GLIMMA

Såg precis Debatt på Svt1. De diskuterade den nya hemsidan www.victoriamilan.se där gifta och sambos kan hitta andra gifta och sambos att ha en affär med. Jag tycker helt enkelt bara att det är så jävla vidrigt. Det finns absolut ingenting positivt med att vara otrogen, och som en av de debatterande sa; att vara otrogen kommer ju ändå inte att öka gnistan i ditt eget förhållande, så varför i så fall inte separera/göra slut istället om man nu känner sig lockad av att träffa andra?

Otrohet är totalt oetisk och ett svek. Av värsta sorten. Att gå efter mantrat "vad man inte vet tar man inte skada av" fungerar inte, för att förr eller senare kommer det att komma fram. Och det är inte bara din stackars partner som får lida, utan även du själv. Till slut kommer du att ha tappat all din självrespekt, och då finns det inga gränser för vad man kan utsätta sig själv och andra för.

De som uppmuntrade den här sajten tyckte helt enkelt att det var bra att sidan fanns. De ansåg att folk ändå kommer att fortsätta vara otrogna, så varför inte göra det lättare för dem? Men svaret till det är enkelt; otrogna svin ska inte ha det enkelt. De ska ha det jävligt, jävligt jobbigt..

Puss! /Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0