bara leva

Fan ta skolan. Snart slut. Äntligen.
Puss! /Elin

MEDIA

Underbara älskade!





Ska ut och träffa Maria och Emmie ett litet tag, sedan plugga matte. Kul och så ju..
Puss! /Elin

MEDIA

Lite bilder på några fåtal av de vi träffade igår:


Sofia & Moa, som körde samma pose som..


.. Nima & Affe. Haha! Ingen tycker om mej när jag tar fram kameran :(


Dompan & Emmie


Söta, söta Lotten & jag

Nu blir det stallet. Jag och Karro tänkte rida ut en sväng och snacka skit, hehe.
Puss! /Elin

MEDIA

Ojsan, detta inlägget skulle jag ha postat igårkväll innan jag stack, men verkade som att jag råkade trycka på "Spara som utkast" istället för "Spara och publicera". Aja, här kommer det i alla fall!

Nu har jag bytt om och är redo för en kväll på Gröningen med en massa folk.



Hörs imorgon!
Puss! /Elin

MEDIA



Blev inget shoppat för min del idag. La dock undan två BHar som jag ska hämta på måndag. Hihih, sjukt fina är dom!
Puss! /Elin

MEDIA

Nämme'! Se vad jag hittade på Facebook; en bild från igår när vi spelade beachhandboll!



Bilden snodde jag från Johanna, hon som är inringad i rosa. Den andra inringade är då jag, hehe. Nu sticker jag ner på stan med Emmie och shoppar. Naaaajs!
Puss! /Elin

66

Blev en rätt bra kväll igår, även om vissa saker kanske gick en aning överstyr.
Det var mest Julia som höll i kameran igårkväll, så mestadels var det egobilder på min kamera när jag kollade imorse, haha! Men här kommer några av de andra:


Jag fick stränga order av både Adam & Julia (de på bilden) att den här bilden skulle in på bloggen! Haha!


Maria, Frederic & Ida

Bilderna på de andra bör nog inte läggas in, så vi skiter i det, haha!
Puss! /Elin

66

Nu drar jag och ett helt gäng tjejpolare hem till Thomas och hans kompisar.




Ursäkta bimbo-posen , men ni måste ju se mina armband och ringar liksom? Daah..

Puss! /Elin

66

Vet att jag lagt upp något liknande inlägg för inte så länge sen, men den bilden började fucka sej och ville inte visas, så här kommer det igen.
För er som inte visste det har jag helt sjukt lockigt hår, som jag dock plattar varenda dag. Före och efter:

Före


Efter (här är det dock lite mer plattat än vanligt, men lugg plattas alltid)


Tacka vet jag plattänger!
Puss! /Elin

66

Några blåmärken och en stukad tå rikare är jag nu hemma från beachhandbollen. Eller ja, jag har varit det ett tag men i alla fall. Måste säga att det varit en sjukt bra dag, det var verkligen skitkul att spela och det gick väl ganska hyfsat. Vi började bra med att vinna våra två första matcher, sen loosade vi tyvärr de andra. Men skit i det, vi var bäst i alla fall, haha!


Min tröja som Johanna så snyggt tejpade mitt nr på, haha!

Puss! /Elin


66

Jag ska spela beachhandboll med skolan imorgon. Jag kan inte en enda regel. Verkar lovande!



Hoppas i alla fall på fint väder så at jag kan få lite färg.
Puss! /Elin

66

Var det någon som länkade till oss igår eller något? För hur kan det vara så stor skillnad på besökarantalet på bara några dagar?



Nu: stallet, omgång 2 för idag!
Puss! /Elin

66

Har bara ett matteprov kvar i skolan nu, sedan är det slut med skolarbete för min del. Sjukt skönt!
Var precis uppe i stallet och plockade in min häst från hagen. Hon såg så glad ut där hon gick i en hage med gräs upp till knäna att det var synd att plocka in henne, haha!





Puss! /Elin

66

Jag är inte rädd för att dö, jag är bara rädd för att inte få leva mer

Godnatt! /Elin

66

Strax efter jag bloggade innan idag drog jag med Emmie och några till och kollade på Västra Ramlösa-skolans niors slutshow. Det var.. underhållande, haha!

Sedan var jag och Emmie bara ute ett tag med först Faddi och sedan Oscar. :)


Bara jag som tycker det känns som att det är lite skillnad på vilken typ av skor jag och Emmie hade på oss? Och att Faddis skor var nåååågot större än våra..?


Emmie, Oscar, Elin


Hermansen & Dahl

Puss! /Elin


66

Skola, stan och sedan har jag bara legat och stekt i trädgården. Helt sjukt varmt!



Puss! /Elin

66

Stjäla, snatta, 'låna'. Något de flesta gjort, och som vissa gör regelbundet. Det är till och med så vanligt att folk slutat reagera över det. Fyfan säger jag bara.

Jag har aldrig varken stulit eller snattat något i hela mitt liv, och har definitivt inga planer på att prova heller. En gång när jag var liten tog jag en femma av min mamma. Jag fick så dåligt samvete att jag började gråta och lämnade tillbaka den. Jag skulle helt enkelt inte kunna leva med att vara en tjuv. Det spelar ingen roll om jag så är pank, jag skulle inte kunna gå runt och veta att tröjan jag har på mej eller chokladen jag äter är stulen. Inte ens om jag fått det av någon annan. Det hade känts fel. Sjukt fel.

Jag är uppfostrad med att man ska göra rätt för sej. Man ska betala för det man tar. Man ska plugga inför och låta bli att fuska på proven i skolan. Man ska helt enkelt kämpa, inte ta en massa genvägar. Jag är likadan i skolan. Jag har fuskat en gång på ett prov, och har fortfarande dåligt samvete. Jag vill hellre, när jag får tillbaka mitt prov med bra resultat, känna att jag lyckats med detta för att jag är duktig inom ämnet, inte duktig på att fuska. Jag älskar känslan av att lyckas ärligt.

Men, anledningen till att jag skriver detta är på grund av folk som inte kan skilja på sina egna och andras grejer på fester. I lördags var vi på fest hemma hos Josefine, där det under kvällens gång försvann en massa pengar. Jag förstår inte grejen med att förstöra så pass för en person som varit schysst nog att ordna en fest trots vetskapen om att sådana lätt spårar ut. Är det erat "tack" liksom? Det slutar ju bara med att folk till slut inte vill ha fester längre, och var hade ni då tänkt bli av när ni vill festa? Och hur hade ni känt om det var era grejer som försvann?

Seriöst, tänk till nästa gång ni funderar på att sno något. Hade ni själva velat bli bestulna?
/Elin

66

Sådärja, då var hästen flyttad till sitt sommarställe också. Piggy står vanligtvis på Helsingborgs ridhus, men nu över sommaren ska hon vara uppstallad på Gustavslunds gård, som det tar 5min för mej att gå till. Sjukt skönt nu på sommaren, så är man inte så beroende av skjuts.

Häromdagen köpte jag ett nytt puder, på LIDL av alla ställen. Inte för att jag direkt trodde det skulle vara särskilt bra grejer, men det kostade liksom 10kr, så varför inte? Men tro det eller ej, det är faktiskt skitbra!



Puss! /Elin

66

Hihi, ibland är min mormor för snäll alltså! På skolavslutningen i sjuan hade jag en jättesöt klänning på mej. Dock använde jag den inte mer än typ två gånger, eftersom jag tyckte den var alldeles för lång. Men nu har min mormor lagt upp den så att jag kan använda det som linne, hihi!

Före:



Efter:



Puss! /Elin

RSS 2.0