PLUTTEN!

Ja nu var det dax igen o byta rubrik haha. De va så att vi tröttnade igen (a) Tydligen ska jag skriva plutten o elin snutten. haha det e sånt som händer.
 
Idag vaknade jag vääldigt tidigt, så gick upp åt frukost sen gick och la mig igen! (y) smsa elin när jag vaknade igen och vi bestämmde att åka till eskilscuppen men eftersom hon har namnsdag idag ( GRATTIS BBY! ) så skulle dom ut och äta så det blev inte. Åkte ner till stan och träffade lotten. Det var riktigt längesen det var bara vi, så vi stack till um och fixade lite saker sen blev det fika. Snackade också rätt länge sen tog hon tåget till malmö och jag åkte hem.
Sen blev det teater på fredriksdal och det var väldigt tråkigt. haha men om man är tvingad så är man.

Nu ska jag snacka med elin i telefon, haha de e så sällan vi gör det lixom! I morgon så ska jag och elin på eskilscupen och sen får vi se. men nu ringer elin, puss på er / emmie 

                                       

FLOFFIFLOFF!

Åh, vad mitt tangentbord är segt. Helt sjukt. :| Skriver en mening, och så syns den typ 5 sekunder senare. Stördt ;|
Menmen, sånt är livet! Jag har sjukt tradigt just nu, inte så mycket att göra. Skulle egentligen gått ut tänkte jag, men det är typ inga kul ute vad jag vet. Och Emmie är på någon sån teater-sak, så henne kan jag inte va med. Och typ alla andra bor så långt bort. Kanske borde sluta klaga nu, innan ni tröttnar? Hehe (a)

Och så va det ju den här lilla grejen med att jag skulle va gravid, HAHA! Ni va allt några som blev lurade, och det rejält! HAHAHAHAHA! Men tyvärr, jag råkar bara vara oehört bra på att blåsa upp min ballongmage, haha! Och efter lite godis och cola går det ännu bättre!


Ja, de är fula, men försök själva med att lyckas bli snygg på kort när man ligger halvdåsig i soffan och ska lyckas se gravid ut? Oh lord.


Nu ska jag typ.. läsa bloggar! :d Eller kränga godis.. eller både och. Vi får la se (som man säger i Varberg tydligen, haha)! Pusspuss! /Elin

FLOFFIFLOFF!

Va ju på stan igår, och så va vi inne på Gina Tricot, där jag hittade den här kjolen. Den är så GRYMT söt, och dessutom kostade den bara 50kr, men iom. materialet måste den tvättas i 30' grader och jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer få användning för den. Så tänkte jag skulle kolla med andra och se vad de tyckte, så varför inte på bloggen?

Något jag borde köpa iaf?



Nu MÅSTE jag gå, maten väntar. PUSS! /ELIN


FLOFFIFLOFF!

Hej höpp! Blev lite segt med uppdateringar igår minsann, men försöker uppdatera så mycket jag hinner. Blev ju som sagt stan igår, sen hem och äta hos Emmie och sen stack vi ut och träffa lite folk.

Här är iaf bilderna på det jag köpte igår. Inte mycket, men nödvändigt, haha! Klarar mej inte utan täckstift. Som jag alltså inte täcker finnar med, utan har på läpparna, höhö. Mycket smart tycker jag! (y)

 
Lash Stiletto från Maybelline. 99kr.
 
Täckstift från Lumene. 80kr.

OOOOOOOOOOOOOOOOCH! Bara för det är ELIN-DAGEN IDAG (gratta mej! :D) så fick jag detta av mina päron och bror. Stackars mamma visste inte att jag redan köpt ny mascara, haha!

 Volume Express, Maybelline.
 Typ.. liten ask med små minttabletter i, haha. Och så är där en liten spegel också, så den är given för väskan! HAHA!

Nu ska jag ut och äta på restaurang med familjen, blir väl mys. :) Fast måste visa en sak till, så skriver ett inlägg till. Hold on! PUSS! /Elin

FLOFFI FLOFF & GOLLI GOLL !

Tjo hopp och hej! Nu har vi precis kommit hem från stan. Eller precis och precis.. vi har hunnit med att äta mosade makaroner, köttbullar och stenhård tårta också. Tanken va att vi skulle på HIF också, men det va bara sittplatser och helt plötsligt kändes det inte lika kul längre. Det blir ut och träffa folk istället, Ahmed är redan påväg hit, och sen träffar vi väl fler när vi väl är ute.


Vi just nu (och ja, Elin har på sej Emmies sovtröja, haha)!



Nu ska vi fixa oss lite snabbt, bilderna från vår shopping får ni se senare. Feel the pain, HÖHÖHÖHÖHÖ! Men ni får ha det så bra, pusspuss! /Elin och Emmie


FLOFFIFLOFF!

Såhär kan det gå när man släpper Emmie och Elin lösa med en kamera:




Nu ska jag äta, sen pyser jag och Emmie ner på stan.. vårt place det där alltså'!
Pusssssssssssss! /Elin


GOLLI GOLL!

Godmorgon folket! Idag ska jag och elin ut och röja stan, ja på dagen asså. Så om ni inte vill träffa oss åk inte dit ! Just nu pratar jag i telefjongen med elin, de hade ni inte vänta er va ! haha Men nu måste jag göra ve mig så jag inte ser förjävlig ut. ha de, puss på er / emmie

    
                         btw, bilderna från igår kommer sen


GOLLI GOLL!

Jadå fina bilder i elins inlägg. haha har inte laggt in bilderna på datorn än men gör det imorgon ! Sitter just nu o typ webbar med alla. haha sånt blir det när man har tråkigt. Ska också säga ett stort pluss till Omid som läser bloggen! hahaha nu ska jag antagligen sitta kvar o webba.haha  puss på er / emmie

                                              
                 Har faktiskt nästan en likadan som på bilden!


FLOFFIFLOFF!

TITTA! Tårtkalas deluxe! Antar att Emmie lägger in några bilder snart också, men här kommer mina.

 Kokning på G.

 Sanni tjuvsmakar.

 Redo för ugnen!

 FÄRDIG!

 NAAAAAAAAAAAM NAM! OHJA!

 Elin är hungrigast som alltid, haha!

HIHIIHH, mucho gott! Sen typ bara flumm. Sen följa Sanni till bussen. Sen typ flippa med folk i webb. Sen typ sticka uuut med folk. Sen hem. Sen hamnade jag här :d Haha! Puss! /Elin

FLOFFIFLOFF!

Jag och Emmie ska börja shuffla. Fjortis-shuffle kallar vi det. Detta är låten vi ska lära oss till:


 

Önska oss ett STORT lycka till! Det lät behövas! Iaf för min del..
Nu ska vi ut, puss! /Elin

och yes, bilderna från vårt fina tårtkalas kommer senare!

FLOFFIFLOFF!

Yesyes! Jag hann inte riiiktigt med hela listan, men tyyyp! :d
Nu blir det tårtkalas hos Emmie, och såhär ser jag ut för tillfället:



Puss! /Elin

FLOFFIFLOFF!

HEJ HOPP, GODMORGON & TJINGELING! Elin är på stråååålande humör. Lyx Emmie och Sanni, haha! De som ska få stå ut med mej idag. Förhoppningsvis slipper de mina PMS-anfall. Men man vet aldrig.. hehehe.
Nu ska jag..
- duscha
- föna håret
- sminka mej
- dammsuga
- ringa Cornelia
- ringa biblioteket (fattades en skiva igår när vi skulle kolla på Greveholm.. BUStrist.. :/ )
- KRRRRRRRRRRÄNGA TÅRRRRRRRRRRRRTA HOS EMMIIIIIE!

.. så nu måste jag gå! :d Men blir väl mer uppdatering senare idag.

 +  +  + = SKITBRA!

Ni får ha det så bra! Pysspyss på er! /Elin

GOLLI GOLL!

Godmorgon folket ! Igår så va det Greveholm hos elin. Buskul eller hur elin!? haha Idag ska sanni o elin komma hit o så ska vi typ kränga tårta o sånt haha. Vi tyckte det lät som en bra ide eftersom jag snart fyller år ! Men nu måste jag göra ve mig innan dom kommer. Puss på er / emmie 

                               
                            sannidarling på bild, lika söt som alltid !

FLOFFIFLOFF!

Korven bloggar igen! Läs hennes blogg här -> http://jonnaaaaa.blogg.se/


Sån megaseriös bild på mej och Jonna från Gamleby. Den bruden borde slänga sin snygghet i väggen!

Allt för mej, puss! /Elin

FLOFFIFLOFF!

Nämen titta! Vi tog ju faktiskt några bilder i lördags på festivalen minsann! Tre stycken.. i ett fönster.. ? Man börjar undra.. Men det är ju trots allt bilder i vilket fall! Man får va glad för det lilla!


Jag bara sådär,. antar att ni fattar att bilderna blir större om ni klickar på dem.
Visa nu att ni är lite smarta och lever upp till mina förväntningar. Snälla?



Nu ska jag stänga datan, så ni får smsa istället, hihihiihihihi! Puss! /Elin

FLOFFIFLOFF!

Hejhej!
Tänkte egentligen hålla lite på det som står i föregående inlägg
, men såg att Emmie redan avslöjat det. Gör egentligen ingenting, det kommer ändå komma ut så småningom. Är mest rädd för vilka reaktioner jag kommer få, iom. jag är så pass ung. Men jag är säker på att jag kommer fixa det, känner mej redo.

Igår fick Emmie hälsa på min häst för första gången. Konstigt hon inte träffat Piggy innan, med tanke på att jag känt Emmie snart ett år, menmen, sånt'et är det! Såhär såg det ut, så himla gulligt!



Nu ska jag aaaantingen ut med kompisar, eller så blir det datan/TVn resten av kvällen. Blir det det blir det nog mer uppdatering idag, annars inte.
Hade föresten Greveholm-maraton med Emmie idag, HAHAH, mycket trevligt! Fast den andra DVD-skivan va puts väck, så nu kan vi inte se mer. SNYYYYYFT!
Puss! /Elin

GOLLI GOLL!

Du vet att jag alltid finns här för dig elin, i alla lägen. Jag stöttar dig vilket val du än väljer. Älskar dig elin maria dahl!



/emmie 


GOLLI GOLL!

Idag har det väl inte hänt så mkt. Passade min mormors hund på dan så va mest hemma. Efter det så blev det att jag stack hem till elin sen ut. Där träffade man massa trevligt folk sen åkte vi till stallet och tog in elins o hennes kompisars hästar. Väääldigt läskigt asså. haha men men. Imorgon ska jag o elin ta oss ner till biblioteket och låna greveholm (a)haha de e faktiskt den bästa julkalendern ! Men ska väl sova snart antagligen ska ju upp tidigt o träffa elin. dikten har jag inte skrivit själv, men den passade in jävligtbra. puss på er/ emmie

Mina ögon kan tindra

Mina läppar kan le
Men sorgen i hjärtat
Kan ingen se


FLOFFIFLOFF!

Hästen klar, middagen äten, Elin duschad och någorlunda sminkad. Nu blir det Emmie! Och, om ni har tur, BILDER! WIIIIIIIIIE! Erkänn ni blidde glada? Erkänn?! Hehehehe!

PUSSPUSS! /Elin

you don't know what you've got, until you're missing it alot'


FLOFFIFLOFF

Vilka fynd man kan göra om man letar lite i garderoben asså! :d Detta linnet fick jag av min kusin för jättelängesen, men jag har inte använt det en enda gång, eftersom jag alltid hatat min mage och jag tyckte att linnet va för tight. Men, det har blivit lite bättre, och linnet i sig är ju faktiskt jättefint, så tror jag ska börja använda det faktiskt. :) Gulligt va?



Tyckte inte man såg den fina paljett-detaljen tillräckligt dock, så här får ni en närbild. Fast det såg lite småporrigt ut tyckte jag allt, därav strecken. Haha!



Nu blir det stallet, PUSS! /Elin

FLOFFIFLOFF!

Hej hopp! Ja, som ni ser fick vi för oss att byta rubriker.. har en känsla av att vi tröttnar på saker rätt fort, hö-hö. Sen att Floffifloff och Golligoll inte är några hälsningsfraser, det är en annan femma. Snarare ett.. tja-a..? Internt skämt skulle man väl kunna kalla det. Menmen, som Essie skulle sagt, acceptera eller ta och rulla härifrån!

Idag har jag varit så in i bombens duktig asså! Jag skrev en lång att göra-lista igårkväll, och jag har nästan betat av hela! :d


Hehehe, hämta film.. Det är alltså Greveholm-DVDn som jag och Emmie har reserverat på biblioteket. (a) Menmen, ni börjar väl vänja er.. Hannah Montana, Disney Channel .. osv. Så varför inte lite gamla julkalendrar när vi ändå är igång? :)

Nä, nu ska jag gå på nästa punkt på listan, PLUGG! Wish me luck! :d PUSSPUSS! /Elin

GOLLI GOLL!

förlåt för dålig uppdatering! har verkligen ingen ursäkt. Va på festivalen igår med elin, fredrick och rasmus. hm.. vet inte riktigt vad jag ska säga om dom killarna asså ! haha nej men dom var väl trevliga om dom bara inte hade tagit min mobil o smsat med folk! Men jaja dom skulle gå och se något band så jag o elin stack o träffa anna, sarha, lotten och daniel. Efter det så blev det john och kalle. Dom tvingade upp oss i en karusell och deee va läskigt. Jag och elin blev väldigt yra o stack hem haha. 
       
Elin och jag har föresten bestämmt att vi ska byta rubrik för.. ja vi tröttnade hah
Men nu ska jag väl sitta framför datorn, sen blir det sängen. puss på er / emmie

TJINGELING!

Nämen, VET NI VAD vad jag har kommit på? :o På vår header står det ju "Emmie & Elin - is tha shit", men om man nu ska va väääldigt grammatiskt korrekt, så kan det ju inte stå så. För "Emmie & Elin" blir ju plural, och "is" används bara i singular. MEN! Jag och Emmie kom på en oehört bra lösning till detta, nämligen:

Tar man den ena får man den andra på köpet = vi är en och samma person = vi är bara en person totalt = singular = "is" går alldeles utmärkt!

Det får ni faktiskt hålla med om va en ganska smart lösning? (H)

Har precis sett Mamma Mia-filmen och krängt chips med mamma. Sen fick hon för sej att läsa bloggen, haha. Ja, där ser man! Nu blir det bilddagboken-koll för min del. Ha det bra! Pussepuss! /elin

TJINGELING!

Usch vad dåligt vi uppdaterar! :o Hinner helt enkelt inte, haha!
Menmen, blev minsann festivalen igår också, jadå! Jag lovade att ta massor av bilder. MEN! Tyvärr va inte min kamera riktigt med på idén, så det blev två, sen dog den. Usch på den! Men ni får se dem iaf, haha!


Emmiebaby och jag med brillor. Emmie i mina och jag i en killkompis tjejkompis. Hängde ni med? :d


Fredrick och hans kompis Rasmus, som vi träffa. Typ.. JÄTTEDAH?


Nä, nu väntar hästen, sen tänker jag chilla galet hela dagen, jag är stentrött. Jag vaknade kvart i två, jisses amalia. Ha det så bra, pussen! /Elin

TJINGELING!

Goden morgen people! Herregud.. jag har inte alls varit uppe länge och ändå är klockan över 1. Okej, jag har lyckats med att se hela TRE program på vår kära kanal DisneyChannel, men ändå, haha! Gick väl upp vid tolv kanske.



Festivalen igår då ja, blev lite bättre än torsdags, haha! Stack hem till Emmie vid halv sju tiden, sen fick vi skjuts ner av hennes snälla föräldrar vid halv åtta. Träffade mycket trevligt folk, (stort plus till Johan för han sa att han läser bloggen! HAHAH) men tänker inte skriva alla namn med risk för att jag glömmer någon. Det hade ju varit lite synd, haha!

Idag blir det först stallet, sen hem och duscha och sen festivalen. Med Emmiebaby igen, ohja! Sticker väl ner där vid sjutiden eller något, smsa om ni vill ses! :) Ska försöka ta lite bilder också, det har liksom inte blivit av dessa dagarna, haha!

Nu ska jag.. öhm.. avsluta inlägget, haha! Har inte så mkt för mej liksom. Men ha det så bra! PUSS! /ELIN

TJINGELING!

Sitter hos Emmie nu, vi har precis gjort vid oss. PALLAR INTE ATT EMMIE SKA VA SÅ SNYGG och jag ser ut som jag gör. Dessutom ska hon ha såna assnygga skor, och jag typ bara ett par vanliga svarta med liten klack. SUCK!

Hittade denna bild hos Emmie.. noooog gammal? :| Jag på Espresso House på en av våra väääldigt många fikastunder innan konfan!



Menmen, nu pyser vi ner på festivalen. Smsa om ni vill träffas! Pussen! /Elin

TJINGELING!

Jättejättejättehemskt! :o Pappa har bilen, så kommer inte iväg till stallet förrän kanske.. 4? Oh lord. Jag måste duscha sen ju! Och sminka mej! Och fixa håret! Och sticka till Emmie! Och komma ner på festivalen i TID! Oh lord. Detta blir jobbigt..

PUSS! /Elin

du är den ängel jag alltid önskat mig, och som försvann innan jag insåg att du var min

CHA CHA !

Godmorgon folket!  Idag blir det festivalen igen, men med lite annat folk. Man kan hoppas att det blir roligare idag ju! De va ju inte tråkigt igår men det blev lite sorligt på slutet. Nu ska jag göra ve mig sen träffar man elin när hon har kommit hem från stallet och sen så drar vi ner till stan. puss på er / emmie


             Hyffsat gammal bild på elin men lika söt ändå!

TJINGELING!

Blev ju som sagt festivalen igår, gaaaaaaaaanska misslyckat om vi säger så. Tog bussen med Jonna, så mötte vi upp Emmie, Ida, Sanni, Nikki och Johanna därnere, mina brudar är BÄST! :* Men det ösregna typ i början, så mitt hår blev alldeles lockigt och allt, pallar INTE! Men det slutade iallafall sen så, och jag frös inte ens, den du!

Sen flummade vi runt några timmar, sen vid typ 11 träffade jag en fd. kompis, så typ bröt jag ihop, så Jonna va gullig och tog bussen hem med mej då. Tack tjejer för att ni är så gulliga allihop!


Gammal bild på mej och Jonna, men det fick bli den ändå Och ja, jag är osminkad :|


Nu ska jag försöka skaka liv i mej själv, jobbig natt, och sen tänker jag äta nutella-mackor, sådeså. Puss, /ELIN


CHA CHA !

Ojdå, såg att elin inte va så glad på mig. haha men de e sånt som händer. Vaknade väl vid 10 eller något, tyckte jag va duktigt. Har inte gjort så mycket på dan, blev telefonen med ida och lite sånt. Sen så skulle man ner o träffa sanni och ida i stan! Festivalen ju! Det regnade ganska mycker så man va inte hel pepp på det. Men i alla fall så tog jag bussen ner och träffade först elin, jonna och ida. Sen så kom sanni och nicki. Riktigt kul va det även om det regnade. Lite synd i slutet för älsklingen blev lissen. Men det löser sig hoppas vi! Blev några söta fjortis bilder på oss också. Nu blir det nog sängen som gäller för är riktigt trött. puss på er / emmie


            Blev en väääldigt söt bild på sanni och ida !

                          
        Och en lite mindre söt bild på mig, haha


TJINGELING!

NÄÄÄÄ-E! Det va det värstaste! Ingen uppdatering på heeeela dagen lång, usch usch! Skäms på oss! Speciellt på Emmie, höhö! No offense! Men jag har ju faktiskt varit iväg så. Först stallet, sen handla och sånt. Sen nu hem och göra vid sej, sen FEEEEEEEEESTIVAL! Jag VA sjukt pepp.. nu är jag inte riiiktigt lika pepp om vi säger så, HATAR när mitt utseende inte vill som jag vill. Stor suck på det!

Menmen, nu ska vi äta, spenat minsann. Och yes, det va jag som valde, haha! (H) Spenat är gott! Sen bussen ner med Jonnikorv, så möter vi upp Nikki och Johanna där, och sen träffar man ju annat folk där också. Nu ska jag fortsätta gå och dra i mitt satans hår. Hoppas det går bättre för er än för mej,



 PUSS! /Elin

TJINGELING OCH CHA CHA!

Nu har vi haft vår osminkade göra-absolut-ingenting-typ-bara-mysa-galet-kväll! :d Myyyycket mys. Vi har ätit popcorn, gjort bubbelvatten och tagit tre timmar på oss att kolla på en två timmar lång film. Så kan det gå! .. när Emmie och Elin är i farten.

Som sagt, vi är totally osminkade, därför bjuder vi iiiiicke på några bilder på oss, men en liten liten bild på filmen vi såg kan ni väl få. :d

potter
Så pluttiluttijättemegagull!


Nu börjar vi tycka att det känns lite varmt här inne, så nu förflyttar vi oss uuuuuuuuuuuut. (TUT!) Ni kan smsa! PUSSEN! /Emmie & Elin

TJINGELING!

Goden morgen people! Japp, det får bli godmorgon med tanke på att jag vaknade för typ en timme sen. Jisses, jag som hade tänkt åka till stallet vid elva-tiden, va hemma vid ett och sen träffa Emmie. Det sket sej! Men människan svarar ju inte på sms heller, så får väl snart efterlysa henne. Eller så har hon försovit sej ännu längre än jag, mohahaha, det vet man aldrig!

Snart HBG-festivalen, jag är sjuuuuukligt pepp! :d Förra året hade jag skitkul med mina brudar, så det får gärna upprepas liksom. VILKA SER MAN DÄR?! Och ja, alla borde slänga in en kommentar, ;)



Nu ska vi äta.. nudlar tror jag. Lite TJINGTJONG över det! puss /elin

TJINGELING OCH CHA CHA!

Nu pös vi in, det va svinkallt ute trots att klockan bara är halv elva. Visserligen hade vi bara shorts, höhö, men ändå. Typ gick lite själva först, sen träffa vi lite folk. Skulle egentligen träffat några till nu, men det va kaaaaaaaaaaaaallt!
Lite bilder.. inga kommentarer på vissa asså! HAHA!

Nu ska vi kränga godis och typ.. chilla som faaaaeeenn assåååeee! Tieeeep bah chillaa likssooomm!  PUSS PÅ ER! /Emmie och Elin





CHA CHA !

Idag har det inte hänt så mycket. Först till stan med mamma och handla lite presenter till mig (a). Man fyller ju år snart.Det blev ett par jeans leggins och en väska. Sen åkte man hem och så blev det telefonen med elin. Det blir ofta så haha. Vi planerade att gå på bio men det sket sig så vi sticker ut istället och hoppas på att träffar lite folk. pusspåer / emmie

              
                                                       Älskar dig bästavän!  


TJINGELING!

Hon levde! Hon bara dissade mej, hahahaah! Så kan det va ibland! Men nä, nu har det gått på tok för lång tid, så nu ska jag göra vid mej och sen ska jag och Emmiepemmie gå en liten runda, behöver snacka av oss. Helt sjukt hur mycket hon och jag snackar, vi kan lätt bränna ett antal timmar på telefon även om vi träffats någon timme tidigare. Herregud.

Men jag älskar dej bästa vän! Och som vi säger.. tar man den ena, får man den andra på köpet!



Puss! /Elin

TJINGELING!

Vaknade imorse vid typ.. halv 9 eller något, sjukt trött eftersom jag inte somnade förrän 3 inatt eller något sånt. Gick upp och åt frukost, sen raka vägen till stallet, skulle va på djursjukhuset halv 11. De va lite försenade, så vi kom inte in förrän vid 11, men sen gick själva kollen snabbt. De skulle bara kolla så Piggy inte va svullen i halsen mer, och det va hon inte så nu är hon friskförklarad! :d Men den jäkla hästen lyckades slita sig från mej INNE på djursjukhuset, så där sprang hon omkring lös med grimskaftet hängandes, jättepinsamt. Menmen, annars va hon snäll, så tycker om henne i alla fall, haha!

Sen skulle vi in om Maxi på vägen hem, och så hittade jag såna skiiiiitsöta skor där, så kunde inte låta bli att köpa dom, haha. 49kr bara! Och självklart en påse godis :$ De som känner mej vet att jag äter godis non-stop.. he-heeeeee!



Nu ska vi äta, kyckling eftersom jag va sugen på det, haha, och sen ska jag träffa Emmie. Om jag nu kan få tag på människan.. undrar om hon dog för ett tag :|
Men ha det bra, vi uppdaterar nog någon mer gång idag, PUSSEN! /Elin

TJINGELING!

Stack hem och åt efter stan, INTE GOTT eftersom jag precis fikat, haha! Sen stallet, tog så sjuuuukt lång tid, bara för vi skulle mocka ur hagarna och sånt. Va tvugna att rensa också, så det inte fanns vassa saker. Piggy ska på återbesök på djursjukhuset imorgon, så det får inte bli värre med hennes hals liksom.


Lille Lotten! :d



Sen efter stallet blev det snabbt hem och duscha, så kom Filip hit. Satt och snacka i typ 2 timmar, haha. ;d Sen nu typ fastnade jag här. Men ska stänga strax, får egentligen bara sitta vid datan till halv tolv. Cp-regler, haha!

Nu ska jag snacka klart med folk på msn, sen SKA jag stänga datan. Måste snacka med Emmie i telefon. Älsklingen är ledsen.. :/
Men ha det så bra, puussen! /Elin


CHA CHA !

Idag va det stan med elin och ida, väldigt mysigt. Jag och elin har kommit på att man INTE ska dricka kaffe på sommaren :| och vi GICK hem, helt otroligt ;o  Efter det så blev man hämtad av patrik och åkte hem till honom. Det har varit lite spännt mellan oss så vi kännde att vi var tvungna att prata. Jobbigt när vi snackade men hoppas verkligen att det blir bra igen för han betyder riktigt mycket.                     
Det blev ngr bilder när vi va på stan iallafall. 


                                                elin är lite dum och skrev texten precis där hennes huvud är, men hon är söt ändå!      
    Elin var dum och skrev en text precis på hennes huvud. Sånt tycker vi inte om!  


            

Antingen ville elin och ida inte va med på bild eller så var det något mot mig. Jag hoppas på det första ;o
   


        


                väldigt fin bild på mig och elin innan vi träffade ida ! (y)

Nu ska jag hitta på något annat. pusspåer  / emmie

TJINGELING!

Myspys på stan med Emmie och Ida minsann, jadå! Först bussen ner till stan med Emmie, så va vi typ där lite innan Ida kom. Sen komde Ida dådå och så blev det Espresso House nere i Norra hamnen. Min och Emmies vanliga: varsinn scones och vanilla latte! HAHAHAHA! Fast kom på att det INTE va gott med kaffe på sommaren.. :|



Påvägen hem, (ja, vi GICK hem, duktigt va?) träffade vi.. öhm.. mr. tiger..? Mycket söt!

Jätteful bild på mej ;o URSÄKTA!


Nu ska jag till stallet, sen ska jag träffa Filip. :)
Pussssssssssssssss! /Elin

TJINGELING!

Som sagt, som sagt.. blidde inte så mycket "träffa folk" för mej och Emmie igår, iaf inte tillsammans, haha! Hon pös hem vid tjugo över 10 eller något, sen träffade jag Philip och hans kompis Brian, sköna killar, haha! Inte träffat dem innan. Sen stack jag bort till Roma så träffade jag Filip (hahahaha, blev många Ph/Filipar här asså) där. Snackade och sånt, och sen kom hans kompisar också. Så följde de mej hem och sen blev det telefonen med Emmie, som alltid. Tycker synd om våra föräldrar som får betala telefonräkningarna. Ackack.

Nu ska jag göra vid mig, fika på stan med pys nr. 1 och pys nr.2 väntar, mysigt som alltid!

 
Pys nr.1                    Pys nr.2
Ha det så bra, puuuuss! /Elin

CHA CHA !

Det blev inte så mycket med det där att träffa folk, jag stack hem och elin stack ut. Har precis snackat med henne i telen i ngn timme, roligt som alltid!  Bestämde när vi skulle ta bussen och sånt imorgon. Ska till stan och träffa ida, längesen nu ju! Men ska typ sova nu snart.    puss på er!  / emmie


CHA CHA!

Jag och Elinpelin har skaffat blogg, TILLSAMMANS! Grattis till oss! ;d Nu ska vi typ ut och träffa folk. Puss på er! /Emmie

Hej, det är jag som är Elinpelin. Hejdå! /Elin


Emmie to the left, och Elin är.. ja, den andra. (y)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0