LITE MINDRE LOCKIGT

När man ska ta ett beslut kan det antingen gå skitbra eller åt helvete. Man håller alltid på skitbra, men ibland händer det att det blir åt helvete. Och man tänker igenom det så många gånger att det börjar känns konstigt.

Ska man gå på det första som kommer upp i huvudet eller ska man tänka efter och se var det leder? Kanske i vissa beslut ska man ta det första som poppar upp i huvudet, som tex om vad man ska äta. Men mer seriösa saker kanske man ska tänka igenom.

Men om det inte leder någonstans, vad gör man då? Man måste ju fortfarande ta det dära jävliga beslutet. Hjärnan säger en sak, medans hjärtat säger en annan. Vilket ska man välja? Ska man ta det som är bra för en, som är smart? eller ska man göra det som känns rätt just då, för man känner så?

Man får beslutsångest och det slutar med att man börjar böla eller liknande, med fortfarande ett beslut att ta..
Och vad har då allt tänk hjälpt? Man bara önskar att svaret ska komma upp i huvudet och att det ska bli rätt. Så blir det inte ofta, man får bara hoppas på det bästa och ta steget över kanten och se om det står någon där nere och tar emot en eller så faller man bara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0